PiBaTa Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Originalnoto exe go ima vuv arxiva na pacha v papka "orginal". Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 c0d3c, мерси за информацията. Аз статистиката на кариерата до сега веднъж съм я погледнал и то в началото, когато нищо нямаше. Мерси! *edit*А, да, и някой ако разбира от коли може ли да ми каже как да си направя колата за различните видове състезаня? Аз абсолютно нищо не отбрам и не ми се занимава часове наред да пробвам кое какво прави. За сега си играя със стандартната конфигурация, но съм го свалил на Medium, щото така не ми се и налага. **edit**А, да, и още нещо. Ей сега прочетох това и се сетих да питам: как се взимат уникалните части - двигатели, спойлери, джанти и т.н.? Усетих, че е нещо, свързано със случайните хора, с които се състезаваш по улиците. Тук пише, че трябва да се състезаваш с един и същи човек няколко пъти, ама те си сменят гласовете и колите от среща на среща и се телепортират по картата. Някакви идеи? И също, някой получил ли е Wide Body Kit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 speed2.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry the inconvenience. Debug Send Error Report Dont Send Eto tova mi dava kato se opitam da startiram grata Napravih vsi4ko po opisanie instalirah igrata slojih Updeita posle none cd crack oba4e nakraq mi dava tova PLS HELP ME !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 A kato sloja originalniq crakc i updeita mi dava Please insert correct CD-ROM,select OK and restart application . Slagam az 2ri disk i pak mi dava su6toto suob6tenie nito s originalniq krack nito s none cd stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0d3c Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 GOGO az ot tva deto razbrah na4i kat si v garaja izbira6 DynoTuning ii tam nali si ima izbor na vid sustezanie izbira6 primerno za Drag ii q puska6 tam da se testva ii avtomati4no se naglasq za sustezanieto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 **edit**А, да, и още нещо. Ей сега прочетох това и се сетих да питам: как се взимат уникалните части - двигатели, спойлери, джанти и т.н.? Усетих, че е нещо, свързано със случайните хора, с които се състезаваш по улиците. Тук пише, че трябва да се състезаваш с един и същи човек няколко пъти, ама те си сменят гласовете и колите от среща на среща и се телепортират по картата. Някакви идеи? И също, някой получил ли е Wide Body Kit ? <{POST_SNAPBACK}> Почваш да правиш състезания със случайните шофьори, и някои ако ги победиш ти казват къде да си вземеш уникални части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Играта е просто върхът! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Vijte nai novata mi dobavka . 3000 gt 3000 gt2 3000 gt3 3000 gt4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Vijte nai novata mi dobavka . <{POST_SNAPBACK}> лол колата е страшна Играта също е страшна - ЕА тоя път наистина се постараха. От страна на гемплей, звук, графика и всичко е перфектно... Тая игра е просто задължителна за всеки почитател на състезания (и не само) )))))) евала на момчетата(и момичета) от ЕА - респект Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Vijte nai novata mi dobavka . Много яка кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Аз имам 1 проблем с играта който много ме изнервя. Значи като мина 10-15 състезания и играта ме изкарва точно когато мина през който и да е от мостовете! М/у другото имате ли някъв .reg файл за играта щото не мога да я Update-на(може и от това да ме изхвърля) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Vijte nai novata mi dobavka .3000 gt 3000 gt2 3000 gt3 3000 gt4 на такъв вид коли им се вика "Ricer". идва от Rice (ориз), което идва от японските тунинговани коли (кич). така че... постарал си се, но... Ricer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Някой има ли представа защо не ми тръгва играта: значи като я стартирам от ехе-то(копирал съм крака) екрана ми става черен все едно тръгва играта, но в следващия момент пак ме изкарва в уиндоус. Влезнах в съпорта и видях че ми иска нови драйвери за видеото, ама аз съм с 61.76 . Ако някой може да помогне ще съм му страшно благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Някой ще ми каже ли минимум каква машина трябва да имам за да играя играта!!10х предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Виж в .nfo файла, сигурно пише. Ама аз съм на 1Ghz, 128 RAM, GeForce2 MX 100\200 и ми тръгва... Е, под Windows98 съм де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Аз съм с Пентиум 2, 466Мнz, 160 RAM, 32 mb video karta! A и ако може да ми кажете и от каде да си сваля Soundtrack-a ще е супер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Vijte nai novata mi dobavka .3000 gt 3000 gt2 3000 gt3 3000 gt4 <{POST_SNAPBACK}> Mai o6te baq trqbva da poigraq za da stigna tva nivo ni6to 4e ve4e 2 dena samo tva pravq i pak mn bavno varvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasko90 Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 moga li da si prodam starata kola Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Аз съм с Пентиум 2, 466Мнz, 160 RAM, 32 mb video karta!A и ако може да ми кажете и от каде да си сваля Soundtrack-a ще е супер! <{POST_SNAPBACK}> Според мен е изключено да ти тръгне, но все пак пробвай да изключиш всички опции в дисплей, може и да стане нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 a kade se namirat seifowete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 c0d3c Много щеше да е хубаво да ставаше така, ама то тия опции всичките са еднакви. Ти от там трябва лично да си ги настроиш и после като влезеш в състезание играеш със съответните настройки, които си си направил. Колко щеше да е кеф ако беше автоматично... simbata То и аз горе-долу това си мислех, ама ей сега се състезавах със всеки, който намеря и най накрая изезнаха хора, с които да се състезавам... Сега като отключих и западното пристанище трябва да има пак с кой. До сега съм получил уникални: Капак Джанти Спойлер Vinyl Engne ECU Какво има още? За останалите Добре, с третата хидравлика се скача, макар и грозно. Успявам по някакъв начин да я накарам и да вдигне предни гуми, ама не съм много сигурен как. Това добре, ама има ли някакъв начин да си отворя вратите/капака/багажника без да се готвя за снимка? Защото така както е аз дори не виждам какви врати си копувам, защото те не се отварят на място, не се и променят, а аз не знам как да ги отворя. Идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Някой има ли представа защо не ми тръгва играта: значи като я стартирам от ехе-то(копирал съм крака) екрана ми става черен все едно тръгва играта, но в следващия момент пак ме изкарва в уиндоус. Влезнах в съпорта и видях че ми иска нови драйвери за видеото, ама аз съм с 61.76 . Ако някой може да помогне ще съм му страшно благодарен <{POST_SNAPBACK}> Аре де хора, никой ли не знае решение на проблема. Страшно мн ме сърбят ръцете,ама ако не я пусна скоро или аз или пц-то ми ще пострада P.S. сега си сложих драйвери 66.93 ама промяна няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasko90 Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 na edin priatel mu dadoh kopia na diskovete instalira si ia am kato sloji vsi4ki krakove mu dava niakakav error na niakoi da mu e stavalo taka molia pomagaite 10nx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.