UzITo Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 а ве марзели използваите тарса4ката вав темата и 6те намерите отговор на вапросите Krank една страница по назад питаха за боди кита варни се малко не о4акваите си4ко на готово тарсете !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Nqkoi sas silna pamet moje li da mi kaje kolko to4no kato broika bqha specialnite upgrades? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 ЛОУУУ Сигурно тея 1.65,за които говориш са 1.65часа,щото иначе витаеш в облаците <{POST_SNAPBACK}> Bate...kolkoto po-rano spre6 da puka6, tolkova po-dobre.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Пичове, а като натиснеш print scrin къде отива снимките ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Пичове, а като натиснеш print scrin къде отива снимките ???? <{POST_SNAPBACK}> sled Print Screena otiva6 v Paint programata i dava6 Paste ili Ctrl-v i 6te ti se poqvi screena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 UzITo,това което е една страница назад го прочетох.Не ми помага.Колко free ryderi издухах дадоха ми unique upgrades-не питам за тях.Имам предвид за тези от body shopa.Когато влезна в body shopa с колата с която сам отворил wide body-to mи е отключено.Обаче с друга кола е заключено.Защото wide body kits са няколко вида и може да се сложат на всяка кола .Ей това ме интересува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
red^shark Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Това ми е рекорта на драг-а (100км за 1.95сек) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 sled Print Screena otiva6 v Paint programata i dava6 Paste ili Ctrl-v i 6te ti se poqvi screena <{POST_SNAPBACK}> Благодаря ти!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Това ми е рекорта на драг-а (100км за 1.95сек) <{POST_SNAPBACK}> На колко % си ? Щото аз съм на 38 %, и 0-100 ги правя за 1.45 сек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Ми на 3-ти ъпгрейд ,за мен Пежо 206 е = на Мустанга (например). Всички коли са конкурентно способни <{POST_SNAPBACK}> ei tva be6e po golqm laf ot moq s cifroviq fotoaparat a ina4e da pitam ot kade moga da si pysna hidravlikata i da si zapodska4am po sredata na ylicata.a moje li vaob6te Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Отиваш в Explorer от падащото меню Tools избираш Folder Options горе избираш View и му посочваш show hidden files and folders.После утиваш в Documents and Settings ,името на потребителя, Local Settings , Application Data и там ще го видиш! <{POST_SNAPBACK}> Дам, всичко разбрах... направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 a ina4e da pitam ot kade moga da si pysna hidravlikata i da si zapodska4am po sredata na ylicata.a moje li vaob6te <{POST_SNAPBACK}> natiska6 H i posle na koqto posoka iska6 sled tova J i pak natiska6 nqkoq posoka i tq zapo4va da si ska4a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Дам, всичко разбрах... направо <{POST_SNAPBACK}> от това по простичко казано не може или чети сега : 1. отваряш My Computer 2. горе има едно меню Tools 3. след това Folder Options 4. от диалоговия прозорец избираш Show Hidden files 5. отиваш в drive:\documents and settings\username\local settings\applocation data\" и си копираш сейфофете е това кво толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 reshih da pokaja malko snimki i na moita kola ne e neshto koi znai kakfo no zasega bifa snimka1 snimka2 snimka3 snimka4 snimka5 snimka6 snimka7 snimka8 snimka9 snimka10 snimka11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 natiska6 H i posle na koqto posoka iska6 sled tova J i pak natiska6 nqkoq posoka i tq zapo4va da si ska4a! <{POST_SNAPBACK}> 10x.golqma zaribqvka e . Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 стигнах до 42% и вече нямам състезания.. какво трябва да правя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 стигнах до 42% и вече нямам състезания.. какво трябва да правя? <{POST_SNAPBACK}> вдигай репутацията т.е. ъпгрейдвай колата на външен вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
red^shark Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 На колко % си ?Щото аз съм на 38 %, и 0-100 ги правя за 1.45 сек. <{POST_SNAPBACK}> Аз съм на 100% click, но тръгването нещо ми куца и немога да ги изредя скоростите както трябва. В момента се пробвам да направя по-добро време. А за това с аутръните нещо нестава.О одеве направих 20 аутрън-а и неще да ми даде нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Аз съм на 100% click, но тръгването нещо ми куца и немога да ги изредя скоростите както трябва. В момента се пробвам да направя по-добро време. А за това с аутръните нещо нестава.О одеве направих 20 аутрън-а и неще да ми даде нищо. <{POST_SNAPBACK}> moje bi 6tot ve4e si na 100% as ot kakto razbrah otvarih ras6irenieto na kypeto i nitro coeto mi vdigna aceleration na max Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 otnovo edin mnogo tap vapros:kak da vi pokaja kartinkata na kolata si.ili po to4no kak da q ka4a v warez-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
saq Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Излиза много тъпо,но имам следният проблем:Без да искам замених много добра кола за по-слаба,идеи как мога да си я върна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 ако не си сеифнал добре излизаш пт играта и пак влизаш оба4е ако си направил сеиф тоест презаписал си новия сеиф варху стария сажелавам но маи няма да можеш да си я варнеш EDIT: ole tap sam simbata prav si oba4e ako e nqmal mqsto za nova kola ???da probva pak da kaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Излиза много тъпо,но имам следният проблем:Без да искам замених много добра кола за по-слаба,идеи как мога да си я върна? <{POST_SNAPBACK}> Отиваш в гаража, и щракаш "Car Select", и си избираш старата кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 6to mi pi6e 4e sam prevartql igrata (daje i izgledah film4eto ) a v sa6toto vreme mi pi6e 4e sam na 64 % i o6te ne mi e otklu4ilo body kitovete. Nqkvi idei Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 6to mi pi6e 4e sam prevartql igrata (daje i izgledah film4eto ) a v sa6toto vreme mi pi6e 4e sam na 64 % i o6te ne mi e otklu4ilo body kitovete. Nqkvi idei <{POST_SNAPBACK}> body kitovete mi gi otkliy4i kat se darpah s oneq po patq.sastezavai se s tqx i trqbva da ti gi otklu4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.