Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

c0d3c, мерси за информацията. Аз статистиката на кариерата до сега веднъж съм я погледнал и то в началото, когато нищо нямаше. Мерси!

*edit*А, да, и някой ако разбира от коли може ли да ми каже как да си направя колата за различните видове състезаня? Аз абсолютно нищо не отбрам и не ми се занимава часове наред да пробвам кое какво прави. За сега си играя със стандартната конфигурация, но съм го свалил на Medium, щото така не ми се и налага.

**edit**А, да, и още нещо. Ей сега прочетох това и се сетих да питам: как се взимат уникалните части - двигатели, спойлери, джанти и т.н.? Усетих, че е нещо, свързано със случайните хора, с които се състезаваш по улиците. Тук пише, че трябва да се състезаваш с един и същи човек няколко пъти, ама те си сменят гласовете и колите от среща на среща и се телепортират по картата. Някакви идеи?

И също, някой получил ли е Wide Body Kit :wub: ?

speed2.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry the inconvenience.

Debug Send Error Report Dont Send

Eto tova mi dava kato se opitam da startiram grata :( Napravih vsi4ko po opisanie instalirah igrata slojih Updeita posle none cd crack oba4e nakraq mi dava tova PLS HELP ME !!!

**edit**А, да, и още нещо. Ей сега прочетох това и се сетих да питам: как се взимат уникалните части - двигатели, спойлери, джанти и т.н.? Усетих, че е нещо, свързано със случайните хора, с които се състезаваш по улиците. Тук пише, че трябва да се състезаваш с един и същи човек няколко пъти, ама те си сменят гласовете и колите от среща на среща и се телепортират по картата. Някакви идеи?

И също, някой получил ли е Wide Body Kit :wub: ?

Почваш да правиш състезания със случайните шофьори, и някои ако ги победиш ти казват къде да си вземеш уникални части.

Vijte nai novata mi dobavka  ;) .

лол :)) колата е страшна :)

Играта също е страшна - ЕА тоя път наистина се постараха. От страна на гемплей, звук, графика и всичко е перфектно... Тая игра е просто задължителна за всеки почитател на състезания (и не само) :))))))))

евала на момчетата(и момичета) от ЕА - респект :)

Vijte nai novata mi dobavka .

Много яка кола. :punk :punk :punk

Аз имам 1 проблем с играта който много ме изнервя.

Значи като мина 10-15 състезания и играта ме изкарва точно когато мина през който и да е от мостовете!

М/у другото имате ли някъв .reg файл за играта щото не мога да я Update-на(може и от това да ме изхвърля)

Някой има ли представа защо не ми тръгва играта: значи като я стартирам от ехе-то(копирал съм крака) екрана ми става черен все едно тръгва играта, но в следващия момент пак ме изкарва в уиндоус. Влезнах в съпорта и видях че ми иска нови драйвери за видеото, ама аз съм с 61.76 . Ако някой може да помогне ще съм му страшно благодарен :D

Някой ще ми каже ли минимум каква машина трябва да имам за да играя играта!!10х предварително! ;)

Аз съм с Пентиум 2, 466Мнz, 160 RAM, 32 mb video karta!

A и ако може да ми кажете и от каде да си сваля Soundtrack-a ще е супер!

Аз съм с Пентиум 2, 466Мнz, 160 RAM, 32 mb video karta!

A и ако може да ми кажете и от каде да си сваля Soundtrack-a ще е супер!

Според мен е изключено да ти тръгне, но все пак пробвай да изключиш всички опции в дисплей, може и да стане нещо...

c0d3c

Много щеше да е хубаво да ставаше така, ама то тия опции всичките са еднакви. Ти от там трябва лично да си ги настроиш и после като влезеш в състезание играеш със съответните настройки, които си си направил. Колко щеше да е кеф ако беше автоматично...

simbata

То и аз горе-долу това си мислех, ама ей сега се състезавах със всеки, който намеря и най накрая изезнаха хора, с които да се състезавам... Сега като отключих и западното пристанище трябва да има пак с кой.

До сега съм получил уникални:

Капак

Джанти

Спойлер

Vinyl

Engne

ECU

Какво има още?

За останалите

Добре, с третата хидравлика се скача, макар и грозно. Успявам по някакъв начин да я накарам и да вдигне предни гуми, ама не съм много сигурен как.

Това добре, ама има ли някакъв начин да си отворя вратите/капака/багажника без да се готвя за снимка? Защото така както е аз дори не виждам какви врати си копувам, защото те не се отварят на място, не се и променят, а аз не знам как да ги отворя. Идеи?

Някой има ли представа защо не ми тръгва играта: значи като я стартирам от ехе-то(копирал съм крака) екрана ми става черен все едно тръгва играта, но в следващия момент пак ме изкарва в уиндоус. Влезнах в съпорта и видях че ми иска нови драйвери за видеото, ама аз съм с 61.76 . Ако някой може да помогне ще съм му страшно благодарен :D

Аре де хора, никой ли не знае решение на проблема. Страшно мн ме сърбят ръцете,ама ако не я пусна скоро или аз или пц-то ми ще пострада :angry1

P.S. сега си сложих драйвери 66.93 ама промяна няма :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...