Speed_Devil Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Nqkoi nema li da hostne edno Drag4e da probvate edin Civic - saglasen sam i sre6tu skyline sas kolkoto si iskate unique parts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Тия части са по яки карбонени кат ги гледам <{POST_SNAPBACK}> Мда ма ме дразнят ! Аве к'во стана ,вече никой ли не пуца по нфс-то , няма нови попълнения сред автомобилченцата ни.. нито дино тестченца.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Emi mai si4ko umrq 6toto 100 pati predlagam da praim online i nikoi ne 6te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Като има желаещи за мрежа ,защо не направим турнирче ,нещо като на Фифа 2005 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 oooooo samo kajete!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayer Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Като има желаещи за мрежа ,защо не направим турнирче ,нещо като на Фифа 2005 ? <{POST_SNAPBACK}> И аз това викам обаче не само на съзтезания,а да се направи анкета за най-яките коли и да гласуваме-да ви видим кви сте модератори :allien .Аз моите коли нарочно не ги показвам да не ми вземе накой идеите щото направо съм за финала натурнира по външен вид на болидите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 тогава не е ли по добре да си отворим нова тема -> NFSU2 Турнир Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 тогава не е ли по добре да си отворим нова тема -> NFSU2 Турнир <{POST_SNAPBACK}> Нали си направихме каналче за мулти ? #warez_gamer ! Влизайте там и аз съм навитак за турнирче Даже мога да направя едно сайтче специално за турнири на warez.ru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Нали си направихме каналче за мулти ?#warez_gamer ! Влизайте там и аз съм навитак за турнирче Даже мога да направя едно сайтче специално за турнири на warez.ru! <{POST_SNAPBACK}> Кой ще се навие да го организира и трябва да има състезнаия за дрифт,драг,сиркуит,х стрит, урл ,спринт, красота на колата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 и аз ще участвам, но кой ще оценява красотата на колите? трябва да изберем жури. хора които няма да участват. колкото до турнира за състезания... няма да стане номера. повече от половината сървъри сигурно няма да се видят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Това е колата ,с която се разкарвам из играта в момента .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 и аз ще участвам, но кой ще оценява красотата на колите? трябва да изберем жури. хора които няма да участват. колкото до турнира за състезания... няма да стане номера. повече от половината сървъри сигурно няма да се видят. <{POST_SNAPBACK}> и защо няма да се видят бтв вижте какво чудо е хидравликата: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Това е колата ,с която се разкарвам из играта в момента .. <{POST_SNAPBACK}> Това е колата моето Пежо с със същият wide body cit направо е лудница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Това е колата моето Пежо с със същият wide body cit направо е лудница <{POST_SNAPBACK}> Ako ima navitaci taq ve4er kam 9.00 elate da si probvate koli4kite sre6tu edin civic na kakvato disciplina kajete 6te sam v kanala ot signaturata mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 и защо няма да се видят ами защото примерно... вчера пробвахме с Botev1912 да играем, но не ми виждаше сървъра. това не е единствения такъв случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 WooX i az taka probvah s edin priqtel i toi ne mi vijda6e sarvara, nito az negoviq kato se probva6e toi da host-va Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 ами защото примерно... вчера пробвахме с Botev1912 да играем, но не ми виждаше сървъра. това не е единствения такъв случай. <{POST_SNAPBACK}> това е защото не си променяте филтъра примерно той е направил на драг а по дефолт филтъра е на circuit за това просто си променяйте филтъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 a ve az li sam tap ili ...... ama kak 6te igrae6 na lan s nqkoi sled kato kompovete ne sa vi svarzani v mreja ako nqkoi e igral taka na lan a vsa6tnost ne sam im varzani kompovete neka kak stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 това е защото не си променяте филтърапримерно той е направил на драг а по дефолт филтъра е на circuit за това просто си променяйте филтъра <{POST_SNAPBACK}> Не говорим ли за Лан Сървара още в началото ,а не за тези в лобито вече .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 това е защото не си променяте филтърапримерно той е направил на драг а по дефолт филтъра е на circuit за това просто си променяйте филтъра Не говорим ли за Лан Сървара още в началото ,а не за тези в лобито вече .. ? точно за него говорим ама не всели разбира a ve az li sam tap ili ...... ama kak 6te igrae6 na lan s nqkoi sled kato kompovete ne sa vi svarzani v mreja ako nqkoi e igral taka na lan a vsa6tnost ne sam im varzani kompovete neka kak stava ми ние нали сме в мрежа като сме с интернет на Евроком? не ти ли е минавало през акъла че аз ако си Share-на файловете на моя компютър.. ти ще ги видиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 a ve az li sam tap ili ...... ama kak 6te igrae6 na lan s nqkoi sled kato kompovete ne sa vi svarzani v mreja ako nqkoi e igral taka na lan a vsa6tnost ne sam im varzani kompovete neka kak stava <{POST_SNAPBACK}> ami Vliza6 ot menu-to v lan -> ot tam na host lan server -> izbira6 kola ->lobby -> i 4aka6 da se join-nat btw mislq 4e predi vreme ti mi be6e obesnqval kaka ama nz...moje i da gre6a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Някой да има проблеми при Драг? ДОри да пусна всичко на лоу и 640х480 на драг супер много ми насича. Като дам 'В' да гелдам "муцуната" на колата и всичко си върви супер плавно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayer Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Някой да има проблеми при Драг? ДОри да пусна всичко на лоу и 640х480 на драг супер много ми насича. Като дам 'В' да гелдам "муцуната" на колата и всичко си върви супер плавно.. <{POST_SNAPBACK}> Aбе не знам за драг обаче на стрийт х като се вдигат прахоляци направо все едно че гледам отделни картинки съединени като филмче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Не говорим ли за Лан Сървара още в началото ,а не за тези в лобито вече .. ? <{POST_SNAPBACK}> при мен винаги си ги показва незнам при вас как е имете ли пач 1.1 щото той поправя някой проблеми по лана Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Някой може ли да ми каже къде трябва да запиша SAVE-a на Lil`Nigga за да го играя??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.