Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Ami az sas imprezata do 100 gi pravq za 1.65 ve4e...ina4e samo s Cicic-a sam probval max speed i pravq 355 na free run...a predstavi si ako napravq nqkoq po barza kolica ot sorta na Lancer-a ili Skyline-a :rolleyes:

samo da ti kaja 4e e zabluda 4e lancera e po-barz ot imprezata!!! daje e obratnoto! ;)

аз сега играя nfsu 1щото ми върви добре и не лагва.

с 2400 mhz 512 ram g force mx 440 128 mb има ли смисъл да свалям nfsu 2 ? и как щ :D е ми върви.и кажете някви настройки с които ше ми върви максимално добре с мойта тъпа видео  карта

6a ti varvi kato pu6ka ve pi4!!!

Ami az sas imprezata do 100 gi pravq za 1.65 ve4e...ina4e samo s Cicic-a sam probval max speed i pravq 355 na free run...a predstavi si ako napravq nqkoq po barza kolica ot sorta na Lancer-a ili Skyline-a :rolleyes:

ЛОУУУ :wacko: Сигурно тея 1.65,за които говориш са 1.65часа,щото иначе витаеш в облаците :zzz

Хора изчел съм всичко в тая тема но не разбрах как се отключват уникалните перформънс части и уайд боди кита. Играта ми е на 100% и ми пише че отклучените ми части са 100%, но всъщност не е така, защото не ми е отключен уайд боди кита и тези уник партс. Може ли някой да ми помогне за това?

Хора изчел съм всичко в тая тема но не разбрах как се отключват уникалните перформънс части и уайд боди кита. Играта ми е на 100% и ми пише че отклучените ми части са 100%, но всъщност не е така, защото не ми е отключен уайд боди кита и тези уник партс. Може ли някой да ми помогне за това?

Да.И аз имам същия проблем.И аз не знам кво да правя.Малко help ако може.

добре де, хора, вие хубаво си пишете за колите , но ми кажете как да накарам тази супер игра да ми тръгне като ми изкарва онзи тъп прозорец"windows has encountered a rpoblem and needs to be closed, sorryy for... send error report or don't send" и това продължава да ми го изкарва след 5 преинсталациу, някои казват че проблема е в directx-a, но моя е 9.0с и всичките ми драйвери са нови до един и не съм единственния в тоя форум които имат същите проблеми.

P.S. :отговори от типа "ми, направи си преинсталация и ще се оправи" не стават, тогав нямаше изобщо да си правя труда да пиша тука :).айде, plzz, help me

Да.И аз имам същия проблем.И аз не знам кво да правя.Малко help ако може.

Значи uniqe performens ъпгрейди се отключват като се състезаваш с другите

волни райдъри като теб отиваш на магистралата късаш гъ*а на пет шест такива и ако си се представил добре някои от тях ти казва чекараш добре

появявати се Special Event на мапа отиваш и ако е performens ъпгрейда

ти казва да стигнеш до някои Performens Shop за определоне време стигаш

и ти дава да си избереш един от ъпгрейдите дадени са 3.Следващият път

се повтаря същото само че с други 3 ъпгрейда.Ся за Wide Body Cit-a

на мен ми го отключи само че карбонен и от пак от Outrun-и както Performens

ъпгрейдите.Първо ми отключи два Performens-a и после Wide Body Cit-a.Тва е

дано съм ви помогнал.И помнете:"Make sure that you drive with 300km/h only on the streets of NeedForSpeed:Underground 2"

Значи uniqe performens ъпгрейди се отключват като се състезаваш с другите

волни райдъри като теб отиваш на магистралата късаш гъ*а на пет шест такива и ако си се представил добре някои от тях ти казва чекараш добре

появявати се Special Event на мапа отиваш и ако е performens ъпгрейда

ти казва да стигнеш до някои Performens Shop за определоне време стигаш

и ти дава да си избереш един от ъпгрейдите дадени са 3.Следващият път

се повтаря същото само че с други 3 ъпгрейда.Ся за Wide Body Cit-a

на мен ми го отключи само че карбонен и от пак от Outrun-и както Performens

ъпгрейдите.Първо ми отключи два Performens-a и после Wide Body Cit-a.Тва е

дано съм ви помогнал.И помнете:"Make sure that you drive with 300km/h only on the streets of NeedForSpeed:Underground 2"

Мерси за помоща.

И "Винаги използвайте предпазните колани!!!"

Става ли да ми кажете къде се намират save-овете ?! Скоро ще си купувам нов комп а кариерата ще ми липсва :)

ПП. Под Win98 съм.

А ве некой може ли да каже как мога да играя онлайн че иска нещо за CD-Key пък нали нашите са пирати та... ако някой знае да каже

ако искаш да играеш с някой от еврокома използвай лан иначе за онлайн си купи играта оригинална.

Нека и аз покажа какмо съм постигнал със скромното си Хюндай-че :bgrin:

1_45.JPG

Не съм много бърз, но все пак съм в началото (30-40%)... :ph34r:

В My Documents няма нищо за NFSU2 :(

А където е за XP... като цъкна Pan(username-a) няма local settings :(

Отиваш в Explorer от падащото меню Tools избираш Folder Options горе избираш View и му посочваш show hidden files and folders.После утиваш в Documents and Settings ,името на потребителя, Local Settings , Application Data и там ще го видиш!

Завърших играта на 73%.Искам да попитам защо не ми е отключило wide body kits.Имам едно wide body обаче то е награда от street race.Как да отключа тези от body shop-a.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...