ROBIN Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 "At the "Press Enter" screen press the following to activate any of the current cheats:" Някой може ли да ме светне кое точно е the press enter screen щото нещо немога да усетя мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darky^ Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 ROFL oshte v nachaloto sled filmchetata Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 значи на Stage 3 съм и всички състезания съм минал обаче не ме пуска на Stage 4 и сега се само се въртя из града.Кажете какво да направа за да продалжа нататък P.S не съм изчел всички страници затова не ми се сърдете ако вече сте казали какво трябва да се направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 виж кви са ти обджективите. сигурно трябва да направиш кола с висок рейтинг за да я снимаш на DVD и да те пусне нататък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Nikoi ne kaza kakvo se sluchva sled kato minesh intervala ot 60% do 70% v koito ti izpisva congratulation, ima li stage 6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyp4o Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 A we pi4ove i na men mi izliza tva " speed2.exe has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvence. ... " za kvo taka se polu4ava gledam nqkoi be6e napisal da q preinstall napravih go i pak ne staa kvo li ne probvah si4ki driveri i t.n. gi iztrih , posle si svalih novi kvito trqq si4ko si intstall na novo i pak sa6tata boza ot kvo moje da e i kak da si go opravq ? 6toto ve4e zeh da se ot4aivam i 6e si format pc da vidq dali e ot nego . pls pomognete mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shizko Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 пичове от каде да я изтегля тази игра nfs underground 2 ако може някой да каже или да даде линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
shizko Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 добре де никой ли незнае ... как тогава всички я играете тази игра като незнаете от каде сте я изтеглили? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 OT TУК БЕ ПИ4!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shizko Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 сърдечно благодаря има кой да обърне внимание и на начинаещите има бъдеще този форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 преди да питаш си прочети правилата http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=2383&st=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rDOX Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Може по-напред да сте писали ама не ми се 4ете6е цялото. Та имам проблем с разархивирането на играта.Дава ми грешка на 27 и 49 рар от 1 диск, а от 2 диск на 5 и 19.Ако някой може да ми помогне да пише, че полудявам вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 значи на Stage 3 съм и всички състезания съм минал обаче не ме пуска на Stage 4 и сега се само се въртя из града.Кажете какво да направа за да продалжа нататък P.S не съм изчел всички страници затова не ми се сърдете ако вече сте казали какво трябва да се направи <{POST_SNAPBACK}> И аз го имам абсолютно същия проблем Направил само всички всевъзможни ъпгреитди, минал съм всички съзтезания и...нищо не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Може по-напред да сте писали ама не ми се 4ете6е цялото. Та имам проблем с разархивирането на играта.Дава ми грешка на 27 и 49 рар от 1 диск, а от 2 диск на 5 и 19.Ако някой може да ми помогне да пише, че полудявам вече. <{POST_SNAPBACK}> Сигурен ли си 4е си ги свалил! Може без да искаш да си ги пропуснал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Ето е моята бракма. Днеска почнах наново защото старата кариера се осра...ся съм в началото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Може по-напред да сте писали ама не ми се 4ете6е цялото. Та имам проблем с разархивирането на играта.Дава ми грешка на 27 и 49 рар от 1 диск, а от 2 диск на 5 и 19.Ако някой може да ми помогне да пише, че полудявам вече. <{POST_SNAPBACK}> свали си FlashSFV провери кой архив е прецакан и го свали наново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rDOX Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Ми аз с нея видях кои са ми прецакани и пак ги свалих ама пак неще Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Ми аз с нея видях кои са ми прецакани и пак ги сжалих ама пак неще <{POST_SNAPBACK}> как така неще, изписва ли нещо?дай малко повече инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Ето я и четвъртата ми кола.Тъкмо сега е взех! Audi TT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 в PC - Mania имаше дневни карти за нфс-то. Ако на някои му е омръзнало да кара през ноща може да си ги свали - http://play.evrocom.net/dl/incoming/perko&...-day-tracks.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
rDOX Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Ми като трагне да се разархивира по едно време ми дава една грешка и после още една и накрая се е разархивирал само фаила с разширение cue a bin го няма.Проверих ги с FlashSfv и ми дава че имат грешка.Тва е! Свалих ги 3 пати наново и само 5 се порави.На др. пак им дава грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 И аз го имам абсолютно същия проблем Направил само всички всевъзможни ъпгреитди, минал съм всички съзтезания и...нищо не става. <{POST_SNAPBACK}> mi ima6 li JIP 6toto se iska da ima6 za da mine6 nqkoi sastezaniq opredeleni to4n oza jip !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rDOX Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Някой не може ли да качи разархивирани bin и cue на двата диска.Моляяяяяяяяяяя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Някой не може ли да качи разархивирани bin и cue на двата диска.Моляяяяяяяяяяя <{POST_SNAPBACK}> недопустимо е според правилата за ъплоуд - свали си ги наново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 И аз го имам абсолютно същия проблем Направил само всички всевъзможни ъпгреитди, минал съм всички съзтезания и...нищо не става. <{POST_SNAPBACK}> значи аз си го оправих проблема .Първо трябва да имаш Visual Rating над 5 и ти дава че си избран за корица на еди кое си списание после пък ти трябва и над 6 и пак ти дава че си избран за корица на еди кое си списание и ти отваря още едно състезание и минаваш в следващият Stage А на тези които им дава грешка при стартирането на играта(speed2.exe has encountered a problem and needs to close...Send error report/Dont Send)пробваите да си изтеглите играта от другаде(например bubu.to)Аз от там я изтеглих и нямах проблеми.Ако пак не стане пешете и ще ви кажа и друг начин за оправяне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.