w00x Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 ако не ги поддържа картата едва ли ще се видат. примерно с FX 5200 ще се видат, но с MX440 ne както и да е ... ще се е по-добре отколкото с детайлите с които се играе. на мислиш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 koito iska da se drapnem s Mustanga mi da prati PM da se razberem <{POST_SNAPBACK}> nqmam ni6to protiv da se drapnem s moito skyline - 4e samo kaji kak to4no! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Az iskam!!! <{POST_SNAPBACK}> speed i azzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Превъртях играта на 67 %. И сега какво да права. Нямам повече писти. Задължително ли е да си купа джип. Някой да обясни <{POST_SNAPBACK}> otiva6 v tvoq gara6 i po4va6 da minava6 pistite ot world map. na nqkoi 5te ti dava peri i ti 6e si pravi6 kvito koli5ki si iske\a6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 otiva6 v tvoq gara6 i po4va6 da minava6 pistite ot world map. na nqkoi 5te ti dava peri i ti 6e si pravi6 kvito koli5ki si iske\a6 <{POST_SNAPBACK}> и как да ги минавам тея писти като ги вида на картата кво да права после да бе намерих го. и аз колко съм . Натискам select event А чух за някви състезания с джипове. Те кога ще дойдат. И задължително ли е да карам с джип Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Малко офтопик.. : Знам,че няма да ви е приятно ама не флудвате ли темата ,кой с кой да игарае.. Що не се оговаряте в тоя warez_gamer канала? Последно ще прайм ли турнирче или не? П.П. Вече не съм с МХ440 -изгоря с Рива ТнТ Модел 64 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Последно ще прайм ли турнирче или не? <{POST_SNAPBACK}> Вмомента правим сайт за такива турнири. Като приключим, ще напишем като топик в #warez_gamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Вече съм на 90 %. Някой знае ли кво е тва city core дава ми 3/5. Как да ги направа 5/5. A на magazine е 15/20 и нямам на картата звезди, явно са скрити, но как да ги открия Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Вече съм на 90 %. Някой знае ли кво е тва city core дава ми 3/5. Как да ги направа 5/5. A на magazine е 15/20 и нямам на картата звезди, явно са скрити, но как да ги открия ми намери магазините в центъра на града. а за списанията.. състезавай се и ще ти ги отваря. на мен ми ги отвори всичките преди да съм превъртял играта още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Значи вече съм на 98 % и не мога да мина 1 час останаха ми 2 дрифта от онея гадните, дето има коли по улицата. Трябва да направа 100 000 точки, аз един път направих 99 400 и щех да полудея. Има ли няква цака. Все пак тва е на easy представям си ако играя на hard кво ще стане. Има нещо нередно тук. Не може навсякъде да ги късам без проблеми съперниците, дори и на другия нормалния дрифт, а на тоя голям зор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Значи вече съм на 98 % и не мога да мина 1 час останаха ми 2 дрифта от онея гадните, дето има коли по улицата. Трябва да направа 100 000 точки, аз един път направих 99 400 и щех да полудея. Има ли няква цака. Все пак тва е на easy представям си ако играя на hard кво ще стане. Има нещо нередно тук. Не може навсякъде да ги късам без проблеми съперниците, дори и на другия нормалния дрифт, а на тоя голям зор. <{POST_SNAPBACK}> Аз на тези дрифтове правя доста повече и досега не съм имал проблеми,а пък играя на Normal Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Всички дрифтове са много лесни!! аз ги биех с по 100 000 и повече!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Вече съм на 90 %. Някой знае ли кво е тва city core дава ми 3/5. Как да ги направа 5/5. A на magazine е 15/20 и нямам на картата звезди, явно са скрити, но как да ги открия <{POST_SNAPBACK}> Нали е беше превъртял някъде към 40% ? Как стана на 90 %? Какво си правил? Да знам като е врътна какво да права. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Нали е беше превъртял някъде към 40% ? Как стана на 90 %? Какво си правил? Да знам като е врътна какво да права. <{POST_SNAPBACK}> абе превъртях е на 67 %, яма продължих от гаража на world map си избирах недовършените състезания, все пак за да е завърша напълно. И ми остана само един дрифт, незнам слаб ли съм на тях. LOKOMOTIVcho няма нормал. Ima easy, medium и hard Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaXa Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Eto tova e moqta mazda Kakvo mesvite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Emi minah go drifta. Veche sam 100 % i pak imam oshte 5 spisaniq da namera i dva magazina. I gi nqma na kartata i ne mi se poqviha zvezdi. Nqkoi ima li ideq kvo da prava Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 LOKOMOTIVcho няма нормал. Ima easy, medium и hard <{POST_SNAPBACK}> Еми normal и medium не е ли едно и също Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 абе превъртях е на 67 %, яма продължих от гаража на world map си избирах недовършените състезания, все пак за да е завърша напълно. И ми остана само един дрифт, незнам слаб ли съм на тях. LOKOMOTIVcho няма нормал. Ima easy, medium и hard ми то от World Map като ги играеш и не ти дава звездите за списанията. трябва да играеш всичко докато е на картата. трябва да си търсиш и състезанията които са скрити и дават двойно повече пари. тея дето ти ги казват по телефона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Before After Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 ми то от World Map като ги играеш и не ти дава звездите за списанията. трябва да играеш всичко докато е на картата. трябва да си търсиш и състезанията които са скрити и дават двойно повече пари. тея дето ти ги казват по телефона... <{POST_SNAPBACK}> нали тва имам предвид. Свърши всичко на картата, после минах всичко на world map и няма нищо повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 нали тва имам предвид. Свърши всичко на картата, после минах всичко на world map и няма нищо повече ти какво друго очакваш да се появи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 BeforeAfter <{POST_SNAPBACK}> осен разлика в шарките друго не виждам сложи някви други боди чаркове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Тая опция stability control за кво е. В момента е на Off Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Тая опция stability control за кво е. В момента е на Off <{POST_SNAPBACK}> Така колата се държи по-добре в завоите като компютъра не й позволява да занася това е хубаво,но без него /поне според мен/ върви много по-добре и завоите се взимат много по-добре.Ако се пуснеш не easyведнага ти се включва заедно с автоматичното завиване на драг,което е много ама много тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Тая опция stability control за кво е. В момента е на Off <{POST_SNAPBACK}> помага в завоите, но и "спъва" леко двигателя при излизането от тях. доста реалистично е направена. аз пък имам друг тъп въпрос: Къде по дяволите се чете информацията за вскя кола? По-точно как мога да позная дали VW Golf GTI е модела синхро и е с 4х4, или дали Mitsubishi Eclipse е варианта с предното предаване или със задното? Има ли си начин да намеря подобна информация в играта (т.е. конкретно за нея кво са заложили програмистите) или се разчита на догадки и обща култура? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.