Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

що никой нищо не казва за моите коли. нито критика нито нищо. другите веднага се обсъждат.

Да почвам.Audi A3 с това жълто е пълна боза.Все пак си е бива престарал си се.Според мен лепенката на задната гума няма никъв смисъл.Освен за зведите на колата.Определно по хубавия тунинг е на Audi TT ... Твоята приятелка има доста добър вкус.Това с птицата е станало доста ефектно.Колкото до спойлера по-добре така от колкото някъв дето да ти искара очите ( както беше казал ти ).А за Ford Mustang GT - най-тъпата кола.Квото и да и слагаш ще излгежда тъпо.Това все пак е кола и под капака си е добре.Слагаш един як цвят.Тъпчеш музика в багажника.Фарове, странични огледала и си готов.За какво и е повече.Едни готини джантили и кърти мифки.Иначе в момента колата, която най-много ме дразни това е Mitsubishi Evolution VIII. Ауу такава тъпотия няма.Доста грозновата изглежда даже да е правиш.Иначе за Audi A3 съм съгласен, че си е резачка от всякаде. Ама проблема е в задния bumper.Както и да и сложиш е кофти.Доста грозно изглежда така.Макар и да е перфектна като двигател и управление. Сега почвам да уча, че класна утре.Но после като свърша ще си коригирам колицата и пак ще е пусна.Да видим до къв извод ще стигнем.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Audi A3

Nissan Skyline

От 0-100 Аудито дърпа. Има по-голям акцелерейт и по-висока скорост:) Toва показва моето проучване :) И двете коли са на 3-ти упгреид на DYNO DRAG TEST :)

V tova im sustoqnie kolite sa po-slabi dori ot 1 Civic (spravka), makar i tuningovan. Audito moje spokoino da padne do 6.50 za 100. Sq sam po4nal igrata otnovo i celta mi e da vidq, koq kola se poddava nai-mnogo na tuning i koq ima nai-dobri pokazateli. Za sega si mislq, 4e nai-dobri pokazateli nqma da ima A3, no tova te purva predstoi da bude iztestvano :) Vsashnost ako napravish skyline da ti minava 60 za 2.7, to ti spokoino mojesh da go butnesh pod 7 sec za 0 do 100...ideqta oba4e e da podobrish i defaultskoto 2.46 ot 0 do 100. Vse si mislq, 4e 350Z ne slu4aino e izbrana za promo car....

Shto se otnasq do vanshniq vid na kolite - Men me kefi iz4isteniq dizain bez sharenii, zatova cqlata mi kola e v carbon, a malka4a 4ast ot tavana, koqto ne e v carbon e boqdisana v cvqt koito izklu4itelno mnogo napodobqva carbon.

Edit: Eto i naburzo tunigovan Skyline...

Sushto tuning za A3...

A3 pada i pod 5.50 za ot 0 do 100, no oshte si pravq razni izsledvaniq v oblastta...kolata ima naistina moshno dvigatel4e.

Аз съм още в на4алото на играта и не знам каде ми е Grafics shop

Може ли някой да ми каже каде е???

10х предварително!!

За колко вдигате 0-100... Мойта ламарина (Celica) - 0-100 за 2.45.

0-100 за 2 секунди  :confused  :confused невъзможно бе човек объркал си се 0-60 може за 2 ама 0-100 поне 6-7 секунди ти трябват

Сигурно гледа драг теста, дето ти ги изписва горе вдясно.Така е възможно...

извинявайте за тъпият въпрос , но как може да се въртят колите докато са в гаража/магазините ?

не е тъп и аз байа се чудих докато се светна...

натискаш среден клавиш на мишката или колелцето ако имаш-задържаш и въртиш :punk

Ами драга я... иначе не стенда 0-100 - 3 секунди и още някви стотни

не е тъп и аз байа се чудих докато се светна...

натискаш среден клавиш на мишката или колелцето ако имаш-задържаш и въртиш :punk

мерси много . Жив и здрав :) ся ше я въртя въртя ... докат не са счупи :bgrin:

Ами драга я... иначе не стенда 0-100 - 3 секунди и още някви стотни

Pokaji shot kak si padnal pod 5.20 ot garaja. S taq kola sam se mu4il i pod 5.20 ne sam uspql da mrudna. Govorim za kola 3ti upgrades vsi4ko bez specialni upgrades. Abe i sas specialni upgrades da e...pokaji kak si padnal pod 5.20. Govorim za ot 0 do 100, shtoto za ot 0 do 60 3 secs si e adski mnogo.

Need4speed Audito tam e na default...grqh e da q polzvash taka.

тук

който иска може да види моето Пежо на какво прилича в момента  :)

Пежото тва е колата! :punk Иначе да ви питам: случвало ли ви е се когато

карате на УРЛ и има някои пред вас той се забива в стената с всичка сила и то

съвсем самоцелно!!!!!!!!! :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...