Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Krank

Радвам се, че ти е тръгнало. Ще го имам предвид ако някой пак пита.

LOKOMOTIVcho

Да де, то за screenshot-овете само. Ем по хубави картинки, ем колата ти изглежда по-добре. Дали ще включиш Enhanced Contrast и Over Brighten

groover

Каква ти е картата? Ако е GeForce (или нещо на nVidia) свали си последния детонатор. Ако е нещо не Ati, свали си Omega драйверите. Не им знам точно адреса, но го има някъде назад в темата. Може и с търсачка да пробваш.

А то освен че не ти пише правилен DirectX, какъв ти е проблема?

Krank

Радвам се, че ти е тръгнало. Ще го имам предвид ако някой пак пита.

LOKOMOTIVcho

Да де, то за screenshot-овете само. Ем по хубави картинки, ем колата ти изглежда по-добре. Дали ще включиш Enhanced Contrast и Over Brighten

groover

Каква ти е картата? Ако е GeForce (или нещо на nVidia) свали си последния детонатор. Ако е нещо не Ati, свали си Omega драйверите. Не им знам точно адреса, но го има някъде назад в темата. Може и с търсачка да пробваш.

А то освен че не ти пише правилен DirectX, какъв ти е проблема?

dammm pls link-4e i da pitam koe da mahna za da ne mi nasi4a na mnogo na 1204 na 860 s detaili na 1-vo nivo

Драгът е направен супер просто - особено на тая писта с дългия завой - ти просто трябва да избягвах трафика и да натискаш газта - колата сама си завива. Е**хти т***тията.

hora pomognete mi iskam da igraq online ama mi iska nqkav patch . svalqm go ot stranicata deto mi otvarq avtomati4no no ne tava pak pi6ete mi ako moje ot kade da si svalq verniq patch (Underground 2 e svalqna ot warez.ru) MErsi PRedvariTElnO :wir :D :lol: :music :excl: :excl: :excl: :excl:

Lil`Nigga

Отиваш на сайта на nVidia, от там даваш Download Drivers, избираш си драйвери, картата и операционната система и дърпаш. Последните драйвери са от 9 ноември тъй че трябва да са доста нови. Малко кара да се чудиш дали имат нещо общо със NFS2U, нали? :)

vlaa

Здраве да е, радвам се че си се оправил.

RAP`BOY

За линк виж обяснението за Lil`Nigga.

Що се отнася до опции, изключи Enhanced Contrast и Over Brighten. Те гълтат много ресурси, а и без тях може повече да ти хареса. Въпрос на вкус. Повече от това си изключи Antialise-а.

WoS.SoW

Аз със мойта Mazda развих 320 (+- 5,6) км/ч. Направих си и една Mazda RX8 (май се казваше) за Quick Race и ако и поразтегна предавките развива лъм 340, ама няма Drag достатъчно дълъг, а за Free Run не знам кое да променям. Аз не че знам какво правя по принцип де...

А, и Nissan Skyline може да вдигне до към 400 с правилен тунинг, който аз няма да му направя.

Състезавали ли сте се с другите опоненти които обикалят в града?Тая нова идея в играта ме кефи!Трябва да го дръпнеш 300 метра и взимаш 100 долара! :)

Състезавали ли сте се с другите опоненти които обикалят в града?Тая нова идея в играта ме кефи!Трябва да го дръпнеш 300 метра и взимаш 100 долара! :)

после 250 $, после 400 $...

А как мога на слотовете с мойте коли да махна тапия хамър че ми се кара с Ауди.Айде кажете спешно ми е.Иначе на 1слот мазда 2 слот хамър 3 слот еклипс така са наредени мои ли да промена нещо???

с риск да се повторя ще попитам пак. мога ли да играя online? иска ми някав скапан пач...някои може ли да ми каже дали въобще някъде има такъв и ако сличайно има - къде. 10х на всички предварително!!!

Ako si pro4el malko po nagore v temata 6te6e da vidi6 4e ne zima6 samo 100 dolara a taka si pe4eli6 i unikati :punk A sa6to taka nqkoi pat dava i po pove4e pari tova e spored zavisi :)

с риск да се повторя ще попитам пак. мога ли да играя online? иска ми някав скапан пач...някои може ли да ми каже дали въобще някъде има такъв и ако сличайно има - къде. 10х на всички предварително!!!

има - http://www.warez.ru:8080/FTP/GameZ/Need.fo...e.1.1-RELOADED/

само че преди да го сложиш сложи оригиналното екзе и като пачнеш сложи кракнатото.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...