Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

не че искам нещо да те обидя.. ама нарочно ли е толкова грозна тая кола?

Върха на сладоледа.Колко сме голями, колко сме велики.

btw- според мен колата си е много здрава.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
не че искам нещо да те обидя.. ама нарочно ли е толкова грозна тая кола?

ми и на мен лично не ми се обяснява, така че по-добре прочети темата назад.

Еклипса си е мноо луд.. поне мене мноо ме кефи :inqn

аха. тогава ще ти кажа лично на мен кое не ми харесва. щом си я пуснал да я гледат хората.. ще ти е от съвет едно изчерпателно мнение.

1. първото което бие на очи е отвратително големия и грозен преден Bumper. ако ти е харесалa задната броня със същото име и това е причината поради която си го сложил (примерно).. не е задължително праговете, задната и предната брони да са с едно и също име. има някои които идеално си пасват.. независимо че не са с едно и също име. все пак колата се прави както на теб ти харесва, а не както производителите са решили. те са го направили за улеснение. и аз преди така правех.. всичко да е едно име, но веднъж реших да пробвам какво ще стане ако не се придържам към предварително установените имена и стана по-добре.

2. мразя уникални картинки. картинката е хубава, но сива картинка на сив фон с някакви червени точки.. отвратително. ако ще слагаш картинката сложи Pearlescent боя, за да се смени цвета на картинката и същевременно да си пасне с цвета който си сложил.

3. БОЖЕ!!! какво е това на тавана!! данеби да се потапя под вода тая кола? или пък можеби това огромно нещо е перископа? махни го бе човек!! или ако искаш да имаш такова "нещо" отгоре на колата си .. избери нещо по-малко и Асиметрично. просто картинката която си избрал приканва към асиметрия в тая кола. виж я ква е ръбеста.

4. тия лепенки по вратата за какво са? първо са бели... второ.. ми те не се виждат.. само разгрозяват картинката. пробвай ги черни, но най-добре ще е да оставиш лепенка само там където няма картинка.. така като гледам... това ще е там където си сложил лепенката на ApeX, но я направи черна и остави само нея.

5. джантите са добри, ама на тая кола и трябват или най-големите или средния размер. не мога да преценя колко са точно тия дето си ги сложил.

6. тоя спойлер.. за цвета ясно... обаче размера.. що толкова голям... ще изкара на някой минувач окото. :)

еми това е... ако има нещо неясно.. може да ме питаш. да ти разясня. :)

Върха на сладоледа.Колко сме голями, колко сме велики.

btw- според мен колата си е много здрава.

и колко сте големи и велики като сте върха на сладоледа?

3. БОЖЕ!!! какво е това на тавана!! данеби да се потапя под вода тая кола? или пък можеби това огромно нещо е перископа? махни го бе човек!! или ако искаш да имаш такова "нещо" отгоре на колата си .. избери нещо по-малко и Асиметрично. просто картинката която си избрал приканва към асиметрия в тая кола. виж я ква е ръбеста.

:laughing: :laughing: Т'ва ме разби. :woot

Коя кола е най-бързата ? :) От мойте опитчета ми напраи впечатление пак Skyline как набира ;)

Еее @w00x ти ме разби.На практика що да не си купя нова и да не е барам, май ще е по-добре така да направя.Все пак по тази кола съм хвърлил повече от 130-150000$ абе това за Decals си до някъде прав.Може да се поработи по тия то горе.Ама и bumpers front да сменям.Стига бе не ме разочаровай.За кво съм се мъчил толкова. :) :) :)

:laughing:  :laughing: Т'ва ме разби. :woot

Коя кола е най-бързата ? :) От мойте опитчета ми напраи впечатление пак Skyline как набира ;)

и аз съм на твойто мнение скайлайна си е просто върха. ако някоя кола бие скайлайна на дино тест, ще се отрека от тази кола завинаги.

Еее @w00x ти ме разби.На практика що да не си купя нова и да не е барам, май ще е по-добре така да направя.Все пак по тази кола съм хвърлил повече от 130-150000$ абе това за Decals си до някъде прав.Може да се поработи по тия то горе.Ама и bumpers front да сменям.Стига бе не ме разочаровай.За кво съм се мъчил толкова. :) :) :)

Spored men kolicata e super luda!!!

и аз съм на твойто мнение скайлайна си е просто върха. ако някоя кола бие скайлайна на дино тест, ще се отрека от тази кола завинаги.

Audi A3

Nissan Skyline

От 0-100 Аудито дърпа. Има по-голям акцелерейт и по-висока скорост:) Toва показва моето проучване :) И двете коли са на 3-ти упгреид на DYNO DRAG TEST :)

screenshot-овете стават като натиснеш ctrl+PrtScrn и после като излезнеш от играта в някоя графична програма(Corew Draw. Photoshop i dori paint-a от accessories) даваш file>new и ctrl+v

10x pi4 stana mnogo ti blagodarq

С това приключи моят тунинг >>> Eclipse <<< Остават ми само състезанията и съм Congratulations !!!

pi4 kolata e dovolna 6tom si ti haresva dobre ama ne 4e ne6to ama na kva trudnost q vratna 6toto ne vijdam karbon nito spoileri nito tqlo nito bagajnik naistina e po dobre da i truni6 nqkoq po qka boq ina4e kato cqlo kolata e dovolna

До 30% играех на Medium. После на един Drag ми скасаха нервите и се отказах от Mediuma.Ся джиткам само и единствено на Easy.Смисъл не виждам само събирам нерви.Паза ги за Delta Force : Black Hawk Down... Пък и няма ходя на турнири и такива пинизи.За кво ми е по-голяма сложност.На кой ще се доказвам.Колицата е пуснах с една единствена цел.Да видите кво съм сътворил.Иначе за карбона: странични огледала, и ония тапотии от горе.На предишния тунинг на тази бях с карбонов спойлер, и предна странична и задна маска с елементи на карбон.Мога да сложа и снимки на колата от преди.А колкото до багажника нещо не те разбрах.Какво му липсва.Сложил съм му вксичко необходимо: 2x12 инови, 1х18 голяма, LCD Alpine, и 250 W стъпало ( там квото му се вика ).С неон в багажника.Имали още какво да му се слага.А колкото до спойлера това е този, който си спечелих след дърпачка с някав чишит по магистралата.Мисля, че имаше и други работи, който могат да се избират, ама аз избързах и ся си карам с него.В прочем не е зле спойлера, проблема е в цвета.А иначе този цвят на колата е идеален.Доста и върви на тая каруца, проблема е в Unique. Всички са исключително отегчителни.Тук таме се среща някой по-особен.Но не ги слагам заради цена понеже тоя ме кефи изключително много. Не знам какво повече да добавя.Това си е колата.Хубава или грозна важното, е че върви.И на нея става супер див тунинг. А не е няква дървена.Да се чудиш как да е разкрасяваш.Спирам с това.Приятна игра.

леле тва ТТ супер недъгаво .. оставам си с Пежото .. то тва не може да се оправлява направо .. без това с Пежото дигам само 15тина км по-малко от ТТ-то :D

mi ma6 li kola 6 LEVEL VISUAL UPGREIDS ako kolata ti ne e 6 level otiva6 v magazinite i po4va6 da q 6ari6

SPONSORITE ti davat pari s koito da si kupi6 4asti i ti pozvolqvat da si kupi6 bezplatna kola na tqhan smetka

TE 4ERPAT :P

ето от мен.... едно

Ауди А3 (моя личен фаворит. направо ми се иска да ми я подари някой.):

и ТТ-то което моята приятелка (с малка помощ от моя страна) си направи. според мен е много стилно.

ето и един Мустанг. Punisher Style.

Кво ще кажете за моето Ауди ТТ :)

Ще кажа, че аз никога няма да имам така изглеждаща кола! :cry

А може ли да попитам нещо!? Може за някои "специалисти" по играта да им се стори смешно, но аз не го знам, а това е тема за дискусии по играта, така че ще попитам! Тази хидравлика където се слага може ли да се използва някъде? Примерно да се разподскача по средата на улицата? И тези фарове хубаво си избрах сини ксенонови ама аз не съм ги видял да светят - светят ли? и как се пускат? Не намерих в главното меню списък с клавишите, които се използват за тва питам!? Мерси предварително!

А може ли да попитам нещо!? Може за някои "специалисти" по играта да им се стори смешно, но аз не го знам, а това е тема за дискусии по играта, така че ще попитам! Тази хидравлика където се слага може ли да се използва някъде? Примерно да се разподскача по средата на улицата? И тези фарове хубаво си избрах сини ксенонови ама аз не съм ги видял да светят - светят ли? и как се пускат? Не намерих в главното меню списък с клавишите, които се използват за тва питам!? Мерси предварително!

hidravlikata ne moje mai.a farovete natisni klavi6a B (taka si vizda6 kolata ot pred) i 6a si vidi6 varovete kak svetqt.ako nqma6 hidravlika po hybavo si kypi 6tot tq vdiga vizyal reiting.nadqvam se da sam ti pomognal

abe vypros na tretia sponsor sym i minax si4kite systeznia i sya ko.......po kartata samo magazini i az sa dyrpam s onia sopoli po ulicite ......pitam dokoga

natiska6 F2 gleda6,ako nqma sastezaniq nikade igrata ti sa e bagnala.vsi4ki sastezaniq na kartata trqbva da mine6 i togava 6te ti izleznat o6e novi :)

списък с клавишите има. фаровете ти не светят защото са ти изключени от Display опциите. иначе си светят синьо. хидравликата се ползва. задържаш H и избираш коя хидравлика да ползваш използвайки стрелките. после задържаш J докато си пуснал хидравликата и избираш кои гуми да подскачат. ако например задържиш J и пуснеш предните да подскачат.. после пуснеш J.. колата ще продължи да си подскача.. само ако даваш лека газ ще почне да се мести. ако натиснеш по-силно газта... ще се свали хидравликата.

що никой нищо не казва за моите коли. нито критика нито нищо. другите веднага се обсъждат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...