Botev1912 Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Така колата се държи по-добре в завоите като компютъра не й позволява да занася това е хубаво,но без него /поне според мен/ върви много по-добре и завоите се взимат много по-добре.Ако се пуснеш не easyведнага ти се включва заедно с автоматичното завиване на драг,което е много ама много тъпо. <{POST_SNAPBACK}> Сега пробвах. Първо на easy не се включва автоматично, ами както си го нагласиш. Второ на drag дори на хард колата завива сама. Трето с изключен stability control колата на drag пак завива сама Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 помага в завоите, но и "спъва" леко двигателя при излизането от тях. доста реалистично е направена. аз пък имам друг тъп въпрос: Къде по дяволите се чете информацията за вскя кола? По-точно как мога да позная дали VW Golf GTI е модела синхро и е с 4х4, или дали Mitsubishi Eclipse е варианта с предното предаване или със задното? Има ли си начин да намеря подобна информация в играта (т.е. конкретно за нея кво са заложили програмистите) или се разчита на догадки и обща култура? <{POST_SNAPBACK}> За това дали е 4Х4 или със задно или предно предаване можеш да разбереш като пуснеш Dyno/Tuning и я виж на теста кои колел се въртят и кои не.За другото немога да ти помогна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 За това дали е 4Х4 или със задно или предно предаване можеш да разбереш като пуснеш Dyno/Tuning и я виж на теста кои колел се въртят и кои не.За другото немога да ти помогна. <{POST_SNAPBACK}> и кво? трябва постоянно да ги менкам и да ги вкарвам в гараж за да им пускам Дино и да минавам през пет "Loading" екрана ??!!! Много кофти решение на ТХТ. а можеше просто да напишат една-две думи в магазина..... мерси все пак за помощта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Така колата се държи по-добре в завоите като компютъра не й позволява да занася това е хубаво,но без него /поне според мен/ върви много по-добре и завоите се взимат много по-добре.Ако се пуснеш не easyведнага ти се включва заедно с автоматичното завиване на драг,което е много ама много тъпо. и на предната част, колата завиваше сама на Drag. преди що не се оплаквахте? и ако колата не завива сама... не може да се вземе завоя. пробвай на Free Roam.. същия завой, колкото можеш по-бързо (пак ще е по-бавно отколкото като го взимаш на драг, но все пак..) и ще видиш, че колата ще излезе от завоя. Stability Control-a е за да взимаш завоите като на рали. с поднасяне. ако можеш да караш... много по-добри времена се правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 ето една колица : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 biwa q kolicata a da mi kai6 za kolko uskorqwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Трето с изключен stability control колата на drag пак завива сама <{POST_SNAPBACK}> Е при теб не знам как е,но при мен не завива сама! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 пробвай пак, не може да не завива сама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Трето с изключен stability control колата на drag пак завива сама Е при теб не знам как е,но при мен не завива сама! сама завива. няма начин, но това не е от Stability Control. даже ако си прочел по-горе .. ще знаеш защо. обяснил съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 ето една колица : <{POST_SNAPBACK}> @w00x ти умееш да правиш наистина яки коли!!! А не като някои които само се хвалят "Вижте,вижте моята кола има 10 звезди значи е супер яка!!"а всъщност колата изглежда супер глупава!! От началото на топика съм забелязал че всички твои коли рулират!!! ЕВАЛА ти правя!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 пробвай пак, не може да не завива сама. <{POST_SNAPBACK}> При МЕН не завива сама.Пробвал съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Значи вече съм на 98 % и не мога да мина 1 час останаха ми 2 дрифта от онея гадните, дето има коли по улицата. Трябва да направа 100 000 точки, аз един път направих 99 400 и щех да полудея. Има ли няква цака. Все пак тва е на easy представям си ако играя на hard кво ще стане. Има нещо нередно тук. Не може навсякъде да ги късам без проблеми съперниците, дори и на другия нормалния дрифт, а на тоя голям зор. <{POST_SNAPBACK}> prosto trqbva da stane6 po-dobur! az na hard teq drift4eta sa mi nai-lesni! aaai Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 и как да ги минавам тея писти като ги вида на картата кво да права последа бе намерих го. и аз колко съм . Натискам select event А чух за някви състезания с джипове. Те кога ще дойдат. И задължително ли е да карам с джип <{POST_SNAPBACK}> kato vleze6 v world map to ti pi6e koi event e minat i koi ne! koito ne e zuka6 s entera i go minava6 i tvae! p.s. ne e zaduljitelno da si s jip Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 @w00x ти умееш да правиш наистина яки коли!!!А не като някои които само се хвалят "Вижте,вижте моята кола има 10 звезди значи е супер яка!!"а всъщност колата изглежда супер глупава!! От началото на топика съм забелязал че всички твои коли рулират!!! ЕВАЛА ти правя!!! Мерси. поне някой оценява труда ми имам чувството че повечето хора тука са ме игнорирали или изобщо не гледат какво пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 При МЕН не завива сама.Пробвал съм! <{POST_SNAPBACK}> не си гледал внимателно . Не може при всички да завива, само при теб не Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 4i i pri men ne zaviva sama nai ve4e na taq pista pri vlakovete kak se bodnah vednaj v edin vlak ina4e po magistralata si kara po lentata v koqto e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Говорим за завои където има, тоест чупки от пътя, които не са прави, а не че на прав път или на препятствие по пътя завива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Мерси. поне някой оценява труда ми имам чувството че повечето хора тука са ме игнорирали или изобщо не гледат какво пиша. <{POST_SNAPBACK}> И аз оценявам труда ти, бро. Една от твоите коли е на десктопа на служебното компче Едно Митсубиши 3000 беше направил, та то ми е фаворита за в момента Маздата не е зле ама Митсубишито по ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 И аз оценявам труда ти, бро. Една от твоите коли е на десктопа на служебното компче Едно Митсубиши 3000 беше направил, та то ми е фаворита за в момента Маздата не е зле ама Митсубишито по ме кефи дам. Mitsubishito е убиец. дано направя по-добра кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Да колите ти наистина са едни от най-добрите.И аз оценявам труда ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 @w00x само мога да ти завиждам щото с моята МХ440 дори и да направя хубава кола без екстрите не става абсолютно нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 @w00x само мога да ти завиждам щото с моята МХ440 дори и да направя хубава кола без екстрите не става абсолютно нищо. <{POST_SNAPBACK}> A ti pita6 li men na GeForce 2 MX 100\200 ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Мерси. поне някой оценява труда ми имам чувството че повечето хора тука са ме игнорирали или изобщо не гледат какво пиша. <{POST_SNAPBACK}> Стига кои Не чете написаното от теб?Това е въпросът,а за колите аз не съм виждал по-яки от твоите Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 A ti pita6 li men na GeForce 2 MX 100\200 ;p <{POST_SNAPBACK}> Ne se pritesnqvai, moita e po-zle! Ama pak se kefq kato igraq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Добре аз спирам да пиша ... щом само лафчета ръся..http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=3852 <{POST_SNAPBACK}> edno golqmo mersi za infoto dreamcatcher! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.