Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

red^shark

Ami kato q startiram (ot crack-natoto .exe razbira se).Dava 4isto 4eren ekran i se vijda samo kursora na mi6kata.

ДА!!! За трети път вижте тая карта. Да си я носиш със здраве.

Elemental^

awe hora iskam da pitam kakvo to4no mi trqbva za da moje da mi se razmazva streeta otstrani sgradite kato razviq visoka skorost ot 3d analyzer pomna 4e na Prince of persia go napravih otbelqzah ne6to ama sega ne moga da razbera koq opciq mi trqq to4no. pls help

Имаш Motion Blur и Light Trails в опциите. Бключи ги ако ти ги поддържа картата.

Като си свърша играта и аз ще си покажа колата.

Още в началото на играта, но въпреки това реших да покажа и аз:

Моята

на гаджето ми

на гаджето ти е по-хубава :)

:) покажи на гаджето ти пежото ми .. ще се интосиазира да го направи и неиното нещо подобно  :P

по-скоро ти трябва да погледнеш от нея. :) нейната е по-хубава. и още по-хуваба може да стане.

Ami kato q startiram (ot crack-natoto .exe razbira se).Dava 4isto 4eren ekran i se vijda samo kursora na mi6kata.

зареди 2CD, защото предполагам си сложил първо за да сложиш крака и от 1-во не иска да ти зареди, а съобщение че иска второ, няма да ти изкара.

Mom4eta na vas sluchva li vi sa da napravite LAN sarvar i na drugoto PC do vas ili v mrejata da ne se vijda napraveniq ROOM i da nemojete da igrate v mreja. OT KAKVO MOJE DA SE POLUCHAVA TAKA??

ami 4ovek nqma gi pri men tiq opcii na display.

явно видеокартата ти не ги потдържа.

Mom4eta na vas sluchva li vi sa da napravite LAN sarvar i na drugoto PC do vas ili v mrejata da ne se vijda napraveniq ROOM i da nemojete da igrate v mreja. OT KAKVO MOJE DA SE POLUCHAVA TAKA??

да. случвало ми се е. горе пише че играта е създадена, апък долу не се вижда. глупава работа.

Imam problem. Nemoga da si update-na Dx9.0b kub Dx9.0c :confused I za tova ne mi trugva uderground2 dava mi gre6ka na exe-to. Svalqm si az DX9c instalvam si go, vsi4ko normalno kompa se restartira. Sled tva proverqvam versiqta na dx-a s RUN-dxdiag.exe-enter i tam pi6e 9.0b :confused :blink:

Изписа ми, че съм я превъртял пък сам още на 65% от играта. Завърших 5-ти регион и сега имам само магазини на картата. Последната кола която ми е отвори е SUBARU.

Races Entered 165

AUDI TT Rules

Върнах се към хондата аз :)

Back.To.Honda.JPG

А тука резултата след тунинг, и след монтирането на Турбо Кит 2, и ECU 3-то ниво. Все още смятам, че играта може да се превърти с хондата :) След тези ъпгрейди, максималната и скорост се изравни с тази на ТТ-то. С тази разлика, че Хондата ми пасва идеално на стила на управление, а скапаното ТТ хич. Само дето дадох една чанта пари да го прая. Резултата :

After.Tuning.JPG

П.С. Молба към всички, да си запазват шотовете в JPEG, а не в BMP формат.

Ami dadoh oshte malko tuning na motora i postignah gore-dolu zadovolitelni rezultati, na drag kolata prosto leti. Tova e default sustoqnieto na kolata.

Tova e tuned rezultata. Kakto se vijda ot kartinkata za smetka na 9 mili v 4as ot maximalnata skorost + pove4ko nestabilnost(koeto v draga nqma osoben smisal) svalih blizo sekunda pri uskorenieto ot 0 do 100 mili v 4as. Oba4e kato se zaigrah se okaza, 4e pipaiki vdigam i maximalnite parametri na dvigatelq i si mislq, 4e v tozi variqnt maximalnata skorost na kolata bi bila 250+ mili v 4as, samo deto az prehvurlqm powera kum uskorenieto. Utre shte se probvam da napravq 1 qk tuning za sustezanie, kadeto shte gonq maximalna skorost. Btw sega kolata mi e cqlata v carbonovo pokritite. Moje da plqsna 1 screen utre.

Еми според мене няма особен смисъл да се гони максимална скорост, щото до момента може би само на URL races съм вдигал макс. Аз кат прая тунинг гледам да се използва мощноста на двигателя в 6-7-8000 оборота. Мисля че при моето каране там ми е най-нужна. Не знам за всеки може да е различно. При тунинговането, според мене, е най-важно заиграването с ECU-то, турбото и нитрото донякъде. Другото е важно дотолкова доколкото да си направиш колата да ти е удобна на тебе за каране. По принцип Хондата си е с предно и ми прави впечатление че си оказва влияние тази работа. Това е направено реалистично. С този начин на тунинговане увисвам на втора скорост, и ме дърпат след старта на състезанието ( без драг ), ама после всичко си идва на мястото :) За драг си трябва отделно да се настрои колата. На 4-то ниво съм в момента и нямам проблеми с Хондата ама не знам на 5-то мое да имам. Ама си мисля, че и там ще се справи тоя бяс :) А и снощи забравих да кажа. На makatol колата е мноо грозна както е на последния шот :) w00x покажи си най-накрая трошката, че само критикуваш на хората колите, дай да видим твоята как е :)

Na serials.ws ima nqkav serial no-cd

Eto go:

ed2k://|file|Need.for.Speed.Underground.2.NOCD.CRACK-RELOADED.rar|1866456|6BE7B9C4EAEC306E0BF4383821A4E819|/

Като ви гледам колите неможе да се каже че сте се разбили от игра :).по късно като се прибера от работа и даскало ще ви покажа моята кола и картата с магазините.Бтв аз съм към края на третия договор и съм направил три коли на МАХ така че ако има желаещи за мулти да се обаждат

@boloen-mozak да те питам коя е най-бързата кола? Пак ли е Skyline? Защото аз съм с Хюндаи Тиброн и за ся няма по-бърза от нея.Отключил съм Мицобиши 3000GT и Еклипс ама и двете в сравнение с моита са по-слаби, само Супрат се доближава до Тиброн-а ама и то не важи

w00x покажи си най-накрая трошката, че само критикуваш на хората колите, дай да видим твоята как е :)

на 20% от играта съм. ето ми колите. направени са колкото да ми харесват като ги карам. ще се занимавам със сериозен тунинг когато превъртя играта и отворя всичките части, за да мога да си тунинговам спокойно.

--------------------------------------------------------------------------------

едит: Enchanced Contrast и Over Brighten са изключени щото иначе не се вижда колата. тва за мен са 2 супер глупави опций.

Elemental^

ami 4ovek nqma gi pri men tiq opcii na display.

Да, картата ти не ги поддържа. А тя каква е?

vlaa

Мен ако питаш, проблема ти е как си я crack-вал, за да ти дава грешка в exe-то. Ако си patch-ваш crack-ваното ехе или си сложил лош crack става така обикновено.

w00x

Джипа не ми харесва, но колата ти е добра. Като гледам си доста в началото, та по нататък да ис сложиш по ярък Vinyl и стъкла, и може би малко перлена (как се казва) боя.

Що се отнася до Over Brighten и Enhanced Contrast, за мен без тях играта не струва. Обичам агресивно лъскави коли.

Така, превъртях играта и ви представям моята (единствена) сериозна кола:

Това е тя отпред, отзад и отстрани. Що се отнася до "Rice" или "Bling", ето ми двигателят, багажникът и смешните врати. Сетих се да ви дам и малко статистики, та ето ви резултатите от последния Dyno Test. Аз лично от тях нищо не разбирам, ама гледам всички си ги показвате и реших, че вие сигурно разбирате повече.

Да, това е Mazda Miata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...