Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

Така колата се държи по-добре в завоите като компютъра не й позволява да занася това е хубаво,но без него /поне според мен/ върви много по-добре и  завоите се взимат много по-добре.Ако се пуснеш не easyведнага ти се включва заедно с автоматичното завиване на драг,което е много ама много тъпо.

Сега пробвах. Първо на easy не се включва автоматично, ами както си го нагласиш. Второ на drag дори на хард колата завива сама. Трето с изключен stability control колата на drag пак завива сама

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
помага в завоите, но и "спъва" леко двигателя при излизането от тях. доста реалистично е направена.

аз пък имам друг тъп въпрос: Къде по дяволите се чете информацията за вскя кола? По-точно как мога да позная дали VW Golf GTI е модела синхро и е с 4х4, или дали Mitsubishi Eclipse е варианта с предното предаване или със задното? Има ли си начин да намеря подобна информация в играта (т.е. конкретно за нея кво са заложили програмистите) или се разчита на догадки и обща култура?

За това дали е 4Х4 или със задно или предно предаване можеш да разбереш като пуснеш Dyno/Tuning и я виж на теста кои колел се въртят и кои не.За другото немога да ти помогна.

За това дали е 4Х4 или със задно или предно предаване можеш да разбереш като пуснеш Dyno/Tuning и я виж на теста кои колел се въртят и кои не.За другото немога да ти помогна.

и кво? трябва постоянно да ги менкам и да ги вкарвам в гараж за да им пускам Дино и да минавам през пет "Loading" екрана ??!!! Много кофти решение на ТХТ. а можеше просто да напишат една-две думи в магазина.....

мерси все пак за помощта.

Така колата се държи по-добре в завоите като компютъра не й позволява да занася това е хубаво,но без него /поне според мен/ върви много по-добре и  завоите се взимат много по-добре.Ако се пуснеш не easyведнага ти се включва заедно с автоматичното завиване на драг,което е много ама много тъпо.

и на предната част, колата завиваше сама на Drag. преди що не се оплаквахте? и ако колата не завива сама... не може да се вземе завоя. пробвай на Free Roam.. същия завой, колкото можеш по-бързо (пак ще е по-бавно отколкото като го взимаш на драг, но все пак..) и ще видиш, че колата ще излезе от завоя.

Stability Control-a е за да взимаш завоите като на рали. с поднасяне. ако можеш да караш... много по-добри времена се правят.

Трето с изключен stability control колата на drag пак завива сама

Е при теб не знам как е,но при мен не завива сама!

сама завива. няма начин, но това не е от Stability Control. даже ако си прочел по-горе .. ще знаеш защо. обяснил съм.

ето една колица :

@w00x ти умееш да правиш наистина яки коли!!!

А не като някои които само се хвалят "Вижте,вижте моята кола има 10 звезди значи е супер яка!!"а всъщност колата изглежда супер глупава!!

От началото на топика съм забелязал че всички твои коли рулират!!!

ЕВАЛА ти правя!!! :punk

Значи вече съм на 98 % и не мога да мина 1 час останаха ми 2 дрифта от онея гадните, дето има коли по улицата. Трябва да направа 100 000 точки, аз един път направих 99 400 и щех да полудея. Има ли няква цака. Все пак тва е на easy представям си ако играя на hard кво ще стане. Има нещо нередно тук. Не може навсякъде да ги късам без проблеми съперниците, дори и на другия нормалния дрифт, а на тоя голям зор.

prosto trqbva da stane6 po-dobur! az na hard teq drift4eta sa mi nai-lesni! aaai

и как да ги минавам тея писти като ги вида на картата кво да права после

да бе намерих го. и аз колко съм :D. Натискам select event

А чух за някви състезания с джипове. Те кога ще дойдат. И задължително ли е да карам с джип

kato vleze6 v world map to ti pi6e koi event e minat i koi ne! koito ne e zuka6 s entera i go minava6 i tvae!

p.s. ne e zaduljitelno da si s jip

@w00x ти умееш да правиш наистина яки коли!!!

А не като някои които само се хвалят "Вижте,вижте моята кола има 10 звезди значи е супер яка!!"а всъщност колата изглежда супер глупава!!

От началото на топика съм забелязал че всички твои коли рулират!!!

ЕВАЛА ти правя!!! :punk

Мерси. поне някой оценява труда ми :) имам чувството че повечето хора тука са ме игнорирали или изобщо не гледат какво пиша. :)

Мерси. поне някой оценява труда ми :) имам чувството че повечето хора тука са ме игнорирали или изобщо не гледат какво пиша. :)

И аз оценявам труда ти, бро. Една от твоите коли е на десктопа на служебното компче :) Едно Митсубиши 3000 беше направил, та то ми е фаворита за в момента :) Маздата не е зле ама Митсубишито по ме кефи :)

И аз оценявам труда ти, бро. Една от твоите коли е на десктопа на служебното компче :) Едно Митсубиши 3000 беше направил, та то ми е фаворита за в момента :) Маздата не е зле ама Митсубишито по ме кефи :)

дам. Mitsubishito е убиец. дано направя по-добра кола. :)

@w00x само мога да ти завиждам щото с моята МХ440 дори и да направя хубава кола без екстрите не става абсолютно нищо.

A ti pita6 li men na GeForce 2 MX 100\200 ;p

Стига кои Не чете написаното от теб?Това е въпросът,а за колите аз не съм виждал по-яки от твоите :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...