Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

Do kolkoto vijdam ima6 25 bona :) 6te ti stignat do nqkade da si opravi6 TT-to!!Az ako imah tolkova pari malee kvo 6tqh si napravq kolata ama nqmam :(

да събера 40 бондака пък тогава ... то няма да е много сложно то на 1 URL взимам около 5 бона мисля не съм 100% сигурен

пък и засега му се радвам на пежото много е дупарско ;) :P

Хайде господа поствайте резултати от Дино тест-а . Който разбира тук се спира ;)

@Lil`Nigga пробвай и ще разбереш :) и между другото добро возило найстина :)

Да на драг ми е правен моят тест

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Относно гешки, черен екран и изхвърляне в Windows

Вижте си "Language for Non-Unicode Programs" в Regional Settings в Control Panel. Мисля, че трябва да е "United States". Освен това, не parch-вайте crack-вани exe-та. За друго не се сещам.

Въпрос

Има ли по-добри огледала от това? Няколко пъти ми каза, че имало, но така и не ги видях. Знам, че питах веднъж, ама питам пак.

Guest the_hot_guy

Imam edna molba kam vas aidi nekoi koito e stignal pove4ko i ima qka upgreitnata kola da si coppy failovete na ID - to (nick4eto koeto pritezava save-fovete mu) i da mi go prati na adress : the_hot_guy@abv.bg ili da go ka4i tuk ! mnogo 6te sam vi blagodaren.!!! Pri4ina - ta e 4e otidoh i si prodadoh edna super modnata i qka kola za edna druga koqto ne be6e modnata i ne be6e koi znae kolko qka i prosto dadi mi kolata i nikvi pari otgore i sega ne moga da mina edna karta a pak ne mi se po4va otna4alo ! Mnogo 6te sam blagodaren na tozi koito go napravi !

Относно гешки, черен екран и изхвърляне в Windows

Вижте си "Language for Non-Unicode Programs" в Regional Settings в Control Panel. Мисля, че трябва да е "United States".

Няма такива работи :)

Imam edna molba kam vas aidi nekoi koito e stignal pove4ko i ima qka upgreitnata kola da si coppy failovete na ID - to (nick4eto koeto pritezava save-fovete mu) i da mi go prati na adress : the_hot_guy@abv.bg ili da go ka4i tuk ! mnogo 6te sam vi blagodaren.!!! Pri4ina - ta e 4e otidoh i si prodadoh edna super modnata i qka kola za edna druga koqto ne be6e modnata i ne be6e koi znae kolko qka i prosto dadi mi kolata i nikvi pari otgore i sega ne moga da mina edna karta a pak ne mi se po4va otna4alo ! Mnogo 6te sam blagodaren na tozi koito go napravi !

И как я продаде ,ако смея да попитам? Провери ли си в гаража?

Ако ми кажеш в коя директория да ги намеря.

Колата не е много яка но имам доста пари - 50 000.

Използвай сейфа на име Pancho. Другият ( Pippo ) e на брат ми ама той е още в началото.

http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/By%2...nd%202-save.rar

Отиваш в "C:\Documents and settings\Username\Local Settings\Application data"

и разархивираш там.

Username е твоя акаунт на компа ти.

Guest the_hot_guy

:woot ;) :P :D

Колата не е много яка но имам доста пари - 50 000.

Използвай сейфа на име Pancho. Другият ( Pippo ) e на брат ми ама той е още в началото.

http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/By%2...nd%202-save.rar

Отиваш в "C:\Documents and settings\Username\Local Settings\Application data"

и разархивираш там.

Username е твоя акаунт на компа ти.

brto ti si super maina barz i korekten otgovor mnogo ti blagodarq !!! :wub: blagodarq o6te vednaz :tongue :D :D :D

И на мен в началото пътя ми беше на квадратчета ама както казахте реснах играта и се оправи!Иначе като гледам няма никва разлика в графиката с първата част! :D

И на мен в началото пътя ми беше на квадратчета ама както казахте реснах играта и се оправи!Иначе като гледам няма никва разлика в графиката с първата част! :D

обясних 1 милион пъти защо е така .. предполагам си с някой GF 4 MX 4**

който иска да види моята скромна количка :

цък,цък,цък,цък

Бе кажете ми кво става: Значи минах всички състезания на картата в всички стейджис но след тва не ми се появиха други. На картата има само магазини - превъртях ли я?

А сега открих че Coal Harbour West не ми е отключен. Как да го отключа?

Играта е супер зарибена, горещо ви препоръчвам да загубите часове пред монитора :P . Нямах проблеми с инсталацията, нито пък с качеството на играта. Titanium-ката за пореден ми доказа, че има още мноо хляб в нея :D

Koito iska mnogo pari da ima neka cakneТУК

neka da si svali nai dobre Need for Speed - Underground 2 -zip faila

poneje drygite CHEATOVE ne6to ne ba4kat kakto trqbva :excl:

kak da go polzvame:

Puskame si exeto koeto sme razarhivirali i posle puskame NFS-to i natiskame F8 10 pati i 6te imame + 100 000 :woot

Oba4e kato natisnete kolko ti si iskate pati F8 natisnete ALT+TAB i iklu4ete exeto ina4e 6te imate mnogo lag!!!

a drygite F9 i F10 ne6to ne rabotqt :angry1

EDIT:Molqvi neka nqkoi kato prevarti igrata da si ka4i SAVA poneje na men malko mi omrazna igrata :unsure: ,makar 4e ve4e sam v 4-tiq STAGE :D ama imam o6te mnogo da igraq

10x na tozi koito si ka4i PREVARTQNIQ SAVE :punk :punk :punk :bgrin:

Искам я тази играааааааа :cry :cry :cry !

След малко ще се слу4и ей тва на моята щайга :throw:

Моя комп е е*ана к**ва!

predi minuti prevartqh NFSU2 :P zna4i kogato doide red da vi sika 10 level na visual trqbva da se sastezavate s kolite po magistralata nqkoq ot tqh 6et vi dade edin upgreid posleden i stava to4no 10 level kolata tva e ot men are zaribqvaite ma oba4e pak 6te q prevartq samo 4e s druga kola :punk

EDIT: iskam da pitam dali gi ima sauntracite na undreground 2 4e me zaribqvat :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...