Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Защо не давате линкове към снимките? Така става много натруфено.

според мен моето не е натруфено, а даже си е доста подредено. тия дето Liverpool`Fan`1 ги е качил правят натруфеното.

abe moita karta e radeon A7000 64ddr i igraya sys vsi4ko na minimum samo neona sym si ostavil i dage taka nasi4a moje li da se poopravi mi kajete.....symnyavat me nyakvi nastroiki na samata karta ma ne znam i ne 6ta da baram ako nyakoi znae da kazva

Аз съм с MX440 и имах същия проблем: всичко на минимум а насича неописуемо. След това реших да увелича детайлите и ги направих почти на максимум и играта тръгна много по-добре. :bgrin: Пробвай и успех!

И имам 1 въпрос:от няколко дена ми сее появил някъв процес в таск мениджъра, който се казва процес на престой на системата. И гледам че ми гълта много от процесора :wacko: . Та въпроса ми е следния за кво е тоя процес и безопасно ли е да го махна? :huh: Щото иначе НФС-а ми накъсва повече, отколкото преди

@w00x как ги правиш да се енларджат?

за самата картинка в форума ли питаш? ми имам право да Attachna файла към поста и като го Attachna той сам си става така.

pi4ove imam zapitvane.spored vas normalno li e na P4 2.5 512 ram radeon 9550 128 mbkato ka4a detailite nad srednoto da mi nasi4a igrata?normalno li e ili windowsa se e zatla4il ne6to?

preinstalirah windows-a no pak sushtia problem.moje l ina tazi konfiguracia igrata da nakasva??

Дайте някъв save на играта бе хора. Вече само колички ми се правят, а не съм отворил всичко. Айде който е превъртял да ми прати save-а му. Много ви моля. И благодаря предварително !!!

Ето я и моята нова кола след съдействието на @Botev1912...

В пача си има оригинално ехе ,копираш го в папката на нфс-то после качваш пача ,после в папката на пача си има кракнато ехе ,копираш го в папката на играта и си готов.. к'во сложно има?

ami nfsu2 e qka !

ima mnoooo povech raboti ot 1-cata ama i tq si ima kosuri !

nqkoi koli mnoooo trudno zavivat !

kato audi A3 naprimer !

ama ima i mnooo novi koli na 2-kata :)

ama sa dadni jipovete !:)

ako bqha slojili pikapi 6te6e da e po qko !

ama te ne !

6te precakat vsi4ko :)

are pr praznici :)

@w00x браво,продължавай в същия дух, мисля че е добра идея да се регнеш в сайта на eagames. Там имаше състезание за най - красив тунинг.

@Ghetto_Freak Добър ден. Ти откри Америка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...