Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

Момчета, sorry за глупавия въпрос ама... Искам да попитам с кое копче се активира n2o... На 1-цата беше със space ама ся не е тъй :allien

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Ето и ги и новите попълнения.Значи стара ми колица Mazda Myata MX5 и сега съм си направил един Eclipse.Не знам ама изглежда доста добре.Пък и на пътя е идеален. Как само мърка ( както се беше изразил някой по-горе в темата ). Отворих и Audi TT също така 4-въртата ми колица е Toyota Supra.Кво тунингче ще им спретна само да събера парички.И ще ви покажа всичките. А сега вижте тези, който съм направил >>> NFSU2 <<<

Ето ги мойте два звяра! :D

kola.1

kola

Искам да попитам къде се намира някъв си магазин за графити?Нещо такова ми пишеше в едно писмо.Ако може някой да качи скрийн да го видя!

napravih vsi4ko ama pak ne mi tragva prokletiq online pi6e mi 4e ne moje da iztegli nqkakvi failove

забравих ти кажа че ти трябва и оригинален ЦД кей иначе не можеш да играеш , освен ако не си купиш играта оригинална.

бтв Превъртях го нфс-то ще кача сейф който иска да си свали - http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/By%2...rground%202.rar

Надявам се да ви бъде полезен.

tva NFS mi varve6e na Win98 SE perfektno,no sq slojih XP SP2 i ne iska da tragne :( .Nqkoi da ima nqkva ideq kakvo da pravq? I za6to iska disk za da se igrae? Nali za tova e crack-a? Slojil sam go i pak iska disk...

iztegli si no-cd cracka ot tuk. purvo sloji originalnoto exe i togava paste-vai. moje da pro4ete6 i readme-to tam si pi6e.

http://www.warez.ru:8080/FTP/GameZ/Need.fo.../NOCD-RELOADED/

DECIPHER slojil sam go,no problema e 4e ne iska da mi tragne.Izliza mi nqkva gre6ka :( tva e samo zaradi XP SP2.nqkoi da ima sa6tiq problem?

Mi problema moje da e ot xp-to. Az sam s nego i mi varveshe predi tova dobre, no sq kat preinstalnah i ne sam probval.

Момчета, само една молба: като слагате картинки, resize-вайтте ги поне на 800х600, та да не трябва да scroll-вам 10 картинки подред. Не че е голям проблем, ама е едно малко удобство, а не се губи почти никакво качество.

След като ми даде едно съобщение "Поздравления!" и след малко като се пошматках из града и ми дойде едно смс-че "Искам си колата обратно! Ела веднага в КАР ЛОТ!" нещо такова и аз отидох и до трите и нищо не стана. Някой знае ли какво трябва да се направи?

трябва да идеш до гаража и да си избереш твоя кола

може и с ескейп и там го то гарадж

Ами аз съм си купил няколко коли и след това ми го даде.

DECIPHER slojil sam go,no problema e 4e ne iska da mi tragne.Izliza mi nqkva gre6ka :( tva e samo zaradi XP SP2.nqkoi da ima sa6tiq problem?

ooooof ne znam zna4i az sam s service pack 2 ka4ih q i mi trugna bez nikvi problemi.

oba4e ve4e dva frienda me tursqt to4no zatova kat q startira6 i dava gre6ka. za sq ne sam razgadal kuv e problema. ako uspeq da q napravq 6ti pi6a.

А можете ли да кажете как да си продам колата и частите и дали ще ми възвърне парите?

Значи последното състезание което направих беше на 67% както ще видите на тази снимка и не е стандартно състезание (с още 5 коли) ами само с 1 и наградата беше 10 000. Пистата беше дълга около 6 км и минаваше по край летището. Като спечелих състезанието ми написаха смс че сичко в car lot i perfomance car ми е отключено, мислите ли че това е края на играта или трябва да стигна до 100%, но ако не съм я превъртял ще е много трудно нататъка, защото нямам никакви състезания

според мен за да се превърти играта трябва да се минат всички състезания. За тези които не знаят, от каража се дава World Map и се скролва настрани и надолу, и на което състезание пише че не е довършено се минава. Аз още не съм стигнал дотам, но вече почвам да ги минавам всички.

според мен за да се превърти играта трябва да се минат всички състезания. За тези които не знаят, от каража се дава World Map и се скролва настрани и надолу, и на което състезание пише че не е довършено се минава. Аз още не съм стигнал дотам, но вече почвам да ги минавам всички.

като минаваш състезанията от там.. не ти дава кинти.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...