Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

Искам да се оплача.Как само ми се прецака играта.Когато ми да де да карам колата не мога да се движа на ляво и на дясно.Мамка му. :sayjin :sayjin :sayjin

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
ми общо взето различното е че спейса е ръчна спирачка а алт е N20. С шифт се превключва скороста ръчно с една нагоре а с CTRL една надолу.

ми то копчетата могат да се сменят. за тия които не са забелязали. така че това не е никаква разлика.

"At the "Press Enter" screen press the following to activate any of

the current cheats:"

Някой може ли да ме светне кое точно е the press enter screen щото нещо немога да усетя :) мерси

awe hora nqkoi da mi pomogne nali instaliral sum si igrata kracka i no -cd kraca ama kat natisna vurhu ikonkata i mi izpisva tva: ''speed2.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.'' nqkoi moje li da mi pomogne a?? kardozo@abv.bg

mi da ti kaja nikak ne e zle mashinata puk i izglejda ludnica

az sum s A3 i im trosha kokalite i im chupa mifkite ta pliuq strujki daje kolko ste stignali nai mnogo az sum 45% na medium

da fe v interes na istinata A3 naistina si e qka.i as imam edna v garaga.Abe hora nqkoi znae li kak moga da si maham kolite ot garaga ili da gi prodavam ;)

Neka niakoi da kaje koia e nai-dobrata kola v igrata.

Koia se upgreidva nai-mnogo.

Az sum s TT ama to niama treto nivo na performans.

Ima li razlika mejdu hard,medium i easy (osven v trudnosta) ?

emi spored men Ford Mustang

ми освен да четете в темата а? то си пише.. все пак тия толкова страници не са с "оле супер яка игра" и разни други видове възхвали и критики. писна ми всеки 3-ти пост да е с един и същи въпрос. ако не ви се чете цялата тема.. ползвайте сърча само в гейм секцията или е трудно?

eto moqta leko upgradenata koli4ka

Nissan.Sentra.SE.R.Spec.V

нали ни я показа тая?

Da we naistina niakoi moje li da pomogne imam su6tia problem kato na Kardozo.

absolutno su6tia.i ne moga da vliaza v igrata :cry  :angry:  :cry

kvo da ti kaja v prednite stranici obsujdahme problema. Gore dolu stana qsno,4e problema e v tova kato ima6 service pack 2 ne mojej da ka4i6 DX9c. kato pusne6 instala na dx ni6to ne ka4va, a napravo dava fini6, az li4no su6to sum s Service pack 2, oba4e do kolkoto si spomnqm bqh ka4val predi nego DX9.0c i sq si mi vurvi.

kade da sloja save :confused

започвам да изпадам в нервни пристъпи с тия постове. има Read ME файл. ПРОЧЕТИ ГО!! има ПОЛЕЗНА информация. и потърси в www.google.com преди да питаш тук. не че нещо, ама можеш да намериш повече информация. например 10МБ сейв с 100% от играта, всички части, уникални части, коли, писти. м? как ти се струва предложението?

Hora kajete, zasto kat dam yes na vaprosa dali da instalne direct x C, toj gi instalva i mi kazva 4e instalaciqta na igrata ne moe da prodalji, zastoto nqmam direct x C. I mi dava nqkav sajt za download.

10x, ako nqkoj kaje kak da q instalna!

Hora kajete, zasto kat dam yes na vaprosa dali da instalne direct x C, toj gi instalva i mi kazva 4e instalaciqta na igrata ne moe da prodalji, zastoto nqmam direct x C. I mi dava nqkav sajt za download.

10x, ako nqkoj kaje kak da q instalna!

ami svali si DX9c instalni si go i togava zapochni instal na igrata na novo

Dx9c imashe i vav wareza

А на някой случвало ли му се е следното:

Понякога като изляза от някой магазин и ми се рестартира компютъра (не винаги става)! Някой може ли да ми каже от какво е и как може да се оправи(ако може изобщо)? :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...