AGENT_ORANGE Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 eto q i moita brakma Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Krank Радвам се, че ти е тръгнало. Ще го имам предвид ако някой пак пита. LOKOMOTIVcho Да де, то за screenshot-овете само. Ем по хубави картинки, ем колата ти изглежда по-добре. Дали ще включиш Enhanced Contrast и Over Brighten groover Каква ти е картата? Ако е GeForce (или нещо на nVidia) свали си последния детонатор. Ако е нещо не Ati, свали си Omega драйверите. Не им знам точно адреса, но го има някъде назад в темата. Може и с търсачка да пробваш. А то освен че не ти пише правилен DirectX, какъв ти е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Ако е GeForce (или нещо на nVidia) свали си последния детонатор. <{POST_SNAPBACK}> Koi e posledniq detonator?Daite link!!! Pls!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Мойта LADA Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 GOGO, surde4ni blagodarnosti, polu4i se Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 KrankРадвам се, че ти е тръгнало. Ще го имам предвид ако някой пак пита. LOKOMOTIVcho Да де, то за screenshot-овете само. Ем по хубави картинки, ем колата ти изглежда по-добре. Дали ще включиш Enhanced Contrast и Over Brighten groover Каква ти е картата? Ако е GeForce (или нещо на nVidia) свали си последния детонатор. Ако е нещо не Ati, свали си Omega драйверите. Не им знам точно адреса, но го има някъде назад в темата. Може и с търсачка да пробваш. А то освен че не ти пише правилен DirectX, какъв ти е проблема? <{POST_SNAPBACK}> dammm pls link-4e i da pitam koe da mahna za da ne mi nasi4a na mnogo na 1204 na 860 s detaili na 1-vo nivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Кой е карал на тая писта!?Много е яка!На Drag е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 WoS.SoW тя е още от началото тая писта и мен ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Мен пък тази не ме кефи особено.Има една дето е 1,7 км. и е с един дълъг завой - тя ме кефи най-много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Драгът е направен супер просто - особено на тая писта с дългия завой - ти просто трябва да избягвах трафика и да натискаш газта - колата сама си завива. Е**хти т***тията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 А бе тя е яка ама тия влакове не ми харесват много Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Вижте ква скорост развих с тази кола! Скорост Беше 285 км/ч ама докато натисна Print Screen падна до 281км/ч!Щях да се блъсна.Кажете вашата най-голяма скорост,която сте вдигали!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tox1c_blitz Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 някой може ли да ми каже дали мога да играя online. иска ми някав пач или нещо подобно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 hora pomognete mi iskam da igraq online ama mi iska nqkav patch . svalqm go ot stranicata deto mi otvarq avtomati4no no ne tava pak pi6ete mi ako moje ot kade da si svalq verniq patch (Underground 2 e svalqna ot warez.ru) MErsi PRedvariTElnO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Lil`Nigga Отиваш на сайта на nVidia, от там даваш Download Drivers, избираш си драйвери, картата и операционната система и дърпаш. Последните драйвери са от 9 ноември тъй че трябва да са доста нови. Малко кара да се чудиш дали имат нещо общо със NFS2U, нали? vlaa Здраве да е, радвам се че си се оправил. RAP`BOY За линк виж обяснението за Lil`Nigga. Що се отнася до опции, изключи Enhanced Contrast и Over Brighten. Те гълтат много ресурси, а и без тях може повече да ти хареса. Въпрос на вкус. Повече от това си изключи Antialise-а. WoS.SoW Аз със мойта Mazda развих 320 (+- 5,6) км/ч. Направих си и една Mazda RX8 (май се казваше) за Quick Race и ако и поразтегна предавките развива лъм 340, ама няма Drag достатъчно дълъг, а за Free Run не знам кое да променям. Аз не че знам какво правя по принцип де... А, и Nissan Skyline може да вдигне до към 400 с правилен тунинг, който аз няма да му направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 abe hora mogat li da se prehvurlqt upgreidite ot ena kola na druga Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Състезавали ли сте се с другите опоненти които обикалят в града?Тая нова идея в играта ме кефи!Трябва да го дръпнеш 300 метра и взимаш 100 долара! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Състезавали ли сте се с другите опоненти които обикалят в града?Тая нова идея в играта ме кефи!Трябва да го дръпнеш 300 метра и взимаш 100 долара! <{POST_SNAPBACK}> после 250 $, после 400 $... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 А как мога на слотовете с мойте коли да махна тапия хамър че ми се кара с Ауди.Айде кажете спешно ми е.Иначе на 1слот мазда 2 слот хамър 3 слот еклипс така са наредени мои ли да промена нещо??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 ми май требва да изхвърлиш некоя! има една опция в кар лот-а - browse my cars - и си избираш коя да замениш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tox1c_blitz Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 с риск да се повторя ще попитам пак. мога ли да играя online? иска ми някав скапан пач...някои може ли да ми каже дали въобще някъде има такъв и ако сличайно има - къде. 10х на всички предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Състезавали ли сте се с другите опоненти които обикалят в града?Тая нова идея в играта ме кефи!Трябва да го дръпнеш 300 метра и взимаш 100 долара! <{POST_SNAPBACK}> Ako si pro4el malko po nagore v temata 6te6e da vidi6 4e ne zima6 samo 100 dolara a taka si pe4eli6 i unikati A sa6to taka nqkoi pat dava i po pove4e pari tova e spored zavisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 с риск да се повторя ще попитам пак. мога ли да играя online? иска ми някав скапан пач...някои може ли да ми каже дали въобще някъде има такъв и ако сличайно има - къде. 10х на всички предварително!!! <{POST_SNAPBACK}> има - http://www.warez.ru:8080/FTP/GameZ/Need.fo...e.1.1-RELOADED/ само че преди да го сложиш сложи оригиналното екзе и като пачнеш сложи кракнатото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki6a Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 mnogo qka igrica e de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki6a Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 има - ] napravih vsi4ko ama pak ne mi tragva prokletiq online pi6e mi 4e ne moje da iztegli nqkakvi failove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.