Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

ако не ги поддържа картата едва ли ще се видат. примерно с FX 5200 ще се видат, но с MX440 ne

както и да е ... ще се е по-добре отколкото с детайлите с които се играе. на мислиш ли?

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Превъртях играта на 67 %. И сега какво да права. Нямам повече писти. Задължително ли е да си купа джип. Някой да обясни

otiva6 v tvoq gara6 i po4va6 da minava6 pistite ot world map. na nqkoi 5te ti dava peri i ti 6e si pravi6 kvito koli5ki si iske\a6 :laughing:

otiva6 v tvoq gara6 i po4va6 da minava6 pistite ot world map. na nqkoi 5te ti dava peri i ti 6e si pravi6 kvito koli5ki si iske\a6 :laughing:

и как да ги минавам тея писти като ги вида на картата кво да права после

да бе намерих го. и аз колко съм :D. Натискам select event

А чух за някви състезания с джипове. Те кога ще дойдат. И задължително ли е да карам с джип

Малко офтопик.. :

Знам,че няма да ви е приятно ама не флудвате ли темата ,кой с кой да игарае.. Що не се оговаряте в тоя warez_gamer канала?

Последно ще прайм ли турнирче или не? П.П. Вече не съм с МХ440 -изгоря с Рива ТнТ Модел 64 !

Вече съм на 90 %. Някой знае ли кво е тва city core дава ми 3/5. Как да ги направа 5/5. A на magazine е 15/20 и нямам на картата звезди, явно са скрити, но как да ги открия

Вече съм на 90 %. Някой знае ли кво е тва city core дава ми 3/5. Как да ги направа 5/5. A на magazine е 15/20 и нямам на картата звезди, явно са скрити, но как да ги открия

ми намери магазините в центъра на града. а за списанията.. състезавай се и ще ти ги отваря. на мен ми ги отвори всичките преди да съм превъртял играта още.

Значи вече съм на 98 % и не мога да мина 1 час останаха ми 2 дрифта от онея гадните, дето има коли по улицата. Трябва да направа 100 000 точки, аз един път направих 99 400 и щех да полудея. Има ли няква цака. Все пак тва е на easy представям си ако играя на hard кво ще стане. Има нещо нередно тук. Не може навсякъде да ги късам без проблеми съперниците, дори и на другия нормалния дрифт, а на тоя голям зор.

Значи вече съм на 98 % и не мога да мина 1 час останаха ми 2 дрифта от онея гадните, дето има коли по улицата. Трябва да направа 100 000 точки, аз един път направих 99 400 и щех да полудея. Има ли няква цака. Все пак тва е на easy представям си ако играя на hard кво ще стане. Има нещо нередно тук. Не може навсякъде да ги късам без проблеми съперниците, дори и на другия нормалния дрифт, а на тоя голям зор.

Аз на тези дрифтове правя доста повече и досега не съм имал проблеми,а пък играя на Normal

Нали е беше превъртял някъде към 40% ? Как стана на 90 %? Какво си правил? Да знам като е врътна какво да права.

Нали е беше превъртял някъде към 40% ? Как стана на 90 %? Какво си правил? Да знам като е врътна какво да права.

абе превъртях е на 67 %, яма продължих от гаража на world map си избирах недовършените състезания, все пак за да е завърша напълно. И ми остана само един дрифт, незнам слаб ли съм на тях. LOKOMOTIVcho няма нормал. Ima easy, medium и hard

абе превъртях е на 67 %, яма продължих от гаража на world map си избирах недовършените състезания, все пак за да е завърша напълно. И ми остана само един дрифт, незнам слаб ли съм на тях. LOKOMOTIVcho няма нормал. Ima easy, medium и hard

ми то от World Map като ги играеш и не ти дава звездите за списанията. трябва да играеш всичко докато е на картата. трябва да си търсиш и състезанията които са скрити и дават двойно повече пари. :) тея дето ти ги казват по телефона...

ми то от World Map като ги играеш и не ти дава звездите за списанията. трябва да играеш всичко докато е на картата. трябва да си търсиш и състезанията които са скрити и дават двойно повече пари. :) тея дето ти ги казват по телефона...

нали тва имам предвид. Свърши всичко на картата, после минах всичко на world map и няма нищо повече

нали тва имам предвид. Свърши всичко на картата, после минах всичко на world map и няма нищо повече

ти какво друго очакваш да се появи?

Тая опция stability control за кво е. В момента е на Off

Така колата се държи по-добре в завоите като компютъра не й позволява да занася това е хубаво,но без него /поне според мен/ върви много по-добре и завоите се взимат много по-добре.Ако се пуснеш не easyведнага ти се включва заедно с автоматичното завиване на драг,което е много ама много тъпо.

Тая опция stability control за кво е. В момента е на Off

помага в завоите, но и "спъва" леко двигателя при излизането от тях. доста реалистично е направена.

аз пък имам друг тъп въпрос: Къде по дяволите се чете информацията за вскя кола? По-точно как мога да позная дали VW Golf GTI е модела синхро и е с 4х4, или дали Mitsubishi Eclipse е варианта с предното предаване или със задното? Има ли си начин да намеря подобна информация в играта (т.е. конкретно за нея кво са заложили програмистите) или се разчита на догадки и обща култура?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...