Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
dokato si v igrata dava6 print scriin bytona e do F12.sled tva izliza6 ot igrata vliza6 v programata paint(tam deto si risyva6 razni glyposti) i dokato si v programata dava6 ctrl+v(kombinaciqta za kopirane) i nadqvam se znae6 kak da si zapazi6 kartinata :P

eto o6te koli.Hummer-a sq si go pravih i re6ih da go spodelq s vas :)

http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/Osht...oli%20ot%20men/

давай ги в JPG формат защото нямам намерение да тегля 3 мегабайта за да видя някаква кола.

moje li da popitam niakoi koito e prevurtial igrata koia eposlednata kola koiato se dava? blagodaria predvaritelno

Nissan Skyline

Subaro Impreza WRX

що го лъжеш човека?

Да му пикам на гадните наредби записвам си играта и 2-ри диск ми дава дефекти и с триста зора се записа.Полсе пускам играта моята конфигурациа е CPU Duron 1300Mhz ,Video Ati Radeon 9600 pro 128MB ram, 512MB ram обаче д ане ви казва как ми вурви...пуржо на мога да я пусна на маь детаили защото графиката се бъгясва и ми дава черни екрани и тук там само някои светлини се виждат,от горе на всичко като я пусна на 800х600 на средни детаили играта ми изглежда като 320х200 със едни ми ти големи квадрати и върви с 5 кадъра до макс 10 ...защо с еполучава така някои знае ли?На някой друг случвало ли му се е така или само на мен?

Да му пикам на гадните наредби записвам си играта и 2-ри диск ми дава дефекти и с триста зора се записа.Полсе пускам играта моята конфигурациа е  CPU Duron 1300Mhz ,Video Ati Radeon 9600 pro 128MB ram, 512MB ram обаче д ане ви казва как ми вурви...пуржо на мога да я пусна на маь детаили защото графиката се бъгясва и ми дава черни екрани и тук там само някои светлини се виждат,от горе на всичко като я пусна на 800х600 на средни детаили играта ми изглежда като 320х200 със едни ми ти големи квадрати и върви с 5 кадъра до макс 10 ...защо с еполучава така някои знае ли?На някой друг случвало ли му се е така или само на мен?

това се оправя като сложиш пач 1.1

tva audi sam go vijdal na edna snimka za denq na prirodata ili ne6to takova v sofiq pred hram pametnika sv. Aleksandar Nevski ina4e mnogo mi e interesno tva audi kabrio sas svetlini mnogo tapo mi izglejda ina4e audito e ludnik

ina4e sam saglasen s Aliendreamer ako nqkoi moje da dade optimalnite nastroiki na kolite za Turbo,ECU,skorostna kutiq i tam drugite nitro i nz kakvo o6te ako nqkoi gi dade mnogo blagodarnosti

На мен последната ми беше Skyline

Грешката е моя :huh: .

Много ме дразни тоя "метрометър" много пъти когато съм 1-ви и той се блъсне някъде ми изписва че аз съм 2-ри и както съм с + 250 и изведнъж хоп и на -250...300 и край. Защо е така? :confused

tva audi sam go vijdal na edna snimka za denq na prirodata ili ne6to takova v sofiq pred hram pametnika sv. Aleksandar Nevski ina4e mnogo mi e interesno tva audi kabrio sas svetlini mnogo tapo mi izglejda ina4e audito e ludnik

ina4e sam saglasen s Aliendreamer ako nqkoi moje da dade optimalnite nastroiki na kolite za Turbo,ECU,skorostna kutiq i tam drugite nitro i nz kakvo o6te ako nqkoi gi dade mnogo blagodarnosti

няма оптимални настройки. ако имаше оптимални настройки нямаше да са настройки а щеше да е сложено "Normal", "Optimal", "Even Faster". всеки си го наглася както си иска и както му е стила на каране.

ето от мен. не е полицейско Ауди или Порше ама пак е добро. моля коментари. :)

една мощна кола с не-толкова мощно и зловещо излъчване.

ето от мен. не е полицейско Ауди или Порше ама пак е добро. моля коментари. :)

една мощна кола с не-толкова мощно и зловещо излъчване.

Тоя Мустанг рулира :) Само може ли да попитам защо няма неон?

Тоя Мустанг рулира :) Само може ли да попитам защо няма неон?

щото неона ще го направи по-кичозен. и ще стане прекалено кичозен. и без това е жълт.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...