AlekS Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Абе незнам ама страшно много състезания минах отлично и не мога да права много ъпгрейди...имам 9000 $ и няма за ква да ги похарча... дори шарки нямам та колата Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GM]DINOBOT Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Абе имам проблеми с нфс-то.Пускам го,сичко е ок ама когато почне състезанието всичко ми е ЧЕРНО!Виждам само светлините на фаровете Не ми се сърдете ако някъде в темата има подобен въпрос,не ми се чете цялата:") Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Bahti razmazvam se na taq igra ne 4e ima mnogo novi raboto ma kato cqlo e malko po- dobra ot starata. malko kartata mi kuca za taq grafika ma ko da praa, 6te q katam na 800x600 s medium detaili ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackas Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Vijte moqta tarataika s 330.1kW(448.9HP) pod kapaka Dyno Test Show1 Show1.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 awe q kajete kak da se otkluchva Wide Body Kits prevartql sam igrata na 100% ostava samo da se darpam s nqkoi sreshnat no te ne kazvat nishto nqkoi znae li neshto sq sha pochvam da si praq unikalni kolite posle sha metna nqkolko shota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasko90 Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 niakoi moje li da mi otgovori na vaprosa po gore za6toto sta6no me sarbiat racete da ia vratna Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 a na kva trudnost q mina 6toto az na medium kato q prevartqh na kraq upgreidite mi bqha na 3 level dvigatel,ECU,skorosti i tva be6e truboto be6e na 2 level Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Vijte moqta tarataika s 330.1kW(448.9HP) pod kapaka Dyno Test Show1 Show1.1 <{POST_SNAPBACK}> Ммммм, коли4ката изглежда доста добре ама тоя лилав цвяяяятттттт....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Bahti razmazvam se na taq igra ne 4e ima mnogo novi raboto ma kato cqlo e malko po- dobra ot starata. malko kartata mi kuca za taq grafika ma ko da praa, 6te q katam na 800x600 s medium detaili ) <{POST_SNAPBACK}> Що на колкоxколко изглежда най добре играта!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Майко моята колица била доста фотогенична :) Ето и последните снимки >>> Mazda Myata <<< Колкото до цветовете не съм ги отключил.Иначе смятам да е пооправя малко.Но не и да е накачоря като коледна елха. В прочем защо не направим едно малко ревю и да видим кой ще искара най-якия тунинг.Който иска да си мерим колиците да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Ето ги и моите коли : Любимото ми Пежо 206 Lancer-а,с който съм в момента - бива си го Едно недовършено Mitsubishi Нямам парички за Impreza-та И един Мустанг,който няма смъсл да показвам,понеже не съм пипал нищо по него - просто нямам парички Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Гледайте само какво се казва мизерия - моята кола или по-точно "коледна елха". Колко процента трябва да си завършил от играта, за да пусне Audi-то? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitak_91 Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Nqkoi nqma li kola,koqto da e pochti s full top speed be hora.Ne sam igral igrata ama kato gledam za kvo staa duma v postovete na horata mai igrata e po trudna ot parvata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 w00x Озари ме лоша мисъл. Играта няма никакъв frameskip. Играта ми е бавела без да знам, защото не насича, ам просто плавно забавя gameplay-а. Сега ги изключих. И чак като седнах да правя кола след кола ми направи впечатление, че от тия ефекти не се виждат самите коли. Мойта Мазда горе-долу бива, ама белите коли са... много бели. А и сянките са много тъмни. Признавам, не го бях пробвал обстойно и така повече ми харесва. bolen-mozak Виж си хубаво процентите, да не са на конкретния спонсор (петия е последен). Те са различни от глобалните проценти. А ако ти се е обадила Rachel и ти е казала, че си готов, тогава има някакъв бъг. Аз я превъртях и още съм на около 70%, и вече имам всички части, но само за Quick Race. Liverpool`Fan`1 Идеята за ревю не е лоша, ако предположим, че разбираме каквото и да било от тунинг. Аз лично въобще не подбирам и използвах фабричните настройки на колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 И последно някой разбра ли как се оправя когато пътя ти е на пиксели.Прерових набързо темата и не открих нищо.Извинявам се ако вече сте го казвали може би не съм търсил внимателно.Както и да е ако някой знае как се оправя това да казва(с рестарт не става )щото щайгата ще ме изнерви още малко и ще отнесе шутовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 В прочем защо не направим едно малко ревю и да видим кой ще искара най-якия тунинг.Който иска да си мерим колиците да пише. аз искам. w00xОзари ме лоша мисъл. Играта няма никакъв frameskip. Играта ми е бавела без да знам, защото не насича, ам просто плавно забавя gameplay-а. Сега ги изключих. И чак като седнах да правя кола след кола ми направи впечатление, че от тия ефекти не се виждат самите коли. Мойта Мазда горе-долу бива, ама белите коли са... много бели. А и сянките са много тъмни. Признавам, не го бях пробвал обстойно и така повече ми харесва. това че няма фреймскип го казах няколко страници преди това и аз съм го забелязал, а ефектите наистина са отвратителни. примера с лампите който ти дадох е красноречив. някакси не върви като свети лампата да е толкова ярко че да ми се губи маркировката на пътя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell-Patrol Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 ми тфа е от мен незнам кога ще я врътна ама дано да е скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Eto go i moq ESCALADE .................... http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/2.JPG http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/3.JPG http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/4.JPG http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/5.JPG http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/bolen.mozak/6.JPG .................... Utre shte si napraq i drugite vozila i shte im metna nqkoq druga snimka Inache kvo sha kajete za ESCALADE-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 aaa, izkam da pitam(izvinqvam se ako povtarqm nqkoi no ne sum 4el poslednite 30-40 posta) nameri li se nqkvo razre6enie na problema s kvadrat4etata na putq Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Някой може ли да разясни какъв е скрития замисъл зад тези джипове, защото и аз си нагласих един Escalade и сега какво да го правя? Като искат да слагат джипове да бяха сложили Porsche Cayenne, та поне да стават за състезание. То бива японски коли, но ако имаше да правиш тунинг и на BMW примерно 745i , или още по-добре на новото M5, мечти, мечти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Някой може ли да разясни какъв е скрития замисъл зад тези джипове, защото и аз си нагласих един Escalade и сега какво да го правя?Като искат да слагат джипове да бяха сложили Porsche Cayenne, та поне да стават за състезание. То бива японски коли, но ако имаше да правиш тунинг и на BMW примерно 745i , или още по-добре на новото M5, мечти, мечти. според мен са сложени за да можеш да си ги накиприш. все пак тия Spinner джанти вървят само ако са сложени на джип. на друга кола, просто изглеждат смешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 според мен са сложени за да можеш да си ги накиприш. все пак тия Spinner джанти вървят само ако са сложени на джип. на друга кола, просто изглеждат смешно. <{POST_SNAPBACK}> Е ако само с тази цел са сложени това е невероятна глупост. Да платят лицензите за марките само с тази цел? Доста странно. Това ми напомня на онези игри, където целта е да обличаш Барби с различни дрешки и са предназначени за малки момиченца, а в случая с NFS Underground-а предназначено за момченца от всички възрасти... Поне във втората част са се сетили, че ако сексапилна девойка (xex девойка, как само нарекох Brooke Burke) ти каже нещата, който правиш в играта да не ги прилагаш, когато шофираш реално(in reality), то вероятността някой да вземе да е послуша ще е по-голяма. Ето това се казва джип: Porsche Cayenne Turbo Динамични характеристики Максимална скорост - 266 км/ч Ускорение от 0-100 км/ч - 5,6 сек. Ускорение от 0-160 км/ч - 12,9сек. Еластичност 80-120 км/ч - 6,1 сек. Ето това трябваше да вкарат в играта, а не тези американски тенекии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Ето я и моято колица, на 55% от играта съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Krank и vlaa Ако сте с Ati, свалете си така наречените Omega драйвери. Вече им загубих адреса, но трябва да съм го дал някъде преди време в темата. Ако сте с GeForce, един казваше да си качите всичко на МАХ и да рестартирате играта. Ако се оправи след това можете да намалите детайлите. RazorGL Има си специални състезания за джипове. Те май са тайни (не се показват на картата), защото аз само от World Map от гаража мога да ги намеря, ама аз съм превъртял играта а играя състезания от Stage 2. Също като излезеш със джип и другите "бързи" коли са джипове и можете да се състезавате горе-долу честно. w00x Това, че няма Frameskip и аз го знаех, въпроса е, че не бях забелязал, че бави. То много тихо, скромно и набожно бави и не се усеща, ама като ги махнах тръгна доста по-бързо. Що се отнася до филтрите, харесват ми за в играта и са добри за тъмни коли, ама светли коли (и особено бели) са бяла размазня. Мойта мазда беше с перлена (така ли се вика) боя, която е тъмничка и доста цвета, за това и отиваше, ама като хванах да си правя една жълта кола, малии... Та... ако искате да си направим ревю цъм готов, ама първо трябва да ме научите как се прави тунинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Awe imali nqkakvo znachenie kak shte se prevarti igrata sichko dali na Easy ili Hard zashtoto na men ne mi se e otkluchilo unikalnite tuningi bqh pochnal v nachaloto da sakam na Hard polse normal i nakraq si go pusnah na Easy shtoto gledah che se zimat edni i sashti pari dali ako se igrae samo na Hard shte se poqvat mnogo novi raboti imali nqkade prevartqn save koito da igrano na Hard da vida kvo otklucheno ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.