ShitHappen Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Do kolkoto vijdam ima6 25 bona 6te ti stignat do nqkade da si opravi6 TT-to!!Az ako imah tolkova pari malee kvo 6tqh si napravq kolata ama nqmam <{POST_SNAPBACK}> да събера 40 бондака пък тогава ... то няма да е много сложно то на 1 URL взимам около 5 бона мисля не съм 100% сигурен пък и засега му се радвам на пежото много е дупарско Хайде господа поствайте резултати от Дино тест-а . Който разбира тук се спира @Lil`Nigga пробвай и ще разбереш и между другото добро возило найстина Да на драг ми е правен моят тест Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Моя дино е няколко поста по нагоре. Само за уточнение дино теста на драг ли да е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Относно гешки, черен екран и изхвърляне в Windows Вижте си "Language for Non-Unicode Programs" в Regional Settings в Control Panel. Мисля, че трябва да е "United States". Освен това, не parch-вайте crack-вани exe-та. За друго не се сещам. Въпрос Има ли по-добри огледала от това? Няколко пъти ми каза, че имало, но така и не ги видях. Знам, че питах веднъж, ама питам пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Imam edna molba kam vas aidi nekoi koito e stignal pove4ko i ima qka upgreitnata kola da si coppy failovete na ID - to (nick4eto koeto pritezava save-fovete mu) i da mi go prati na adress : the_hot_guy@abv.bg ili da go ka4i tuk ! mnogo 6te sam vi blagodaren.!!! Pri4ina - ta e 4e otidoh i si prodadoh edna super modnata i qka kola za edna druga koqto ne be6e modnata i ne be6e koi znae kolko qka i prosto dadi mi kolata i nikvi pari otgore i sega ne moga da mina edna karta a pak ne mi se po4va otna4alo ! Mnogo 6te sam blagodaren na tozi koito go napravi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Относно гешки, черен екран и изхвърляне в WindowsВижте си "Language for Non-Unicode Programs" в Regional Settings в Control Panel. Мисля, че трябва да е "United States". Няма такива работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Imam edna molba kam vas aidi nekoi koito e stignal pove4ko i ima qka upgreitnata kola da si coppy failovete na ID - to (nick4eto koeto pritezava save-fovete mu) i da mi go prati na adress : the_hot_guy@abv.bg ili da go ka4i tuk ! mnogo 6te sam vi blagodaren.!!! Pri4ina - ta e 4e otidoh i si prodadoh edna super modnata i qka kola za edna druga koqto ne be6e modnata i ne be6e koi znae kolko qka i prosto dadi mi kolata i nikvi pari otgore i sega ne moga da mina edna karta a pak ne mi se po4va otna4alo ! Mnogo 6te sam blagodaren na tozi koito go napravi ! <{POST_SNAPBACK}> И как я продаде ,ако смея да попитам? Провери ли си в гаража? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Imam edna molba kam vas aidi nekoi koito e stignal pove4ko i ima qka upgreitnata kola da si coppy failovete na ID - to (nick4eto koeto pritezava save-fovete mu) i da mi go prati na adress : the_hot_guy@abv.bg ili da go ka4i tuk ! mnogo 6te sam vi blagodaren.!!! Pri4ina - ta e 4e otidoh i si prodadoh edna super modnata i qka kola za edna druga koqto ne be6e modnata i ne be6e koi znae kolko qka i prosto dadi mi kolata i nikvi pari otgore i sega ne moga da mina edna karta a pak ne mi se po4va otna4alo ! Mnogo 6te sam blagodaren na tozi koito go napravi ! <{POST_SNAPBACK}> Ако ми кажеш в коя директория да ги намеря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Колата не е много яка но имам доста пари - 50 000. Използвай сейфа на име Pancho. Другият ( Pippo ) e на брат ми ама той е още в началото. http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/By%2...nd%202-save.rar Отиваш в "C:\Documents and settings\Username\Local Settings\Application data" и разархивираш там. Username е твоя акаунт на компа ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Колата не е много яка но имам доста пари - 50 000.Използвай сейфа на име Pancho. Другият ( Pippo ) e на брат ми ама той е още в началото. http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/By%2...nd%202-save.rar Отиваш в "C:\Documents and settings\Username\Local Settings\Application data" и разархивираш там. Username е твоя акаунт на компа ти. <{POST_SNAPBACK}> brto ti si super maina barz i korekten otgovor mnogo ti blagodarq !!! blagodarq o6te vednaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 И на мен в началото пътя ми беше на квадратчета ама както казахте реснах играта и се оправи!Иначе като гледам няма никва разлика в графиката с първата част! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 И на мен в началото пътя ми беше на квадратчета ама както казахте реснах играта и се оправи!Иначе като гледам няма никва разлика в графиката с първата част! <{POST_SNAPBACK}> обясних 1 милион пъти защо е така .. предполагам си с някой GF 4 MX 4** който иска да види моята скромна количка : цък,цък,цък,цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Бе кажете ми кво става: Значи минах всички състезания на картата в всички стейджис но след тва не ми се появиха други. На картата има само магазини - превъртях ли я? А сега открих че Coal Harbour West не ми е отключен. Как да го отключа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Играта е супер зарибена, горещо ви препоръчвам да загубите часове пред монитора . Нямах проблеми с инсталацията, нито пък с качеството на играта. Titanium-ката за пореден ми доказа, че има още мноо хляб в нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 hora edno vypros4e zna4i bih iskal da pitam kak moga primerno v igrata si pusna koqto pesen az iskam =) na minalata stava6e ama na taq ne moga razbera ot kade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Боже кат си видях статистиката ми прилоша - играя непрекъснато от 3дена а съм на 50% точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g07h Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Koito iska mnogo pari da ima neka cakneТУК neka da si svali nai dobre Need for Speed - Underground 2 -zip faila poneje drygite CHEATOVE ne6to ne ba4kat kakto trqbva kak da go polzvame: Puskame si exeto koeto sme razarhivirali i posle puskame NFS-to i natiskame F8 10 pati i 6te imame + 100 000 Oba4e kato natisnete kolko ti si iskate pati F8 natisnete ALT+TAB i iklu4ete exeto ina4e 6te imate mnogo lag!!! a drygite F9 i F10 ne6to ne rabotqt EDIT:Molqvi neka nqkoi kato prevarti igrata da si ka4i SAVA poneje na men malko mi omrazna igrata ,makar 4e ve4e sam v 4-tiq STAGE ama imam o6te mnogo da igraq 10x na tozi koito si ka4i PREVARTQNIQ SAVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaniak Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Pomognete,ako obi4ate!Nqkyde na 53-tiq procent ot instalaciqta mi vika,4e nqmam nqkyv si fail ot papka MOVIES.Az slojih vtoriq disk,kydeto e taq papka,ma fail4eto naistina go nqma tam.Kvo da praa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Dyno Drag Test - Honda Civic Слабо ,но съм в началото ,заради преинсталация на ХР Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Още в началото на играта, но въпреки това реших да покажа и аз: Моята на гаджето ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Още в началото на играта, но въпреки това реших да покажа и аз:Моята на гаджето ми <{POST_SNAPBACK}> покажи на гаджето ти пежото ми .. ще се интосиазира да го направи и неиното нещо подобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Искам я тази играааааааа ! След малко ще се слу4и ей тва на моята щайга Моя комп е е*ана к**ва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 predi minuti prevartqh NFSU2 zna4i kogato doide red da vi sika 10 level na visual trqbva da se sastezavate s kolite po magistralata nqkoq ot tqh 6et vi dade edin upgreid posleden i stava to4no 10 level kolata tva e ot men are zaribqvaite ma oba4e pak 6te q prevartq samo 4e s druga kola EDIT: iskam da pitam dali gi ima sauntracite na undreground 2 4e me zaribqvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darky^ Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 the_hot_guy MODNATA-ta kola trqbva da ti e v garaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Ето ги и мойте "колички" макар ,че още съм 20% от играта : Civic Civic Dyno Hummer LexusLexus Dyno the_hot_guy MODNATA-ta kola trqbva da ti e v garaja @Darky Той си е сменил колата за друга ,не му е в гаража. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaniak Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 4eren ekran Please, HELP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.