Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
@w00x : Малко е извън темата но каква ти е компютърната конфигурация и видеото най-много ме интересесува :) Аз съм с GF4 Mx440 128mb/128bit и май за това нямам 1 право нещо в играта сичко е супер ръбесто :)

Athlon 1600XP Palomino @ 1.4GHz

2x256MB RAM 266MHz

ATI Radeon 9800 Pro 256mb

Creative Audigy 2 ZS Platinium Pro

Seagate 60GB 7200rpm & Seagate 120GB 7200rpm

Само незнам НЯКОГА ще я играем ли Online :confused :angry1

Ако не дайте да си измислин някво offline състезание...примерно за времена на 400 метра или най-добра обшколка на някоя писта

А бе хора.Аз си отворих супра.Минах нали всички мисии и нямам повече кръгчета за мисии никъде.Получих някакъв СМС от жената че колата ми трябва да вдигне някакъв левел 3.А ма тва на Visual ли е на кво е?Ако някои може да помага :rolleyes:

А бе хора.Аз си отворих супра.Минах нали всички мисии и нямам повече кръгчета за мисии никъде.Получих някакъв СМС от жената че колата ми трябва да вдигне някакъв левел 3.А ма тва на Visual ли е на кво е?Ако някои може да помага :rolleyes:

да. Visual Level.

Аз съм играл

и аз съм играл.

10x,

Плавно ли ти върви така на макс или играеш на по ниски настройки ?

ми малко падат фреймовете на места и почва да ми върви мудно, но незнам кои настройки да изключа. каквото и да изключа.. неще.

малко е бе аз съм вдигал около 360-370 със скайлайна

Обаче на drag , нали?

ми малко падат фреймовете на места и почва да ми върви мудно, но незнам кои настройки да изключа. каквото и да изключа.. неще.

Аз съм с Celeron 1.2 , 256 SDRam , Acоrp , Mаxtor 40GB и GF4mx440 128mb/128bit и си играя на 640х860 само с неон ,зашото иначе се едно играя мах пейн в джъмп булет тайм :) как да разбера коя карта е дх9 съвместима ако си взимам ново пц?

П.п. Сори за офтопика:)

Колата трябва да е Civic....само дето с моя най- редовно си минавам триста, а иначе съм правил 350

D ето и един TEST RUN на Drag

http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/test_run.JPG

Значи аз неска ги базиках тия раоти.И видях, че мога да падна под 2 сек с Еклипса ми.Но не мога да кача повече от 342км/ч. Просто Ви казвам голям зор. С модификациии в Dyno-то направо се мъча.Иначе Skyline е THE BEST CAR ... Определно кърти мифки.Само да беше с по-як дизайн.Не няква дървена квадратна.

Значи аз неска ги базиках тия раоти.И видях, че мога да падна под 2 сек с Еклипса ми.Но не мога да кача повече от 342км/ч. Просто Ви казвам голям зор. С модификациии в Dyno-то направо се мъча.Иначе Skyline е THE BEST CAR ... Определно кърти мифки.Само да беше с по-як дизайн.Не няква дървена квадратна.

Ами тва е резултат без да съм базикал нищо...иначе днес или утре ще опитам под 2...но дори и с друга кола не мисля че ще е лесно защото играе фактора wheel spin...ама може и да греша :rolleyes:

извинявам се за нахалството но скоро почнах да я играя и ако някои може да ми даде скрийншоти с разположението на магазините ще съм му много благодарен

а защо има по няколко броя от всички видове магазини ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...