Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

1. мисля че Файловете на скрийншотите трябваше да са в JPG формат, а не да ги чакам 1 минута да се свалят, за да ги видя.

2. национализма в играта винаги е бил добър като замисъл, но реализацията в случая е отвратителна.

1.Маздата с тоя флаг е идеална

2.Ама тоя оранжев цвят да паднеш от смях

3.И малко ако е коригираш сложи цвят сребърен за 800$ и ще се промени

4.Малко карбон няма да навреди

5.Абе кво изброявам то ти си е гледаш най-често

Ето виж мойте колици >>> Need 4 Speed <<<

Аве хора не съм чел цялата тема ама някой знае ли как се цъка онлайн понеже ми иска някъв пач който пък не оправя нищо като го кача.

10x :confused

А на тези които им дава грешка при стартирането на играта(speed2.exe has encountered a problem and needs to close...Send error report/Dont Send)пробваите да си изтеглите играта от другаде(например bubu.to)Аз от там я изтеглих и нямах проблеми.Ако пак не стане пешете и ще ви кажа и друг начин за оправяне

По-просто изказване не бях чувал. Просто нямам думи. :sayjin

А на тези които им дава грешка при стартирането на играта(speed2.exe has encountered a problem and needs to close...Send error report/Dont Send)пробваите да си изтеглите играта от другаде(например bubu.to)Аз от там я изтеглих и нямах проблеми.Ако пак не стане пешете и ще ви кажа и друг начин за оправяне
добре пич :), кажи просто другия начин, щото аз май съм един от първите в тази тема дето му се появи същия проблем. :(

Ave hora kajete kak se oklu4vat teq engine,turbo i dr. shoto ne sam igral mnogo nfsu1.

10x

аз сега играя nfsu 1щото ми върви добре и не лагва.

с 2400 mhz 512 ram g force mx 440 128 mb има ли смисъл да свалям nfsu 2 ? и как ще ми върви.и кажете някви настройки с коиВо ше ми върви максимално добре с мойта тъпа видео карта

с 2400 mhz 512 ram g force mx 440 128 mb има ли смисъл да свалям nfsu 2 ? и как ще ми върви.и кажете някви настройки с които ше ми върви максимално добре с мойта тъпа видео  карта

Ще ти върви, с всичко включено на high (няма да имаш DX9 ефекти).

Аз съм на 40% и на 79% отключени части за колата.Открил съм всикчи магазини.И в тоя квартал дето е долу на картата съм минал всички състезания.Останаха ми само най-горе на картата.Ма нещо ме домързява.Иначе по-горе дадох линк с колите ми.

Абе хора я кажете колко колички са защото аз сам на 60% и съм отключил 100% ама нямам WIDE BODY KIT и нямам SPONSORED Vynl и тези коли нещо ми се губят

Opel/Vauxhall Corsa

Peugeot 106

Абе хора я кажете колко колички са защото аз сам на 60% и съм отключил 100% ама нямам WIDE BODY KIT и нямам  SPONSORED Vynl и тези коли нещо ми се губят

Opel/Vauxhall Corsa

Peugeot 106

Някои от яките неща ти се дават когато се състезаваш с колите които са в града. Те ти дават разни уникални неща. Мисля че и въпросното WIDE BODY KIT се отваря от там ...

Ще ти върви, с всичко включено на high (няма да имаш DX9 ефекти).

да но на демото на nfsu2 ми лагваше дори на 800 x 600 и медиум

с 2400 mhz 512 ram g force mx 440 128 mb има ли смисъл да свалям nfsu 2 ? и как ще ми върви.и кажете някви настройки с които ше ми върви максимално добре с мойта тъпа видео  карта

Ето ги минималните изисквания на играта.

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional, 
or XP Home operating system
Intel Pentium III (or equivalent) CPU running at 933MHz or higher
32MB DirectX 9.0c compatible video card (Geforce2 or higher) using a 
supported chipset (see below)
256 MB RAM
DirectX compatible sound card
2 GB of HD space
8X CD-ROM

Ето ги минималните изисквания на играта.

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional, 
or XP Home operating system
Intel Pentium III (or equivalent) CPU running at 933MHz or higher
32MB DirectX 9.0c compatible video card (Geforce2 or higher) using a 
supported chipset (see below)
256 MB RAM
DirectX compatible sound card
2 GB of HD space
8X CD-ROM

Az sym s 256 RAM, GeForce 4 MX i AMD Athlon 1800+ i mi vyrvi perfektno...

Gorespomenatite kvadratcheta na teksturata na pytja naistina gi imashe i naistina izcheznaha sled restart na igrata. I vyobste igrata kyrti mivki :punk :punk :punk

(Svalih ja predi 5 chasa i chak sega izlezoh, za da napisha tova... Ne me tyrsete oste 2-3 dni :tongue )

YO!

Az sym s 256 RAM, GeForce 4 MX i AMD Athlon 1800+ i mi vyrvi perfektno...

Gorespomenatite kvadratcheta na teksturata na pytja naistina gi imashe i naistina izcheznaha sled restart na igrata. I vyobste igrata kyrti mivki :punk  :punk  :punk

(Svalih ja predi 5 chasa i chak sega izlezoh, za da napisha tova... Ne me tyrsete oste 2-3 dni :tongue )

YO!

е защо след като моята конфигурация е далеч по добра от неговата ми лагва ?

Виж ми компа.Долу на подписа го пише.Нямам грам лаг.Като всичко е на МАКС. Освен там нещо анти-бля бля бля.Понеже видеото не ми го поддържа и като реша да го кача прескача.

е добре ква може да е причината всичко да ми върви гадно.скоро съм преинсталвал windowsa но форматирам само :C

D където ми са музиката и филмите не съм го форматирал от около година да не би там да е проблема.въпреки що годе добрата конфигурация винаги съм имал проблеми с игрите.например в някои зали с чупени pc-та cs върви с 99 фпс а при мен с 80.сега демото на pes 4 при центрирания ми лагва яко.демото на nfsu 2 ми лагва също.освен тва съм с dx 9.0 c

и с най новите driveri .махнал съм vertycal sync но пак не е много по добре.КВО ДА ПРАВЯ

@EazY-E ами хвърляй PC-то ... Отивай в Vali.Bg и си вземи нещо по-ново. :) :) :) ... Това е ръга на майтапа не се обиждай.Иначе според мен нещо не ти е наред по сглобяването на конфигурацията.Има дефект и предполагам е от: CPU, RAM, SVGA. Прати го на доктор.Аз ако бях с твоя проблем щях да надуя главата на шефа на фирмата от където си го взел. Аз навремето си мислих, че имам проблем с CPU-то и за това ми бави някой програми и игри.Но това било от Notron Antivirus + InterNet. Сега съм на 6+ с Fprot + InterNet. Нямам ги тези проблеми.Просто Norton-a ми е идвал тежичак за тези скромни 256 Mb DDR. Опитай с това.Ако и тогава не се оправи наистина иди на лекар. Защото малко или много си е проблем това.И ако е Hardware-ен сбъгясва работата на всички компоненти.

Успех с решаването на проблема. ;) ;) ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...