w00x Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Та... ако искате да си направим ревю цъм готов, ама първо трябва да ме научите как се прави тунинг. ние само на външния вид. няма да прайм на двигателя. Awe imali nqkakvo znachenie kak shte se prevarti igrata sichkodali na Easy ili Hard zashtoto na men ne mi se e otkluchilo unikalnite tuningi bqh pochnal v nachaloto da sakam na Hard polse normal i nakraq si go pusnah na Easy shtoto gledah che se zimat edni i sashti pari dali ako se igrae samo na Hard shte se poqvat mnogo novi raboti imali nqkade prevartqn save koito da igrano na Hard da vida kvo otklucheno ima А... точно и аз това щях да питам. някой да сподели наблюдения Е ако само с тази цел са сложени това е невероятна глупост. Да платят лицензите за марките само с тази цел? Доста странно. Това ми напомня на онези игри, където целта е да обличаш Барби с различни дрешки и са предназначени за малки момиченца, а в случая с NFS Underground-а предназначено за момченца от всички възрасти... защо да е глупост? играта има Свободно каране. можеш да си покараш джипчето. за густо. аз в същност не съм видял какви са възможностите на джиповете погледнато от страна на скорост. не помниш ли че точно такъв беше случая и при Midtown Madness. в първата част имаше камион и рейс. във втората не само че не ги махнаха, ами добавиха и още "безполезни за състезание возила". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 GOGO,много благодарности.Наи сетне изчезнаха тъпите пиксели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell-Patrol Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 @bakker lol bah tfa TT 6te trebe i az da si napraa.6te e hubavo da ima edin server za NFSU 2 na warez-a ta da si gi merim /off sry za pisaneto s latinski bukvi ama sa mi omazali slujebnoto pc/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 RazorGLИма си специални състезания за джипове. Те май са тайни (не се показват на картата), защото аз само от World Map от гаража мога да ги намеря, ама аз съм превъртял играта а играя състезания от Stage 2. Също като излезеш със джип и другите "бързи" коли са джипове и можете да се състезавате горе-долу честно. <{POST_SNAPBACK}> Два пъти пробвах да се състезавам с джипа, веднъж на Sprint и веднъж на Circuit и двата пъти само аз бях с джип. Онези си бяха с ъпгрейднати коли и просто нямах никакъв шанс. Вярно е, че съм още в началото, по-нататък ще видим. BTW, играя на hard. защо да е глупост? играта има Свободно каране. можеш да си покараш джипчето. за густо. аз в същност не съм видял какви са възможностите на джиповете погледнато от страна на скорост. не помниш ли че точно такъв беше случая и при Midtown Madness. в първата част имаше камион и рейс. във втората не само че не ги махнаха, ами добавиха и още "безполезни за състезание возила". <{POST_SNAPBACK}> При положение, че въртиш постоянно из града, за да се състезаваш да се разкарваш с джипа просто така някак си не се връзва, защото просто няма какво да правиш (все пак не е GTA), въпреки че се порадвах няколко минути на звученето двигателя му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Ето го и моето Lancer-че след някои подобрения : Lancer1 Lancer2 Lancer3 Lancer4 Мен си ме кефи А вие като по-големи спецалисти какво ще кажете ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Kvo sha kajete za izchisteniq mi Golf GTI ................................. http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/11.JPG http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/22.JPG http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/33.JPG http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/44.JPG http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/55.JPG ................................. neznam zakvo taka no mi se otkluchiha Wite Body Kita no v Career-a mi e zakluchen neznam zakvo taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 проблемът при мен е че не мога да подкарам direct x9c. просто инсталацията минава за секунди без никакъв резултата - всичко си остава на directx 9b. свалях инсталационни пакети отвсякъде. един приятел ми каза че във форума на warez.tv някой съветвал хора, чийто windows-и са записани направо със SP2 може да имат подобен проблем и единственото решение било да се инсталират отделно windows и SP2. други идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasko90 Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 kak da stigna sledva6tia 4 stage sega pravia samo outranove molia vi se pomognete mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Виж дали си изпълнил условията на спонсора - натисни Ф4 и виж колко ДВД корици си взел. Ако не си взел сичките тунингваи колата - вдигай звезди и ще отключиш. Имах същия проблем и се оправих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 abe tova e egati tupoto prodaljenie... prevartqh q i nishto nqkav tam bih i tova e.. posle kolata mi e 10 stars i vse oshte imam nqkoi lock-nati neshta.. tupa rabota absoluten add-on e 2-kata.. kade bqha nfs 1 i 2 tolkova pove4e novatorski neshta imaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Ето още няколко скрииншота от мен: 350Z 350Z Нова максимална скорост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 във форума на warez.tv някой съветвал хора, чийто windows-и са записани направо със SP2 може да имат подобен проблем и единственото решение било да се инсталират отделно windows и SP2. други идеи? <{POST_SNAPBACK}> Аз съм точно с уиндоус и отделен СП2 и нямам никакви проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
g07h Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Bati tapotiqta ,ne6to ne moga da si pusna NFS-to Kato go startidam dava proslovutata gre6ka xa XP-to Kvo da pravq do predi si igrax igrax A moje li nqkoi da mu dade SAVE na prevartqnata NFS U 2 6toto az sam stignal do 4-tiq staga ama dosta ne6to ne mi e dalo i ne mi se po4va da tarsq pistiti koito ne sam minal 10x na tozi koito mi dade save!! neko go prati na e-maila primerno g07h@abv.bg A za gre6kata slagax starite krakove kvo li ne pravix i pak gre6KA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 проблемът тие същия като моя. точно това е че на мен сървис пак и уиндоус са ми на едно. вървят заедно. супер отчаян съм и ще записвам уин наново, спасете ме бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 имам някъв проблем при инсталацията пише ми : "A problem occured when trying to transfer the file 'G:\MOVIES\blank.vp6' from the media. Do you want to retry to copy the file,or cancel the installation? И бутони Retry и Cancel!!Какво да правя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Killerincho, prav si donqkade za skorostta...oba4e na nqkoi drags kolata mi leti s 230 mili v 4as...tova na finala bi bilo mn vajno osobeno, ako si polzval drag i si ostanal nablizo. Btw nqkoi drug da ima kola s uskorenie pod 7 sec ot 0 do 100 ili blizo do 7 sec? Interesuvam se, za da znam koq druga kola eventualno moga da tuningovam. Ina4e tova, 4e slagash pove4e na oborotite, koito polzvash ne e garant, 4e tova e uspeh v draga, zashtoto ti minavash i prez drugite oboroti i kakto sam se seshtash ako te sa ti slabi moje da zagubish pove4e otkolkoto da spe4elish.Need4speed, zabeleji na kakvo razstoqnie e posledniq ot men. <{POST_SNAPBACK}> Mda ama ti si na Drag ,ako ne se luja ,a toi e na sprint Az pak preinstalirah XP-to i sq pak ot na4alo 6te po4wam Sorry za 6lokavicata ,ama o6te nqqm Flex Type EDIT : Govorq gluposti ,ne si na drag nz 6to az gi durpam samo s 2-3 sec na Hard bez Stablillity Control Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 имам някъв проблем при инсталацията пише ми :"A problem occured when trying to transfer the file 'G:\MOVIES\blank.vp6' from the media. Do you want to retry to copy the file,or cancel the installation? И бутони Retry и Cancel!!Какво да правя? <{POST_SNAPBACK}> Пич виж до кой рар файл стига и си го свали на ново така трябва да се оправи ако не се оправи ще търсиш проблем някаде из твойто ПЦ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Пич виж до кой рар файл стига и си го свали на ново така трябва да се оправи ако не се оправи ще търсиш проблем някаде из твойто ПЦ <{POST_SNAPBACK}> не при инсталацията на играта ми го пише това а не докато разархивирам а какво му има на моето PC един бог знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 bolen-mozak Не мисля, че има значение. Като си приключиш петия спонсортрябва да ти се отключи всичко, но само за Quick Race. В Career Mode няма промени. А, и Голфа ти изглежда добре, но аз не обичам Carbon Fiber по принцип, въпреки че го използвам. groover И при мен е така. Ти си имаш DirectX 9.0c, просто не ти го пише. И на мен ми пише DX9.0b, ама си имам 9.0с. Виж си драйверите за видеокартата. LOKOMOTIVcho Lancer-а ти е добър (имаш като моя Vinyl), ама вдигай си малко (ако може и много) графиката като правиш screenshot-и. Ем ще се изфукаш, ем ще имаме красива картинка RazorGL Има състезания с джипове, те просто не се показват на картата, ами са от ония дето трябва да ги търсиш. Знам едно - 11-тото състезание от Stage 2. За предпочитане е да си минал Stage 2 и да го търсиш от World Map в гаража. Май и 12-тото е такова. Ако искаш можеш да играеш и с кола, другите пак ще са джипове. Трябва да има и други, ама от както направих 100% много не съм играл Career Mode. Krank Ти какво точно направи, да знам ако пак пита някой какво да казвам? *edit* Mulder123 То може да се разархивира добре и пак да е прецакано. Виж си архивните файлове, ако си ги пазиш. За това е SVF-то. Аз лично не съм много наясно как става, но знам, че ти трябва нещо като FlashSVF, коет го има тук на warez-a. Как точно се ползва ще трябва да обясни някой друг, че гледам официалната тема по въпроса е изчезнала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 bolen-mozakНе мисля, че има значение. Като си приключиш петия спонсортрябва да ти се отключи всичко, но само за Quick Race. В Career Mode няма промени. А, и Голфа ти изглежда добре, но аз не обичам Carbon Fiber по принцип, въпреки че го използвам. <{POST_SNAPBACK}> Mi to mi pishe che sam imal 4-ri sponsora http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/a.JPG edit: v Quick Race sichko mi e utklucheno naistina kakto i v Customize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 GOGO,свалих си тези omegadrivers за ati пускам играта и нищо пътя пак си е на пиксели.Вкарах два шута на кутията и тогава се сетих да вдигна сички ефекти на max(това го бях правил но с старите дривери не ставаше)Пуснах играта отново и тръгна.Намаляш ефектите и е готово.И сега като я пусна пътя пак е на пиксели ама всичко на max излизаш и пак влизаш и е ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 LOKOMOTIVchoLancer-а ти е добър (имаш като моя Vinyl), ама вдигай си малко (ако може и много) графиката като правиш screenshot-и. Ем ще се изфукаш, ем ще имаме красива картинка <{POST_SNAPBACK}> За съжаление видеото ми е слабо и нямам тази възможност,но поне за screenshots ще опитам Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Ето и два скрийна от Dyno Test-а на моята кола! Dyno.test.km Dyno.test.km.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 grooverИ при мен е така. Ти си имаш DirectX 9.0c, просто не ти го пише. И на мен ми пише DX9.0b, ама си имам 9.0с. Виж си драйверите за видеокартата. kakvo da im gledam ako moje da mi pi6e6 edin PM, 6te te razceluvam:) blagodarq ti vse pak za nasokata Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Eto i moqta 3000gt po slu4ai tuninga: 3000gt Front side 3000gt garage 3000gt side1 3000gt side2 3000gt trunk audio 3000gt Engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.