Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Тия части са по яки карбонени кат ги гледам

Мда ма ме дразнят ! :)

Аве к'во стана ,вече никой ли не пуца по нфс-то , няма нови попълнения сред автомобилченцата ни.. нито дино тестченца..

Като има желаещи за мрежа ,защо не направим турнирче ,нещо като на Фифа 2005 ?

И аз това викам обаче не само на съзтезания,а да се направи анкета за най-яките коли и да гласуваме-да ви видим кви сте модератори :allien .Аз моите коли нарочно не ги показвам да не ми вземе накой идеите щото направо съм за финала натурнира по външен вид на болидите. :D

тогава не е ли по добре да си отворим нова тема -> NFSU2 Турнир

Нали си направихме каналче за мулти ?

#warez_gamer !

Влизайте там и аз съм навитак за турнирче :)

Даже мога да направя едно сайтче специално за турнири на warez.ru!

Нали си направихме каналче за мулти ?

#warez_gamer !

Влизайте там и аз съм навитак за турнирче  :)

Даже мога да направя едно сайтче специално за турнири на warez.ru!

Кой ще се навие да го организира и трябва да има състезнаия за дрифт,драг,сиркуит,х стрит, урл ,спринт, красота на колата ...

и аз ще участвам, но кой ще оценява красотата на колите? трябва да изберем жури. хора които няма да участват. колкото до турнира за състезания... няма да стане номера. повече от половината сървъри сигурно няма да се видят.

и аз ще участвам, но кой ще оценява красотата на колите? трябва да изберем жури. хора които няма да участват. колкото до турнира за състезания... няма да стане номера. повече от половината сървъри сигурно няма да се видят.

и защо няма да се видят

бтв вижте какво чудо е хидравликата:

hydravlika.JPG

hydravlika1.JPG

и защо няма да се видят

ами защото примерно... вчера пробвахме с Botev1912 да играем, но не ми виждаше сървъра. това не е единствения такъв случай.

ами защото примерно... вчера пробвахме с Botev1912 да играем, но не ми виждаше сървъра. това не е единствения такъв случай.

това е защото не си променяте филтъра

примерно той е направил на драг а по дефолт филтъра е на circuit

за това просто си променяйте филтъра

a ve az li sam tap ili ...... ama kak 6te igrae6 na lan s nqkoi sled kato kompovete ne sa vi svarzani v mreja ako nqkoi e igral taka na lan a vsa6tnost ne sam im varzani kompovete neka kak stava

примерно  той е направил на драг а по дефолт филтъра е на circuit

Не говорим ли за Лан Сървара още в началото ,а не за тези в лобито вече .. ? :huh:

примерно  той е направил на драг а по дефолт филтъра е на circuit

Не говорим ли за Лан Сървара още в началото ,а не за тези в лобито вече .. ? :huh:

точно за него говорим ама не всели разбира :)

a ve az li sam tap ili ...... ama kak 6te igrae6 na lan s nqkoi sled kato kompovete ne sa vi svarzani v mreja ako nqkoi e igral taka na lan a vsa6tnost ne sam im varzani kompovete neka kak stava

ми ние нали сме в мрежа като сме с интернет на Евроком? не ти ли е минавало през акъла че аз ако си Share-на файловете на моя компютър.. ти ще ги видиш?

ami Vliza6 ot menu-to v lan -> ot tam na host lan server -> izbira6 kola ->lobby -> i 4aka6 da se join-nat

btw mislq 4e predi vreme ti mi be6e obesnqval kaka ama nz...moje i da gre6a :rolleyes:

Някой да има проблеми при Драг? ДОри да пусна всичко на лоу и 640х480 на драг супер много ми насича. Като дам 'В' да гелдам "муцуната" на колата и всичко си върви супер плавно..

Някой да има проблеми при Драг? ДОри да пусна всичко на лоу и 640х480 на драг супер много ми насича. Като дам 'В' да гелдам "муцуната" на колата и всичко си върви супер плавно..

Aбе не знам за драг обаче на стрийт х като се вдигат прахоляци направо все едно че гледам отделни картинки съединени като филмче

Някой може ли да ми каже къде трябва да запиша SAVE-a на Lil`Nigga за да го играя???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...