Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

Трябва тунинга да е направен на една и съща кола от всички . Трябва всички да правим на една и съща резолюция и на едни и същи детайли ,защото не всички разполагаме с карти от тима на Радеон х800хт... И без да крадем чужди идеи. Това са моите предложения...

това за колата го казах още одеве! за резолюцията и детайлите не съм съгласен. нямам намерение да правя кола на минимум детайли... все пак някой имат MX440.

За жури искам и аз.ПОнеже не смятам да участвам нито в състезанията нито с кола.За това аз мога да бъда част от журито.Но да знаете тези на който им е по яка графиката не означава, че са с по як тунинг на колата от други.От сега да го кажа.И w00x без измами от рода на снимки 3 в 1. Снимка по снимка.

каква измама е това? аз гледам да покажа колата в една снимка.. затова. а не да редя 3, но правилата не са измислени още.. пък и няма да правим турнир за 5 участника..

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Guest the_hot_guy

a we sled kato instaliram igrata mi pi6e Dont Send nqkakav si eror preinstalirah q 3 pati i pak ne stava kade e gre6kata zakvo pravi taka pomognete !!!! 10 x predvaritelno samo da dobavq 4e stava vapros za laptop oba4e ne e ot parametrite problema 6toto e 2.6 ghz ..... i taka natatak

a we sled kato instaliram igrata mi pi6e Dont Send nqkakav si eror preinstalirah q 3 pati i pak ne stava kade e gre6kata zakvo pravi taka pomognete !!!! 10 x predvaritelno samo da dobavq 4e stava vapros za laptop oba4e ne e ot parametrite problema 6toto e 2.6 ghz ..... i taka natatak

Според мен пък е от параметрите на конфигурацията ти.

Все пак, както каза ти - това е лаптоп.

Ако е със shared memory на видеокартата - всичко е ясно... :(

Какво ще кажете са този хамър.

На Слави джипа ряпа да яде.

Извинявам се за мишката.

бтв искам да съм жури на турнира

и няма да е лошо да има и състезания само за джипове

аз бих предпочел на Славито :)

първо искам да се извиня че не сам прочел целия "материал" за NFSU2, пробвах сас Search и пак нищо.

Та проблема ми с Underground2 е 4е ми рестартира компютъра след като я пусна :blink: и незнам от какво е проблема. благодаря ви предварително

първо искам да се извиня че не сам прочел целия "материал" за NFSU2, пробвах сас Search и пак нищо.

Та проблема ми с Underground2 е 4е ми рестартира компютъра след като я пусна :blink: и незнам от какво е проблема. благодаря ви предварително

лош проблем. никой не се е оплаквал до сега. пробва ли да сложиш пача? с какви драйвъри си? с какъв уиндоус? каква ти е системата?

За жури искам и аз.ПОнеже не смятам да участвам нито в състезанията нито с кола.За това аз мога да бъда част от журито.Но да знаете тези на който им е по яка графиката не означава, че са с по як тунинг на колата от други.От сега да го кажа.И w00x без измами от рода на снимки 3 в 1. Снимка по снимка.

Какъв е проблема за 3в1 , 5в1 !?!??! Каква е разликата като е снимка по снимка?!Аз пък съм "ЗА" 3в1! :pirate

това за колата го казах още одеве! за резолюцията и детайлите не съм съгласен. нямам намерение да правя кола на минимум детайли... все пак някой имат MX440

Моля?! Къв е смисъла от състезание тогава ?! Дори и еднакв отунингованите коли са много по яки на по високи детайли! Ако е така ,аз се отказвам! Да с МХ440 съм -проблемация?

да не си с уиндоус 2000

ми щото тоя уиндоус ми е правил точно такива базици едно време. Точно зарежда някоя игра и рестарт. После пускам същата игра на ХР и всичко си върви идеално

ми щото тоя уиндоус ми е правил точно такива базици едно време. Точно зарежда някоя игра и рестарт. После пускам същата игра на ХР и всичко си върви идеално

ако на 1 машина си инсталирал ХP & 2k е възможно да се сбъгясат :) незнам аз сега съм с SP4 и проблеми никакви .. този винбоз ми се струва най-стабилен от всички :)

ако на 1 машина си инсталирал ХP & 2k е възможно да се сбъгясат :) незнам аз сега съм с SP4 и проблеми никакви .. този винбоз ми се струва най-стабилен от всички :)

да може би аз не съм бил тогава с никъв СП, и за това да е било така. Да не говора че тогава монитора не ми го даваше да го пускам на повече от 75 херца, а на всички други уиндоуси никви проблеми

Моля?! Къв е смисъла от състезание тогава ?! Дори и еднакв отунингованите коли са много по яки на по високи детайли! Ако е така ,аз се отказвам! Да с МХ440 съм -проблемация?

смисъла е че можеш да си вдигнеш детайлите за една снимка в гаража.

Мисля че тук е мястото да попитам някои знае ли как мога да играя online??????? Tъй като играх underground 1 online и супер много се зарибих .

моля ви помогнете .

Мисля че тук е мястото да попитам някои знае ли как мога да играя online??????? Tъй като играх underground 1 online и супер много се зарибих .

моля ви помогнете .

купи си оригинална игра.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...