Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
е да ама иначе няма как да дигнеш до 100%

може да си ги търсиш по картата. между другото на картата има състезания които показва само ако си с Джип.

za da vi trugne igrata vi trqbva direct x 9c na service pack 2 ne moje da se instalira.edin priqtel mi beshe dal windows xp service pack 2 final s direct x 9c i togava igrata trugna prosto ako go nqmate vi dava greshka pri startiraneto (to tva pove4eto si go znaqt de ma az da kaja).spored men problema e tam

eто една количка от мен. не е тази с която играя. това Ауди си го скалъпих на бързо с частите които ми бяха под ръка. като отключа всичко, ще се залавям с сериозния тунинг.

Без Enchanced Contrast и Over Bright

Със EC и OB.

Тия Graphics shop къде се намират?! На мен на map-a няма такова.

Ми 1во трябва да ги откриеш - ето ти карта за да те улесня :

MAP.JPG

Тъмно червените точки са магазините,които ти трябват

Guest the_hot_guy
:angry1 :angry1 :cry helllp , na4i eto kav e 6ibaniqt problem ka4ih igrata si4ko to4no ka4ih si direct x 9.c a we si4ko i crack-oba4e kato cakna varhu 6ibaniqt crakc nali extrsaktnal sam go pri igrata i kato go vkliu4a i mi izkarva nekav problem : speed2.exe has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvence. i taka natatak poludqvam ai nekoi da pobarza s otgovora i da mi kai kak moga da go oprava 6a sam mu mnogo blagodaren !!!!!! :angry1

Guest the_hot_guy

:punk :wub:

:angry1  :angry1  :cry helllp , na4i eto kav e 6ibaniqt problem ka4ih igrata si4ko to4no ka4ih si direct x 9.c a we si4ko i crack-oba4e kato cakna varhu 6ibaniqt crakc nali extrsaktnal sam go pri igrata i kato go vkliu4a i mi izkarva nekav problem : speed2.exe has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvence. i taka natatak poludqvam ai nekoi da pobarza s otgovora i da mi kai kak moga da go oprava 6a sam mu mnogo blagodaren !!!!!!  :angry1

opravih go sled preinstalaciq ! :wub: ako nqkoi ima sa6tiqt problem da preinstalira kato men ! :D

Eто и моето превъртане на 70% е.Tyk

Но след това ми излезе едно съобщение да ида веднага в кар лота иначе нямало да мога да се састезавам повече. ама отидох и нищо нестана.Ако някой знае какво да направя да пише.

знаеш ли че на мен ми изписа че съм я превъртял, когато бях на 70%.

незнам защо!

При вас на колко процента ви изписа "Congratulations!..."?

И на мен така.Последното ми състезание беше с някъв пич с черна кола и продължи 5 обиколки,но благодарение на моя звяр го дръпнах с 8 секунди :P :D Но за съжаление след това ми изписа,че съм превъртял играта (Казвам за съжаление,понеже ми се играеше още).На мен дори не ми каза да отида в "Car lot" Изписа ми само Congratulations

BAhti sq zaradi edna dvojka, oshte ne moga da igraq nfsu2, oba4e neska imahme kontrolno po predmeta s dvojkata i sam siguren 4e shte imam 6. Taka 4e molq nqkoj da kaje ima li razliki v kontrolite ot purvata 4ast.

10x

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...