Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

Абе незнам ама страшно много състезания минах отлично и не мога да права много ъпгрейди...имам 9000 $ и няма за ква да ги похарча... дори шарки нямам та колата :blink:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Абе имам проблеми с нфс-то.Пускам го,сичко е ок ама когато почне състезанието всичко ми е ЧЕРНО!Виждам само светлините на фаровете:(

Не ми се сърдете ако някъде в темата има подобен въпрос,не ми се чете цялата:")

Майко моята колица била доста фотогенична :) :) :) Ето и последните снимки >>> Mazda Myata <<< Колкото до цветовете не съм ги отключил.Иначе смятам да е пооправя малко.Но не и да е накачоря като коледна елха.

В прочем защо не направим едно малко ревю и да видим кой ще искара най-якия тунинг.Който иска да си мерим колиците да пише.

Ето ги и моите коли :

Любимото ми Пежо 206 :)

Lancer-а,с който съм в момента - бива си го :D

Едно недовършено Mitsubishi

Нямам парички за Impreza-та :)

И един Мустанг,който няма смъсл да показвам,понеже не съм пипал нищо по него - просто нямам парички :D :P ;) :lol: :woot

nfsu2mycar04.JPG

Гледайте само какво се казва мизерия - моята кола или по-точно "коледна елха". :cry

Колко процента трябва да си завършил от играта, за да пусне Audi-то? :(

w00x

Озари ме лоша мисъл. Играта няма никакъв frameskip. Играта ми е бавела без да знам, защото не насича, ам просто плавно забавя gameplay-а. Сега ги изключих. И чак като седнах да правя кола след кола ми направи впечатление, че от тия ефекти не се виждат самите коли. Мойта Мазда горе-долу бива, ама белите коли са... много бели. А и сянките са много тъмни. Признавам, не го бях пробвал обстойно и така повече ми харесва.

bolen-mozak

Виж си хубаво процентите, да не са на конкретния спонсор (петия е последен). Те са различни от глобалните проценти. А ако ти се е обадила Rachel и ти е казала, че си готов, тогава има някакъв бъг. Аз я превъртях и още съм на около 70%, и вече имам всички части, но само за Quick Race.

Liverpool`Fan`1

Идеята за ревю не е лоша, ако предположим, че разбираме каквото и да било от тунинг. Аз лично въобще не подбирам и използвах фабричните настройки на колата.

И последно някой разбра ли как се оправя когато пътя ти е на пиксели.Прерових набързо темата и не открих нищо.Извинявам се ако вече сте го казвали може би не съм търсил внимателно.Както и да е ако някой знае как се оправя това да казва(с рестарт не става )щото щайгата ще ме изнерви още малко и ще отнесе шутовете.

В прочем защо не направим едно малко ревю и да видим кой ще искара най-якия тунинг.Който иска да си мерим колиците да пише.

аз искам.

w00x

Озари ме лоша мисъл. Играта няма никакъв frameskip. Играта ми е бавела без да знам, защото не насича, ам просто плавно забавя gameplay-а. Сега ги изключих. И чак като седнах да правя кола след кола ми направи впечатление, че от тия ефекти не се виждат самите коли. Мойта Мазда горе-долу бива, ама белите коли са... много бели. А и сянките са много тъмни. Признавам, не го бях пробвал обстойно и така повече ми харесва.

това че няма фреймскип го казах няколко страници преди това :) и аз съм го забелязал, а ефектите наистина са отвратителни. примера с лампите който ти дадох е красноречив. някакси не върви като свети лампата да е толкова ярко че да ми се губи маркировката на пътя.

Eto go i moq

ESCALADE

....................

1.JPG

http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/2.JPG

http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/3.JPG

http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/4.JPG

http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/5.JPG

http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/6.JPG

....................

Utre shte si napraq i drugite vozila i shte im metna nqkoq druga snimka

Inache kvo sha kajete za ESCALADE-a

Някой може ли да разясни какъв е скрития замисъл зад тези джипове, защото и аз си нагласих един Escalade и сега какво да го правя?

Като искат да слагат джипове да бяха сложили Porsche Cayenne, та поне да стават за състезание. :P :)

То бива японски коли, но ако имаше да правиш тунинг и на BMW примерно 745i :love, или още по-добре на новото M5, мечти, мечти. :)

Някой може ли да разясни какъв е скрития замисъл зад тези джипове, защото и аз си нагласих един Escalade и сега какво да го правя?

Като искат да слагат джипове да бяха сложили Porsche Cayenne, та поне да стават за състезание. :P  :)

То бива японски коли, но ако имаше да правиш тунинг и на BMW примерно 745i  :love, или още по-добре на новото M5, мечти, мечти. :)

според мен са сложени за да можеш да си ги накиприш. все пак тия Spinner джанти вървят само ако са сложени на джип. на друга кола, просто изглеждат смешно.

според мен са сложени за да можеш да си ги накиприш. все пак тия Spinner джанти вървят само ако са сложени на джип. на друга кола, просто изглеждат смешно.

Е ако само с тази цел са сложени това е невероятна глупост. Да платят лицензите за марките само с тази цел? Доста странно.

Това ми напомня на онези игри, където целта е да обличаш Барби с различни дрешки и са предназначени за малки момиченца, а в случая с NFS Underground-а предназначено за момченца от всички възрасти... :lol: :)

Поне във втората част са се сетили, че ако сексапилна девойка (xex девойка, как само нарекох Brooke Burke) ти каже нещата, който правиш в играта да не ги прилагаш, когато шофираш реално(in reality), то вероятността някой да вземе да е послуша ще е по-голяма.

Ето това се казва джип:

Porsche Cayenne Turbo

Динамични характеристики

Максимална скорост - 266 км/ч

Ускорение от 0-100 км/ч - 5,6 сек.

Ускорение от 0-160 км/ч - 12,9сек.

Еластичност 80-120 км/ч - 6,1 сек.

Ето това трябваше да вкарат в играта, а не тези американски тенекии. :)

Krank и vlaa

Ако сте с Ati, свалете си така наречените Omega драйвери. Вече им загубих адреса, но трябва да съм го дал някъде преди време в темата. Ако сте с GeForce, един казваше да си качите всичко на МАХ и да рестартирате играта. Ако се оправи след това можете да намалите детайлите.

RazorGL

Има си специални състезания за джипове. Те май са тайни (не се показват на картата), защото аз само от World Map от гаража мога да ги намеря, ама аз съм превъртял играта а играя състезания от Stage 2. Също като излезеш със джип и другите "бързи" коли са джипове и можете да се състезавате горе-долу честно.

w00x

Това, че няма Frameskip и аз го знаех, въпроса е, че не бях забелязал, че бави. То много тихо, скромно и набожно бави и не се усеща, ама като ги махнах тръгна доста по-бързо.

Що се отнася до филтрите, харесват ми за в играта и са добри за тъмни коли, ама светли коли (и особено бели) са бяла размазня. Мойта мазда беше с перлена (така ли се вика) боя, която е тъмничка и доста цвета, за това и отиваше, ама като хванах да си правя една жълта кола, малии...

Та... ако искате да си направим ревю цъм готов, ама първо трябва да ме научите как се прави тунинг.

Awe imali nqkakvo znachenie kak shte se prevarti igrata sichko

dali na Easy ili Hard

zashtoto na men ne mi se e otkluchilo unikalnite tuningi

bqh pochnal v nachaloto da sakam na Hard polse normal i nakraq si go pusnah na Easy shtoto gledah che se zimat edni i sashti pari

dali ako se igrae samo na Hard shte se poqvat mnogo novi raboti

imali nqkade prevartqn save koito da igrano na Hard da vida kvo otklucheno ima

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...