Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

q kajete kak se uplodva i kade da znam za da napravq print screen na moita karta s otkritite servizi dosega da vidite

btw: zabelqzoh 4e ne vsi4ki upgreidi sa mi na 3 level koeto 6te re4e minavaite na hard vsi4ko ako iskate vsi4ki upgreidi

регваш се във форума на play.evrocom.net после си сваляш FlashFXP (от вареза не стана и я свалих от дата.бг) после като я отвориш (програмката) даваш F4 и даваш New Site -> Site Name :play.evrocom.net ->IP Address :play.evrocom.net

->port:4321->username <ot foruma> ; password <ot foruma> и след това в папката incoming - можеш да си направиш фолдер.

От ляво в програмката ти е хард-а и от там хващаш нещо и го хвърляш в дясно и чакаш :)

Аз играя на Hard без Stabillity Control и на Street X и URL ми е доста трудно ;)

:) покажи на гаджето ти пежото ми .. ще се интосиазира да го направи и неиното нещо подобно  :P

Дай линк на това твоето пежо, че не можах да го намеря?

Моята кола е Mazda, ама няма кой знае какво да се показва... иначе скоро като почна да цъкам повече ще видите какво е кола :pirate

awe hora iskam da pitam kakvo to4no mi trqbva za da moje da mi se razmazva streeta otstrani sgradite kato razviq visoka skorost ot 3d analyzer pomna 4e na Prince of persia go napravih otbelqzah ne6to ama sega ne moga da razbera koq opciq mi trqq to4no. pls help

a hora i o6te 1 vypros imam edin friend ima problem s instalaciqta na igrata slaga direct x ot diska na igrata ne stava slaga go ot data.bg pak ne moje vijte kvo mu dava tuk

Abe moje bi razbrahte, 4e ne si padam mnogo po har4eneto i kupuvaneto na novi neshta...puk i si haresvam hondi4kata, taka 4e go imaite v predvid. V na4aloto na 4ti kontrakt sam.

1vi shot na kolata, 2ri shot.

Zvqra sled malko tuning...Interesno mi e, 4e na trenirvkite postignah vreme 1.95 ot 0 do 60... Govorq za mili v 4as. 1 mile = 1.601 km.

A tova e rekorda mi za sega na drift v gradski usloviq.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...