Slayer Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 на НИКОИ не дава. <{POST_SNAPBACK}> Я първо превърти играта и тогава давай мнения.Нищо лично но май не си изиграл пистите на 100% защото ако беше щеше да видиш че наистина дава макар и рядко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Някой може ли да ми каже къде трябва да запиша SAVE-a на Lil`Nigga за да го играя??? <{POST_SNAPBACK}> ако си с ХР е тик :"drive:\documents and settings\username\local settings\application data\" <{POST_SNAPBACK}> т'ва щи помогне ,ако си с ХР ,назад по темата има и за 98.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Ей Speed Devil аре да цъкаме ве кажи на какво и да се почваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Ей Speed Devil аре да цъкаме ве кажи на какво и да се почваме. <{POST_SNAPBACK}> Bogdancho nema6 griji bate ama aide da e po-kasni4ko 4e imam da pou4a sega... ako iska6 vlez kam 9 v kanala ot signaturata mi da se razberem 6te sam s nick Speed_Devil ili ShAkEr_ ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 ето ви още две колички от мене .. Какво мислите за конкурса за красота на автомобилите ,който предложи w00x ,ако сте съгласни ,нека си избере жури и да го направим ,аз съм за с две ръце! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 ето ви още две колички от мене .. Какво мислите за конкурса за красота на автомобилите ,който предложи w00x ,ако сте съгласни ,нека си избере жури и да го направим ,аз съм за с две ръце! <{POST_SNAPBACK}> Графиката на макс ли е?В Navigator-а има повече място за колони само 12.Ина-че колите са яки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Графиката на макс ли е?В Navigator-а има повече място за колони само 12.Ина-че колите са яки. <{POST_SNAPBACK}> На 640х480 макс всичко без лускавината на пътя и детайлността на околната среда Все пак съм с GF4MX440 128/128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 На 640х480 макс всичко без лускавината на пътя и детайлността на околната среда Все пак съм с GF4MX440 128/128 <{POST_SNAPBACK}> извинявай,но как ги правиш снимките ? смисъл разделени .. и така снимани .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 i az sam tvardo za konkursa! Btw nai dobre 6te e da se napravi po metoda na izklu4vaneto... V smisal: Parvo 6te postnem si4ki nai-dobrite si koli Vtoro ot vsi4ki tqh 4rez glasuvane 6te se izberat opredeleno koli4estvo posle pak taka dokato ostanat samo 10 ot koito nakraq 6te se izberat top3 Ideqta mi doide toku 6to taka 4e tarpi dorazvivane i douto4nqvane ili pak predlojete vie nqkakva shema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 точно за него говорим ама не всели разбира ми ние нали сме в мрежа като сме с интернет на Евроком? не ти ли е минавало през акъла че аз ако си Share-на файловете на моя компютър.. ти ще ги видиш? <{POST_SNAPBACK}> и как ще ти вида файловете, ако ги шернеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 извинявай,но как ги правиш снимките ? смисъл разделени .. и така снимани .. <{POST_SNAPBACK}> Paint или Fireworks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 извинявай,но как ги правиш снимките ? смисъл разделени .. и така снимани .. <{POST_SNAPBACK}> Fireworks MX 2004 ,има я в дата.бг в ъареза я няма. Подобна е на пейнтшоп-а. EDIT: Снимаш колата от ъгъла ,под който искаш след това я режеш (само колата) ,намаляш я и процедурата се повтаря докъто ти умръзне Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Fireworks MX 2004 ,има я в дата.бг в ъареза я няма. <{POST_SNAPBACK}> Сигурен ли си? Fireworks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Сигурен ли си?Fireworks <{POST_SNAPBACK}> Вече не. Когато я свалях програмката в уареза я нямаше. Все тая ,ае да не водим безсмислени спорове! Дайте да си изберем жури и да напраим "състезанийцето"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Я първо превърти играта и тогава давай мнения.Нищо лично но май не си изиграл пистите на 100% защото ако беше щеше да видиш че наистина дава макар и рядко не мисля че има значение. и защо ще са скрити състезанията .. след като можеш да си ги играеш от World Map???? замислял ли си се? i az sam tvardo za konkursa!Btw nai dobre 6te e da se napravi po metoda na izklu4vaneto... V smisal: Parvo 6te postnem si4ki nai-dobrite si koli Vtoro ot vsi4ki tqh 4rez glasuvane 6te se izberat opredeleno koli4estvo posle pak taka dokato ostanat samo 10 ot koito nakraq 6te se izberat top3 Ideqta mi doide toku 6to taka 4e tarpi dorazvivane i douto4nqvane ili pak predlojete vie nqkakva shema трябва да се прави тунинг на една и съща кола, за да е справедливо.. иначе не е справедливо. навийте се.. аз ще измисля правилата. и как ще ти вида файловете, ако ги шернеш ми както ти ги вади по принцип в локална мрежа. това че сме вързани по кабел не означава нищо.. пак сме си в LAN. Fireworks MX 2004 ,има я в дата.бг в ъареза я няма. Подобна е на пейнтшоп-а.EDIT: Снимаш колата от ъгъла ,под който искаш след това я режеш (само колата) ,намаляш я и процедурата се повтаря докъто ти умръзне лично я качих в Warez-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 трябва да се прави тунинг на една и съща кола, за да е справедливо.. иначе не е справедливо. навийте се.. аз ще измисля правилата. Съгласен съм да измислиш правилата ,а за оценяването ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Audi TT O6te: http://play.evrocom.net/dl/incoming/+AlekS/Audi%20TT/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Съгласен съм да измислиш правилата ,а за оценяването ? оценяване по скала от 1 до 10... после средноаретмитично. извършва се от журито... мисля да е към 10 човека. не повече, за да може да е обективно и да няма сърдити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 оценяване по скала от 1 до 10... после средноаретмитично. извършва се от журито... мисля да е към 10 човека. не повече, за да може да е обективно и да няма сърдити. <{POST_SNAPBACK}> Трябва тунинга да е направен на една и съща кола от всички . Трябва всички да правим на една и съща резолюция и на едни и същи детайли ,защото не всички разполагаме с карти от тима на Радеон х800хт... И без да крадем чужди идеи. Това са моите предложения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 оценяване по скала от 1 до 10... после средноаретмитично. извършва се от журито... мисля да е към 10 човека. не повече, за да може да е обективно и да няма сърдити. <{POST_SNAPBACK}> искам да съм 1 от 10те ще бъде обективен и няма да участвам с моя кола естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Тряя да намерим начин да гласуваме за даден човек ,който се е предложил за жури... и той трябва да бъде обективен Само дето не вярвам да се съберат 10 човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 koito iska da se drapnem s Mustanga mi da prati PM da se razberem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 koito iska da se drapnem s Mustanga mi da prati PM da se razberem <{POST_SNAPBACK}> Az iskam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 За жури искам и аз.ПОнеже не смятам да участвам нито в състезанията нито с кола.За това аз мога да бъда част от журито.Но да знаете тези на който им е по яка графиката не означава, че са с по як тунинг на колата от други.От сега да го кажа.И w00x без измами от рода на снимки 3 в 1. Снимка по снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.