Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
ne 4e ne6to ama na kartata slu4aino da vijda6 zvezdi4ka za6toto trqbva da otide6 pri neq i sled tva za okolo 1:50 min da otide6 na ure4enoto mqsto

Kakva zvezdi4ka!! kato tiq obiknovennite kadet sled kat stigne6 do mqstoto ti praqt snimka za spisanie? takava li? 6toto to4no togava imah mnogo i otidoh ama ni6to ne stana!!!

Kakva zvezdi4ka!! kato tiq obiknovennite kadet sled kat stigne6 do mqstoto ti praqt snimka za spisanie? takava li? 6toto to4no togava imah mnogo i otidoh ama ni6to ne stana!!!

Съвсем същите ве само че трябва да стигнеш не до какво да е място а до

Body Shop или Performens Shop зависи какво ти е дал пичът който току=що си разцепил.Иначе дайте насам някои Mustang да го видя на драг а ?Само кажете как и кога да играем !

ei tva e moq Mustang http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/Must...stang%20GT.ytre 6a dam link i na Hamara koito pravq.

i o6te edin vapros kam tezi koito sa prevartqli igrata:sq kato stignah na 70% mi svar6iha sastezaniqta i Rachel mi kaza 4e sam prevartql igrata.Daze gledah filma4eto za prevartaciq.moje li po nqkakaf na4in da mi izleznat o6te sastezaniq ili tva e nqk'af glypav bag :confused .are kajete kak e Mustanga

Pi4ove molq kajete za kvo sluji toq garage. :confused

Egati v nego ne moi sa pravi ni6to razli4no ot  magazinite.

От гаража може да се отиде бързо чрез ->Esc->Jump to Garage ,там се сахраняват части ,които вече са закупени и всички Ваши автомобили ,от там можете да ги сменяте и да влизате в Дино Тест (по бързо се влиза от колкото да ходите до перформанс шоп).В общи линии това е.

---

Аз защо нямам опции Овър браит и енхансид контраст ,защото картата не поддържа ДХ9,нали?

Някой може ли да ми каже къде слага screenshot-овете щото нещо не мога да ги открия???

Аз съм със ХР

Abe njakoj mozhe li da objasni (ili oste po-dobre da prati link, kydeto e objasneno) za lamerite kato men, deto igrajat igrata kakto im skimne ( :bgrin: ) kak se boravi s toja tuning i vsichko ostanalo, stoto vsichko mi e na default i ne go pipam da ne mu stane nesto :lol:

I drugo: ima li znachenie ot koja firma si kupuvam chastite (primerno ot alpine, NFSU2 ili VeNoM)???

:cry :cry :cry

moje sam da si izbere6 sled kato si go pastnal dava6 File a ve parvoto ot lqvo na dqsno gore i izbira6 SAVE AS  i si izbira6

@UzITo ако това дето го каза се отнасяше за мен нещо определено не те разбрах :confused

Къде по daefult ги запазва screenshot-овете

Както казахах вече - с Win XP съм

@UzITo ако това дето го каза се отнасяше за мен нещо определено не те разбрах  :confused

Къде по daefult ги запазва screenshot-овете

Както казахах вече - с Win XP съм

Даваш Принт Скрийн в играта , после пейст ж пайнт и сейв ас , ако не си го запомнил със сейф ас тогава картинката е в май докумънтс /май пикчърз , но трябва да се запомня със сейф ас в .jpg

За вас не знам ама колкото и да го помпам тоз принт скрийн и да търся нещо като Save as после не мога да го намеря :angry1

Нека и аз покажа какмо съм постигнал със скромното си Хюндай-че  :bgrin:

1_45.JPG

Не съм много бърз, но все пак съм в началото (30-40%)... :ph34r:

Hora kak gi praite tiq postijeniq? AZ sam na 65% i ot 0 do 100 mi e dosta bavni4ko!! v smisal mnoo sekundi!! kak gi glasite tiq koli!! tam v garaja vsi4ko sam nal na max za 4astite!! kajete kvo praite!!!

Ненавиждам шарениите.Апък и Хамъра не е Хамър ако не е черен ;)

като ненавиждаш шарениийте .. не означава че трябва да ги правиш всичките черни. и като не обичаш кич... кви са тия въртящи джанти дето си ги сложил на автомобилите? на джипа добре.. допустимо е. ама на автомобилите???

тоя Скайлайн мнооооооооги ми напомня на моя Мустанг показан няколко страници по-напред.

Ама го каза всичките все едно че 200 коли сам направил.Важното е на мен да ми харесват.Твоя мустанг честно не съм го виждал.Пак казвам не ме кефят шарениите и цапаниците.Скайлайн-а го направих набързо за да си попълня мястото в гаража.Доста време карах мустанга с обикновени джанти.Тези спинери съм ги сложил защото обикновените джанти ми омръзнаха имаче за тях съм съгласен с теб.

За вас не знам ама колкото и да го помпам тоз принт скрийн и  да търся нещо като Save as после не мога да го намеря   :angry1

dokato si v igrata dava6 print scriin bytona e do F12.sled tva izliza6 ot igrata vliza6 v programata paint(tam deto si risyva6 razni glyposti) i dokato si v programata dava6 ctrl+v(kombinaciqta za kopirane) i nadqvam se znae6 kak da si zapazi6 kartinata :P

eto o6te koli.Hummer-a sq si go pravih i re6ih da go spodelq s vas :)

http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/Osht...oli%20ot%20men/

dokato si v igrata dava6 print scriin bytona e do F12.sled tva izliza6 ot igrata vliza6 v programata paint(tam deto si risyva6 razni glyposti) i dokato si v programata dava6 ctrl+v(kombinaciqta za kopirane) i nadqvam se znae6 kak da si zapazi6 kartinata :P

eto o6te koli.Hummer-a sq si go pravih i re6ih da go spodelq s vas :)

http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/Osht...oli%20ot%20men/

Ti dobre obiasniavash. Ama aide da te pomolia drugiat put kato zapazvash kartinkata da ne ti e vuv format .bmp

Значи, за всички които питат какво да правя като нямам състезания? Какво да правя като ми изпише "Поздравления!" и темп подобни работи отговорът е следният.

За тези които са я превъртяли да влезнат в гаража>World Map>Stage 1, 2, 3 ,4, 5>и със стрелките на клавиатурата(нагоре и надолу) си избират състезания на които пише "Not Copleted" и ги минават.

За тези които не са я превъртяли още играта и нямат повече състезания трябва да си вдигнат "Визуалният рейтинг"(можете да го вдигните като си тунинговате колата с по висок левел части). Можете да го видите с бутона "Т", за да ви се появят съсътезания и звездички(където трябва да се снимате за някое списание) и също за да ви забележат и спонсорите. Когато си изберете някой спонсор ви се появяват и заветните състезания.

Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...