w00x Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Трябва тунинга да е направен на една и съща кола от всички . Трябва всички да правим на една и съща резолюция и на едни и същи детайли ,защото не всички разполагаме с карти от тима на Радеон х800хт... И без да крадем чужди идеи. Това са моите предложения... това за колата го казах още одеве! за резолюцията и детайлите не съм съгласен. нямам намерение да правя кола на минимум детайли... все пак някой имат MX440. За жури искам и аз.ПОнеже не смятам да участвам нито в състезанията нито с кола.За това аз мога да бъда част от журито.Но да знаете тези на който им е по яка графиката не означава, че са с по як тунинг на колата от други.От сега да го кажа.И w00x без измами от рода на снимки 3 в 1. Снимка по снимка. каква измама е това? аз гледам да покажа колата в една снимка.. затова. а не да редя 3, но правилата не са измислени още.. пък и няма да правим турнир за 5 участника.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 a we sled kato instaliram igrata mi pi6e Dont Send nqkakav si eror preinstalirah q 3 pati i pak ne stava kade e gre6kata zakvo pravi taka pomognete !!!! 10 x predvaritelno samo da dobavq 4e stava vapros za laptop oba4e ne e ot parametrite problema 6toto e 2.6 ghz ..... i taka natatak Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 a we sled kato instaliram igrata mi pi6e Dont Send nqkakav si eror preinstalirah q 3 pati i pak ne stava kade e gre6kata zakvo pravi taka pomognete !!!! 10 x predvaritelno samo da dobavq 4e stava vapros za laptop oba4e ne e ot parametrite problema 6toto e 2.6 ghz ..... i taka natatak <{POST_SNAPBACK}> Според мен пък е от параметрите на конфигурацията ти. Все пак, както каза ти - това е лаптоп. Ако е със shared memory на видеокартата - всичко е ясно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Може и да е от DircetX 9c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Какво ще кажете са този хамър. На Слави джипа ряпа да яде. Извинявам се за мишката. бтв искам да съм жури на турнира и няма да е лошо да има и състезания само за джипове Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Какво ще кажете са този хамър.На Слави джипа ряпа да яде. Извинявам се за мишката. бтв искам да съм жури на турнира и няма да е лошо да има и състезания само за джипове аз бих предпочел на Славито Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 първо искам да се извиня че не сам прочел целия "материал" за NFSU2, пробвах сас Search и пак нищо. Та проблема ми с Underground2 е 4е ми рестартира компютъра след като я пусна и незнам от какво е проблема. благодаря ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 първо искам да се извиня че не сам прочел целия "материал" за NFSU2, пробвах сас Search и пак нищо. Та проблема ми с Underground2 е 4е ми рестартира компютъра след като я пусна и незнам от какво е проблема. благодаря ви предварително лош проблем. никой не се е оплаквал до сега. пробва ли да сложиш пача? с какви драйвъри си? с какъв уиндоус? каква ти е системата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 За жури искам и аз.ПОнеже не смятам да участвам нито в състезанията нито с кола.За това аз мога да бъда част от журито.Но да знаете тези на който им е по яка графиката не означава, че са с по як тунинг на колата от други.От сега да го кажа.И w00x без измами от рода на снимки 3 в 1. Снимка по снимка. <{POST_SNAPBACK}> Какъв е проблема за 3в1 , 5в1 !?!??! Каква е разликата като е снимка по снимка?!Аз пък съм "ЗА" 3в1! това за колата го казах още одеве! за резолюцията и детайлите не съм съгласен. нямам намерение да правя кола на минимум детайли... все пак някой имат MX440 Моля?! Къв е смисъла от състезание тогава ?! Дори и еднакв отунингованите коли са много по яки на по високи детайли! Ако е така ,аз се отказвам! Да с МХ440 съм -проблемация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 първо искам да се извиня че не сам прочел целия "материал" за NFSU2, пробвах сас Search и пак нищо. Та проблема ми с Underground2 е 4е ми рестартира компютъра след като я пусна и незнам от какво е проблема. благодаря ви предварително <{POST_SNAPBACK}> да не си с уиндоус 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 да не си с уиндоус 2000 <{POST_SNAPBACK}> и аз съм с 2к не го обиждай играта си фърка .. виж захранването , рамта или Хдд-то .. възможно е и вирус да имаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 ми щото тоя уиндоус ми е правил точно такива базици едно време. Точно зарежда някоя игра и рестарт. После пускам същата игра на ХР и всичко си върви идеално Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 ми щото тоя уиндоус ми е правил точно такива базици едно време. Точно зарежда някоя игра и рестарт. После пускам същата игра на ХР и всичко си върви идеално <{POST_SNAPBACK}> ако на 1 машина си инсталирал ХP & 2k е възможно да се сбъгясат незнам аз сега съм с SP4 и проблеми никакви .. този винбоз ми се струва най-стабилен от всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 ако на 1 машина си инсталирал ХP & 2k е възможно да се сбъгясат незнам аз сега съм с SP4 и проблеми никакви .. този винбоз ми се струва най-стабилен от всички <{POST_SNAPBACK}> да може би аз не съм бил тогава с никъв СП, и за това да е било така. Да не говора че тогава монитора не ми го даваше да го пускам на повече от 75 херца, а на всички други уиндоуси никви проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayer Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Какво ще кажете са този хамър.На Слави джипа ряпа да яде. Извинявам се за мишката. бтв искам да съм жури на турнира и няма да е лошо да има и състезания само за джипове <{POST_SNAPBACK}> По як е зелен............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 По як е зелен............ <{POST_SNAPBACK}> Синия повече ми харесва ,само едно синьо неонче ,ако му се прасне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Превъртях играта на 67 %. И сега какво да права. Нямам повече писти. Задължително ли е да си купа джип. Някой да обясни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 ми щом си я превъртял можеш само да се дърпаш с ония глупаци по града или да играеш на куик рейс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 ми щом си я превъртял можеш само да се дърпаш с ония глупаци по града или да играеш на куик рейс <{POST_SNAPBACK}> е няма ли някви скрити състезания. все пак на 67 % само Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 да има ама ги търси по картата в гаража Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Има някои състезания които ги няма на картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Моля?! Къв е смисъла от състезание тогава ?! Дори и еднакв отунингованите коли са много по яки на по високи детайли! Ако е така ,аз се отказвам! Да с МХ440 съм -проблемация? смисъла е че можеш да си вдигнеш детайлите за една снимка в гаража. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Мисля че тук е мястото да попитам някои знае ли как мога да играя online??????? Tъй като играх underground 1 online и супер много се зарибих . моля ви помогнете . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Мисля че тук е мястото да попитам някои знае ли как мога да играя online??????? Tъй като играх underground 1 online и супер много се зарибих .моля ви помогнете . купи си оригинална игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 смисъла е че можеш да си вдигнеш детайлите за една снимка в гаража. <{POST_SNAPBACK}> ако не ги поддържа картата едва ли ще се видат. примерно с FX 5200 ще се видат, но с MX440 ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.