Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

Та... ако искате да си направим ревю цъм готов, ама първо трябва да ме научите как се прави тунинг.

ние само на външния вид. няма да прайм на двигателя.

Awe imali nqkakvo znachenie kak shte se prevarti igrata sichko

dali na Easy ili Hard

zashtoto na men ne mi se e otkluchilo unikalnite tuningi

bqh pochnal v nachaloto da sakam na Hard polse normal i nakraq si go pusnah na Easy shtoto gledah che se zimat edni i sashti pari

dali ako se igrae samo na Hard shte se poqvat mnogo novi raboti

imali nqkade prevartqn save koito da igrano na Hard da vida kvo otklucheno ima

А... точно и аз това щях да питам. някой да сподели наблюдения :)

Е ако само с тази цел са сложени това е невероятна глупост. Да платят лицензите за марките само с тази цел? Доста странно.

Това ми напомня на онези игри, където целта е да обличаш Барби с различни дрешки и са предназначени за малки момиченца, а в случая с NFS Underground-а предназначено за момченца от всички възрасти... :lol:  :)

защо да е глупост? играта има Свободно каране. можеш да си покараш джипчето. за густо. аз в същност не съм видял какви са възможностите на джиповете погледнато от страна на скорост. не помниш ли че точно такъв беше случая и при Midtown Madness. в първата част имаше камион и рейс. във втората не само че не ги махнаха, ами добавиха и още "безполезни за състезание возила".

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
RazorGL

Има си специални състезания за джипове. Те май са тайни (не се показват на картата), защото аз само от World Map от гаража мога да ги намеря, ама аз съм превъртял играта а играя състезания от Stage 2. Също като излезеш със джип и другите "бързи" коли са джипове и можете да се състезавате горе-долу честно.

Два пъти пробвах да се състезавам с джипа, веднъж на Sprint и веднъж на Circuit и двата пъти само аз бях с джип. Онези си бяха с ъпгрейднати коли и просто нямах никакъв шанс. Вярно е, че съм още в началото, по-нататък ще видим.

BTW, играя на hard.

защо да е глупост? играта има Свободно каране. можеш да си покараш джипчето. за густо. аз в същност не съм видял какви са възможностите на джиповете погледнато от страна на скорост. не помниш ли че точно такъв беше случая и при Midtown Madness. в първата част имаше камион и рейс. във втората не само че не ги махнаха, ами добавиха и още "безполезни за състезание возила".

При положение, че въртиш постоянно из града, за да се състезаваш да се разкарваш с джипа просто така някак си не се връзва, защото просто няма какво да правиш (все пак не е GTA), въпреки че се порадвах няколко минути на звученето двигателя му. :)

Kvo sha kajete za izchisteniq mi Golf GTI

.................................

http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/11.JPG

http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/22.JPG

http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/33.JPG

http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/44.JPG

http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/55.JPG

.................................

neznam zakvo taka no mi se otkluchiha Wite Body Kita no v

Career-a mi e zakluchen neznam zakvo taka :(

проблемът при мен е че не мога да подкарам direct x9c. просто инсталацията минава за секунди без никакъв резултата - всичко си остава на directx 9b. свалях инсталационни пакети отвсякъде. един приятел ми каза че във форума на warez.tv някой съветвал хора, чийто windows-и са записани направо със SP2 може да имат подобен проблем и единственото решение било да се инсталират отделно windows и SP2. други идеи?

Виж дали си изпълнил условията на спонсора - натисни Ф4 и виж колко ДВД корици си взел. Ако не си взел сичките тунингваи колата - вдигай звезди и ще отключиш. Имах същия проблем и се оправих.

abe tova e egati tupoto prodaljenie... prevartqh q i nishto nqkav tam bih i tova e.. posle kolata mi e 10 stars i vse oshte imam nqkoi lock-nati neshta.. tupa rabota absoluten add-on e 2-kata.. kade bqha nfs 1 i 2 tolkova pove4e novatorski neshta imaha :angry:

във форума на warez.tv някой съветвал хора, чийто windows-и са записани направо със SP2 може да имат подобен проблем и единственото решение било да се инсталират отделно windows и SP2. други идеи?

Аз съм точно с уиндоус и отделен СП2 и нямам никакви проблеми

Bati tapotiqta ,ne6to ne moga da si pusna NFS-to :angry:

Kato go startidam dava proslovutata gre6ka xa XP-to :(

Kvo da pravq do predi si igrax igrax :blink:

A moje li nqkoi da mu dade SAVE na prevartqnata NFS U 2 6toto az sam stignal do 4-tiq staga ama dosta ne6to ne mi e dalo :angry1

i ne mi se po4va da tarsq pistiti koito ne sam minal :bgrin:

10x :punk na tozi koito mi dade save!!

neko go prati na e-maila primerno

:excl: g07h@abv.bg :excl:

A za gre6kata slagax starite krakove kvo li ne pravix i pak gre6KA!!! :angry1

проблемът тие същия като моя. точно това е че на мен сървис пак и уиндоус са ми на едно. вървят заедно. супер отчаян съм и ще записвам уин наново, спасете ме бе :)

имам някъв проблем при инсталацията пише ми :

"A problem occured when trying to transfer the file 'G:\MOVIES\blank.vp6' from the media. Do you want to retry to copy the file,or cancel the installation?

И бутони Retry и Cancel!!Какво да правя?

Killerincho, prav si donqkade za skorostta...oba4e na nqkoi drags kolata mi leti s 230 mili v 4as...tova na finala bi bilo mn vajno osobeno, ako si polzval drag i si ostanal nablizo. Btw nqkoi drug da ima kola s uskorenie pod 7 sec ot 0 do 100 ili blizo do 7 sec?  Interesuvam se, za da znam koq druga kola eventualno moga da tuningovam. Ina4e tova, 4e slagash pove4e na oborotite, koito polzvash ne e garant, 4e tova e uspeh v draga, zashtoto ti minavash i prez drugite oboroti i kakto sam se seshtash ako te sa ti slabi moje da zagubish pove4e otkolkoto da spe4elish.

Need4speed, zabeleji na kakvo razstoqnie e posledniq ot men.

Mda ama ti si na Drag ,ako ne se luja ,a toi e na sprint :) Az pak preinstalirah XP-to i sq pak ot na4alo 6te po4wam :)

Sorry za 6lokavicata ,ama o6te nqqm Flex Type :)

EDIT : Govorq gluposti ;) ,ne si na drag nz 6to az gi durpam samo s 2-3 sec na Hard bez Stablillity Control

имам някъв проблем при инсталацията пише ми :

"A problem occured when trying to transfer the file 'G:\MOVIES\blank.vp6' from the media. Do you want to retry to copy the file,or cancel the installation?

И бутони Retry и Cancel!!Какво да правя?

Пич виж до кой рар файл стига и си го свали на ново така трябва да се оправи ако не се оправи ще търсиш проблем някаде из твойто ПЦ

Пич виж до кой рар файл стига и си го свали на ново така трябва да се оправи ако не се оправи ще търсиш проблем някаде из твойто ПЦ

не при инсталацията на играта ми го пише това а не докато разархивирам

а какво му има на моето PC един бог знае

bolen-mozak

Не мисля, че има значение. Като си приключиш петия спонсортрябва да ти се отключи всичко, но само за Quick Race. В Career Mode няма промени.

А, и Голфа ти изглежда добре, но аз не обичам Carbon Fiber по принцип, въпреки че го използвам.

groover

И при мен е така. Ти си имаш DirectX 9.0c, просто не ти го пише. И на мен ми пише DX9.0b, ама си имам 9.0с. Виж си драйверите за видеокартата.

LOKOMOTIVcho

Lancer-а ти е добър (имаш като моя Vinyl), ама вдигай си малко (ако може и много) графиката като правиш screenshot-и. Ем ще се изфукаш, ем ще имаме красива картинка :)

RazorGL

Има състезания с джипове, те просто не се показват на картата, ами са от ония дето трябва да ги търсиш. Знам едно - 11-тото състезание от Stage 2. За предпочитане е да си минал Stage 2 и да го търсиш от World Map в гаража. Май и 12-тото е такова. Ако искаш можеш да играеш и с кола, другите пак ще са джипове. Трябва да има и други, ама от както направих 100% много не съм играл Career Mode.

Krank

Ти какво точно направи, да знам ако пак пита някой какво да казвам?

*edit*

Mulder123

То може да се разархивира добре и пак да е прецакано. Виж си архивните файлове, ако си ги пазиш. За това е SVF-то. Аз лично не съм много наясно как става, но знам, че ти трябва нещо като FlashSVF, коет го има тук на warez-a. Как точно се ползва ще трябва да обясни някой друг, че гледам официалната тема по въпроса е изчезнала.

bolen-mozak

Не мисля, че има значение. Като си приключиш петия спонсортрябва да ти се отключи всичко, но само за Quick Race. В Career Mode няма промени.

А, и Голфа ти изглежда добре, но аз не обичам Carbon Fiber по принцип, въпреки че го използвам.

Mi to mi pishe che sam imal 4-ri sponsora

http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/a.JPG

edit:

v Quick Race sichko mi e utklucheno naistina kakto i v Customize

GOGO,свалих си тези omegadrivers за ati пускам играта и нищо пътя пак си е на пиксели.Вкарах два шута на кутията и тогава се сетих да вдигна сички ефекти на max(това го бях правил но с старите дривери не ставаше)Пуснах играта отново и тръгна.Намаляш ефектите и е готово.И сега като я пусна пътя пак е на пиксели ама всичко на max излизаш и пак влизаш и е ОК.

LOKOMOTIVcho

Lancer-а ти е добър (имаш като моя Vinyl), ама вдигай си малко (ако може и много) графиката като правиш screenshot-и. Ем ще се изфукаш, ем ще имаме красива картинка :)

За съжаление видеото ми е слабо и нямам тази възможност,но поне за screenshots ще опитам

groover

И при мен е така. Ти си имаш DirectX 9.0c, просто не ти го пише. И на мен ми пише DX9.0b, ама си имам 9.0с. Виж си драйверите за видеокартата.

kakvo da im gledam :) ako moje da mi pi6e6 edin PM, 6te te razceluvam:) blagodarq ti vse pak za nasokata :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...