Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

мнем. напълно си е вярно твърдението...

"Липсващите" проценти са скритите състезания, които могат да се играят и от World Map после, но без съответната парична награда.

аз имам един въпрос. например в Stage 1 е имало някъв пич по улиците дето като го Outrun ти дава нещо. ако мина Stage 2 после има ли начин да си играя пак срещу тоя пич или си губя частта Forever?

Te ne sa ot zadaljitelnite...a tvardenieto beshe, 4e trqbva...T.e. e ne vqrno. Kakto ne sa zaduljitelni skritite sustezaniq. Vse pak vij, 4e tozi koito go e kazal se opitva da pomogne na 4ovek zapunal na misiq. S tova si izkazvane 100% ne mu e pomognal. Po sushtata logika skritite sustezaniq biha mu svarshili sushtata rabota.

Mogat da se minat...no ne vqrvam nqkoi da go napravi. Osven za da ubie skukata. A i e leko tupo sled finala da ima neshto. nali zatova e final, za da sloji "to4ka na izre4enieto". Za ostanaloto si ima free race ili kakto tam mu kazvat, 4e ne sam oburnal vnimanie :)

na vaprosa ti: Mojesh da se sustezavash s koito iskash...ako 4astta ne si q vzel, to shte q vzemesh kogato se sustezavash s tqh. Pone taka mislq az, poneje do stage4 imah samo 1 upgrade ot tozi tip. V posledstvie izprosih mai 4 upgrades...ne pomnq. Ako si go slojil tozi upgrade na nqkoq kola oba4e go gubish s kolata, na koqto si go slojil.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Te ne sa ot zadaljitelnite...a tvardenieto beshe, 4e trqbva...T.e. e ne vqrno. Kakto ne sa zaduljitelni skritite sustezaniq. Vse pak vij, 4e tozi koito go e kazal se opitva da pomogne na 4ovek zapunal na misiq. S tova si izkazvane 100% ne mu e pomognal. Po sushtata logika skritite sustezaniq biha mu svarshili sushtata rabota.

не са задължителни за завършване играта до степен "Congratulations", но са задължителни ако искаш да вземеш 100% от играта. някой правил ли е играта на 100%?

Така, превъртях играта и ви представям моята (единствена) сериозна кола:

Това е тя отпред, отзад и отстрани. Що се отнася до "Rice" или "Bling", ето ми двигателят, ...

Eeee vie q prevurtiahte as o6te ne sum ia pusnal :( ! Bravo kolata e qka

Ne moga da napravq i edin screenshot a dori i da pravq ne znam kade se seivat

nali screenshot seprai s butona " PrtSc " tva stava i za NFS-to nali ? :)

Ами да ти кажа, аз ги праа с програмка тука можеш да я намериш.Инсталваш, пускаш играта, F11 , като излезнеш даваш име и ти се съхраняват в папката, където си инсталирал програмата!

screenshot-овете стават като натиснеш ctrl+PrtScrn и после като излезнеш от играта в някоя графична програма(Corew Draw. Photoshop i dori paint-a от accessories) даваш file>new и ctrl+v

На 42-43 % от играта съм.И вече нямам нито едно състезание.Ама нито едно.Останаха ми само някви коли дето искат да си праат дърпачка с мен на по 300 м разлика.Направих 10-тина и ми отключи 2-3 неща предимно някви Unique. Ама с това до тук.Супер глупава работа.Нито съм е превъртял нито нищо.И сега някой ако може да ми каже кво да правя.Ще съм му много благодарен.Ако не знаете казвайте ще пратя снимки на послените тунинговани колици Mitsubishi Eclipse, Audi TT, Mazda Myata MX 5, Ford Mustang GT. Като на последната съм и сложил само две бурии от зад и квото можах и сложих зя 25000$ ои двигателя.Отворил съм всички магазини в Stage 1,2,3 , но явно има някво до това най-долу, защото имам някви червени стени заключени.Айде чакам отговор.Ако няма кво да се прави повече да е трия.За кво да стой само да се нервя, че не съм е превъртял кат хората.

Благодаря предварително !!!

Ima i stage 4...otklu4va se mislq s visual upgrades i razni spisaniq. Ne pomnq ve4e...

kazaha mi 4e mojelo da se hodi na avtomivka.vqrno li e.

Ako stava vapros za garaja, v koito se tuningova kolata...ina4e avtomivka v smisal mqsto, kadeto ti se izmiva kolata nqma...

На 42-43 % от играта съм.И вече нямам нито едно състезание.Ама нито едно.Останаха ми само някви коли дето искат да си праат дърпачка с мен на по 300 м разлика.Направих 10-тина и ми отключи 2-3 неща предимно някви Unique. Ама с това до тук.Супер глупава работа.Нито съм е превъртял нито нищо.И сега някой ако може да ми каже кво да правя.Ще съм му много благодарен.Ако не знаете казвайте ще пратя снимки на послените тунинговани колици Mitsubishi Eclipse, Audi TT, Mazda Myata MX 5, Ford Mustang GT. Като на последната съм и сложил само две бурии от зад и квото можах и сложих зя 25000$ ои двигателя.Отворил съм всички магазини в Stage 1,2,3 , но явно има някво до това най-долу, защото имам някви червени стени заключени.Айде чакам отговор.Ако няма кво да се прави повече да е трия.За кво да стой само да се нервя, че не съм е превъртял кат хората.

Благодаря предварително !!!

"Т" най-надясно гледаш обджективите дето ти трябват да продължиш. не се ли научихте мама му стара... трябва ти 4.5.6 Star Rating на колата, за да те викнат на DVD снимки и да ти отвори последния URL и да минаваш Stage-a.

Guest the_hot_guy
Ne moga da napravq i edin screenshot a dori i da pravq ne znam kade se seivat

nali screenshot seprai s butona " PrtSc " tva stava i za NFS-to nali ? :)

kak taka ne ti stavat we?!? na men si4ko mi stava bez nikva programa bez ni6to natiskam samo ''Print Screen'' bez nikav Ctr i otivam v Paint (stava i v drugi grafi4ni programki de ama nai ilementarnoto e paint i za tva) i tam poso4vam ''Paste'' ili po to4no natiskam samo ''Ctr+v'' oba4e ako si 6traknal snimka i si resnal posle izob6to nedei da sa ma4i6 da q izkara6 6ototo nqma da stane :D

kak taka ne ti stavat we?!? na men si4ko mi stava bez nikva programa bez ni6to natiskam samo ''Print Screen'' bez nikav Ctr i otivam v Paint (stava i v drugi grafi4ni programki de ama nai ilementarnoto e paint i za tva) i tam poso4vam ''Paste'' ili po to4no natiskam samo ''Ctr+v'' oba4e ako si 6traknal snimka i si resnal posle izob6to nedei da sa ma4i6 da q izkara6 6ototo nqma da stane  :D

и не забравяй да промениш формата на смимката на *.жпг щото *.бмп стават мноо големи

Извинявам се за двата поредни поста.Но нещо се обърка тук.Моля някой от модераторите да изтрие този пост.Да остане следващият.Благодаря предварително !!!

понеже не ми се чете темата по назад кажете как се оправят тея квадрати дето излизат на пистата ?

С това приключи моят тунинг >>> Eclipse

не че искам нещо да те обидя.. ама нарочно ли е толкова грозна тая кола?

понеже не ми се чете темата по назад кажете как се оправят тея квадрати дето излизат на пистата ?

ми и на мен лично не ми се обяснява, така че по-добре прочети темата назад.

не че искам нещо да те обидя.. ама нарочно ли е толкова грозна тая кола?

ми и на мен лично не ми се обяснява, така че по-добре прочети темата назад.

Аз не намирам нищо грозно в нея.Сега отделен въпрос, е когато на теб не ти харесва.Направил съм си е такава каквато смятам, че ми допада.И съм пуснал снимки да видят и другите как съм се представил.Но определно не смятам, че съм е направил нарочно грозна.

Нека и другите си кажат мнението.Единствения косур на колата е спойлера малко бяга от към цвят, но днеска играя от 13:30 и вече нямам сили да оправям каквото и да е било по нея.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...