AlekS Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Момчета, sorry за глупавия въпрос ама... Искам да попитам с кое копче се активира n2o... На 1-цата беше със space ама ся не е тъй :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Момчета, sorry за глупавия въпрос ама... Искам да попитам с кое копче се активира n2o... На 1-цата беше със space ама ся не е тъй :allien <{POST_SNAPBACK}> Не е ли с левия аут ( left alt ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Ето и ги и новите попълнения.Значи стара ми колица Mazda Myata MX5 и сега съм си направил един Eclipse.Не знам ама изглежда доста добре.Пък и на пътя е идеален. Как само мърка ( както се беше изразил някой по-горе в темата ). Отворих и Audi TT също така 4-въртата ми колица е Toyota Supra.Кво тунингче ще им спретна само да събера парички.И ще ви покажа всичките. А сега вижте тези, който съм направил >>> NFSU2 <<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Ето ги мойте два звяра! kola.1 kola Искам да попитам къде се намира някъв си магазин за графити?Нещо такова ми пишеше в едно писмо.Ако може някой да качи скрийн да го видя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECIPHER Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Ето и два скрийна от Dyno Test-а на моята кола! Dyno.test.km Dyno.test.km.1 <{POST_SNAPBACK}> Vij moq Dyno Test na Civic s lvl1 upgrades! http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/NFSU....lvl.1.drag.jpg http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/NFSU....lvl.1.drag.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 napravih vsi4ko ama pak ne mi tragva prokletiq online pi6e mi 4e ne moje da iztegli nqkakvi failove <{POST_SNAPBACK}> забравих ти кажа че ти трябва и оригинален ЦД кей иначе не можеш да играеш , освен ако не си купиш играта оригинална. бтв Превъртях го нфс-то ще кача сейф който иска да си свали - http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/By%2...rground%202.rar Надявам се да ви бъде полезен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 tva NFS mi varve6e na Win98 SE perfektno,no sq slojih XP SP2 i ne iska da tragne .Nqkoi da ima nqkva ideq kakvo da pravq? I za6to iska disk za da se igrae? Nali za tova e crack-a? Slojil sam go i pak iska disk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECIPHER Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 tva NFS mi varve6e na Win98 SE perfektno,no sq slojih XP SP2 i ne iska da tragne .Nqkoi da ima nqkva ideq kakvo da pravq? I za6to iska disk za da se igrae? Nali za tova e crack-a? Slojil sam go i pak iska disk... <{POST_SNAPBACK}> iztegli si no-cd cracka ot tuk. purvo sloji originalnoto exe i togava paste-vai. moje da pro4ete6 i readme-to tam si pi6e. http://www.warez.ru:8080/FTP/GameZ/Need.fo.../NOCD-RELOADED/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 DECIPHER slojil sam go,no problema e 4e ne iska da mi tragne.Izliza mi nqkva gre6ka tva e samo zaradi XP SP2.nqkoi da ima sa6tiq problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 DECIPHER slojil sam go,no problema e 4e ne iska da mi tragne.Izliza mi nqkva gre6ka tva e samo zaradi XP SP2.nqkoi da ima sa6tiq problem? <{POST_SNAPBACK}> Mi problema moje da e ot xp-to. Az sam s nego i mi varveshe predi tova dobre, no sq kat preinstalnah i ne sam probval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Момчета, само една молба: като слагате картинки, resize-вайтте ги поне на 800х600, та да не трябва да scroll-вам 10 картинки подред. Не че е голям проблем, ама е едно малко удобство, а не се губи почти никакво качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 След като ми даде едно съобщение "Поздравления!" и след малко като се пошматках из града и ми дойде едно смс-че "Искам си колата обратно! Ела веднага в КАР ЛОТ!" нещо такова и аз отидох и до трите и нищо не стана. Някой знае ли какво трябва да се направи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 трябва да идеш до гаража и да си избереш твоя кола може и с ескейп и там го то гарадж Link to comment Share on other sites More sharing options...
red^shark Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 трябва да идеш до гаража и да си избереш твоя коламоже и с ескейп и там го то гарадж Ами аз съм си купил няколко коли и след това ми го даде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Ето ги мойте два звяра! kola.1 kola[/ur <{POST_SNAPBACK}> Slabo A i Tiburona si absoliuten taralqsnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Slabo A i Tiburona si absoliuten taralqsnik <{POST_SNAPBACK}> Еми аз не съм много напред така чи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECIPHER Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 DECIPHER slojil sam go,no problema e 4e ne iska da mi tragne.Izliza mi nqkva gre6ka tva e samo zaradi XP SP2.nqkoi da ima sa6tiq problem? <{POST_SNAPBACK}> ooooof ne znam zna4i az sam s service pack 2 ka4ih q i mi trugna bez nikvi problemi. oba4e ve4e dva frienda me tursqt to4no zatova kat q startira6 i dava gre6ka. za sq ne sam razgadal kuv e problema. ako uspeq da q napravq 6ti pi6a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Ето я моята Mazda :allien Съвсем в началото съм... Незнам как се слагат шарки и такива глупости... Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 А можете ли да кажете как да си продам колата и частите и дали ще ми възвърне парите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Значи последното състезание което направих беше на 67% както ще видите на тази снимка и не е стандартно състезание (с още 5 коли) ами само с 1 и наградата беше 10 000. Пистата беше дълга около 6 км и минаваше по край летището. Като спечелих състезанието ми написаха смс че сичко в car lot i perfomance car ми е отключено, мислите ли че това е края на играта или трябва да стигна до 100%, но ако не съм я превъртял ще е много трудно нататъка, защото нямам никакви състезания Link to comment Share on other sites More sharing options...
subbs Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 a bre hora az sam mnoo nazad mai, ama barem kajete ot gde da si drapna igi4kata Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECIPHER Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 o6te sam v na4aloto no vse pak eto q i moqta nova pridobivka Nissan.Sentra.SE.R.Spec.V Link to comment Share on other sites More sharing options...
subbs Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 a breh maamu namerih qe Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 според мен за да се превърти играта трябва да се минат всички състезания. За тези които не знаят, от каража се дава World Map и се скролва настрани и надолу, и на което състезание пише че не е довършено се минава. Аз още не съм стигнал дотам, но вече почвам да ги минавам всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 според мен за да се превърти играта трябва да се минат всички състезания. За тези които не знаят, от каража се дава World Map и се скролва настрани и надолу, и на което състезание пише че не е довършено се минава. Аз още не съм стигнал дотам, но вече почвам да ги минавам всички. като минаваш състезанията от там.. не ти дава кинти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.