Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

"At the "Press Enter" screen press the following to activate any of

the current cheats:"

Някой може ли да ме светне кое точно е the press enter screen щото нещо немога да усетя мерси

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

значи на Stage 3 съм и всички състезания съм минал обаче не ме пуска на Stage 4 и сега се само се въртя из града.Кажете какво да направа за да продалжа нататък

P.S не съм изчел всички страници затова не ми се сърдете ако вече сте казали какво трябва да се направи :love

A we pi4ove i na men mi izliza tva " speed2.exe has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvence. ... " za kvo taka se polu4ava gledam nqkoi be6e napisal da q preinstall napravih go i pak ne staa kvo li ne probvah si4ki driveri i t.n. gi iztrih , posle si svalih novi kvito trqq si4ko si intstall na novo i pak sa6tata boza ot kvo moje da e i kak da si go opravq ? 6toto ve4e zeh da se ot4aivam i 6e si format pc da vidq dali e ot nego . pls pomognete mi :( :cry :wacko: :unsure: ;)

Може по-напред да сте писали ама не ми се 4ете6е цялото. :D

Та имам проблем с разархивирането на играта.Дава ми грешка на 27 и 49 рар от 1 диск, а от 2 диск на 5 и 19.Ако някой може да ми помогне да пише, че полудявам вече. :angry1

значи на Stage 3 съм и всички състезания съм минал обаче не ме пуска на Stage 4 и сега се само се въртя из града.Кажете какво да направа за да продалжа нататък

P.S не съм изчел всички страници затова не ми се сърдете ако вече сте казали какво трябва да се направи :love

И аз го имам абсолютно същия проблем :( Направил само всички всевъзможни ъпгреитди, минал съм всички съзтезания и...нищо не става.

Та имам проблем с разархивирането на играта.Дава ми грешка на 27 и 49 рар от 1 диск, а от 2 диск на 5 и 19.Ако някой може да ми помогне да пише, че полудявам вече. :angry1

Сигурен ли си 4е си ги свалил!

Може без да искаш да си ги пропуснал.

свали си FlashSFV

провери кой архив е прецакан и го свали наново.

Ми като трагне да се разархивира по едно време ми дава една грешка и после още една и накрая се е разархивирал само фаила с разширение cue a bin го няма.Проверих ги с FlashSfv и ми дава че имат грешка.Тва е!

Свалих ги 3 пати наново и само 5 се порави.На др. пак им дава грешка

И аз го имам абсолютно същия проблем :( Направил само всички всевъзможни ъпгреитди, минал съм всички съзтезания и...нищо не става.

mi ima6 li JIP 6toto se iska da ima6 za da mine6 nqkoi sastezaniq opredeleni to4n oza jip !!!!!

значи аз си го оправих проблема :rolleyes: .Първо трябва да имаш Visual Rating над 5 и ти дава че си избран за корица на еди кое си списание после пък ти трябва и над 6 и пак ти дава че си избран за корица на еди кое си списание и ти отваря още едно състезание и минаваш в следващият Stage

А на тези които им дава грешка при стартирането на играта(speed2.exe has encountered a problem and needs to close...Send error report/Dont Send)пробваите да си изтеглите играта от другаде(например bubu.to)Аз от там я изтеглих и нямах проблеми.Ако пак не стане пешете и ще ви кажа и друг начин за оправяне

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...