Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Axa...taka si i misleh, razlikite stavat prekaleno golemi, kogato doide vreme za sponsor No 4...v smisal moita Hondi4ka na 1vi upgrade osven s 4udesa nqma da e vurvejna :)

Pitam shoto za da zatvorq stage 3 na 100% mi iska oshte 2 dvd oblojki da napravq...ama za tova nali trqbva da pravish vizualni upgrades puk az iskah da mina vazmojno nai-tunko za prez cqlata igra i se 4udih dali shte moga da presko4a i stage 4...ama qvno nqma da moga...shte si kupq nqkoq nova zverilka, taman ot stage 1 ne sam hodil da vidq kakvi koli vse pak sa nali4ni. Zabelqzah neshto mn stranno, kogato si v garaja i si mahnesh upgradite ot kolata, te se pazqt v garaja...oba4e problem...upgradite stavat samo za modela kola, koito si pritejaval...mai izklu4enie praviha samo gumite...ako nqkoi e otkril nqkakav na4in da prehvurlqsh 4astite ot kola na kola moje da spodeli...4e imam 1 hood na kolata, koito e specialen i ne se prodava v nikoi magazin pone do tozi moment.

w00x, всъщност не е тъмно сива а е светло сива и в самата игра изглежда доста по добре. Не знам що излезна така на шота. А и все пак тва са само първо ниво на визуалните ъпгрейди. Двата шота с показателите на колите ме заинтригуваха. MAX POWER @7600. Не разбирам ама не трябва ли тоя показател да е по-висок. При мене е над 8,000, а пък колата е с първите ъпгрейди. Или може би така трябва да е ? Щото се пробвах при Дино да правя тунинг ама не знам дали съм в час за да стане както трябва :) Я дайте малко акъл как да се тунингова колата :)

@basten, мисля си че ще може да се превърти играта, още с първата кола. 1-цата поне можеше надявам се и тука да е така. 1-цата я превъртях с почти всички коли от първите, като личен фаворит си остана Civik :) И в момента мога да кажа, че тая кола е убиец дори и в двойката :)

Не съм чел цялата тема, затова се извинявам, ако въпросът ми вече е бил задаван.

Значи играта е зарибителна. Обаче ми прави много проблеми. Забива, размиват се цветовете,излиза в уиндоус, дори направо се рестартира пц-то...и да кажеш, че го прави веднъж на ден - добре. Ама то става през 15 минути игра. В играта ли е проблема или в машината ми?

Албатрон кт600

Бартон 2500+

512 ддр 400

Гигабайт Радеон 9550 неклокнат

Ще съм много благодарен за всякакви предложения за решение на проблема!

Не съм чел цялата тема, затова се извинявам, ако въпросът ми вече е бил задаван.

Значи играта е зарибителна. Обаче ми прави много проблеми. Забива, размиват се цветовете,излиза в уиндоус, дори направо се рестартира пц-то...и да кажеш, че го прави веднъж на ден - добре. Ама то става през 15 минути игра. В играта ли е проблема или в машината ми?

Албатрон кт600

Бартон 2500+

512 ддр 400

Гигабайт Радеон 9550 неклокнат

Ще съм много благодарен за всякакви предложения за решение на проблема!

Единственото нещо което ми идва на акъла в момента е да си смениш driver-ите на видеото. Иначе аз я играя тая игра на къде къде по слаба машина и нямам проблеми.

Иначе мен лично повече ми харесваше 1-вата част. В тая ме изнервя много, че трябва да обикаляш като алтав из града за да стигнеш до определен магазин за да си купиш нещо :sick

Az pak si karam s 1vata si koli4ka, koqto e vidqla samo 1vi upgrade ot vsi4ko i tva e...mn e divo da pravish drag vs kola, koqto bez upgrades e po-moshna ot tvoita na 1vi upgrade...ima stimul da se celqt perfektnite shiftove, a NOS-a go pazish kato o4ite si...puk i taka si zatrudnqvam ina4e ne dotam trudnata igra. Anyway, nqkoi da e iz4istil Stage 3? Ili ako ne se razbira kakvo pitam...nqkoi nad 60% ot igrata? 4e mi se shte da pitam nqkoi neshta otnosno upgrades...

A mejdu drugoto ako nqkoi ima nujda ot mestopolojeniqta na shopovete ot stage 3(stage 1 i 2 sa vatre v 3). Moje da cukne tuk.

ако можеш да кажеш и къде ги пише тия проценти от цялата игра... защото аз като натисна T и ми пише само процентите от конкретния стейдж.

едит: много съм сляп. аз и преди съм го виждал, ама незнайно защо си мислех че има само показател за процентите само на Stage-а.

w00x, всъщност не е тъмно сива а е светло сива и в самата игра изглежда доста по добре. Не знам що излезна така на шота. А и все пак тва са само първо ниво на визуалните ъпгрейди. Двата шота с показателите на колите ме заинтригуваха. MAX POWER @7600. Не разбирам ама не трябва ли тоя показател да е по-висок. При мене е над 8,000, а пък колата е с първите ъпгрейди. Или може би така трябва да е ? Щото се пробвах при Дино да правя тунинг ама не знам дали съм в час за да стане както трябва :) Я дайте малко акъл как да се тунингова колата :)

и аз имам кола правена с 1-вите ъпгрейди. току що започнах Stage 3... ако искаш мога да ти я покажа. не е тази с която играя, а е тунингована извън кариерата... вънка в menu-то. Pontiac GTO е.

edinstvenoto neshto koeto me drazni e che ne sa napravili taka

kato si praish druga kola pone da ne plashtash za chastite koito si gi kupuval veche

това се прави с цел да се избегне цялата тая смяна на колите когато си поискаш и да му мислиш кой 5 да си избереш :)

Така, аз ще си меря колата с вас като я пооправя. За сега съм на 3-тия спонсор и търся магазини. Някой по-нагоре беше дал един screenshot на картата си, и към него имам въпрос:

Много магазини си намерил, ама тук няма ли още някакви? Във City Center има по един от всички, 2 Body Shop-a и Megalow Parts, в Beacon Hills има от всички магазини, и на пристанището като гледам има всички, ама в планината май има само зелен и червен. Няма ли други? Аз си скъсах гъза да търся и само ония съм намерил (по случайност докато се състезавах с един).

На кратко, има ли тук други магазини?

хора, полудявам, кажете ми какво да направя с този NFSU2.не 6те да ми тръгне.свалих си играта, инсталнах я и я пускамно ми изкарва:please insert the correct cd -rom и т.н., това ясно: веднага слагам крака от cd1 в инсталнатата папка и ми отваря онзи скапан прозорец :"send error report or don't send" и си помислих че е от крака, затова свалих от други места още три и със всеки един ми изкарва същото.HELP ME !!!! :(

Значи хавата при мен е такава - имам една хондичка и едно пежо ама лежото е напълно заводско и ме интирисува мога ли да го продам/махна от гаража??

И да питам някой до сега успял ли е да направи LAN и как по-точно! :woot

На кратко, има ли тук други магазини?

Nakratko nqma :) Kogato mi otklu4at nov okrag purvata mi rabota e da otkriq shopovete...mn sam efikasen, kato hrutka :)

KILLERINCHO za 1ta qsno, tam 1 vrutka se pravishe za 12 4asa...oba4e kato gledam pokazatelite na Mustanga...ami kak da kaja, 4e te sa 2no daje 3no po-golemi ot moite v momenta...predstavi si kak shte trqbva da go vzema na drag...trudna(nevuzmojna) rabota...ina4e tuningovaneto ne e trudno. Zna4i defaultskoto deto e slojeno e za postigane na vazmojno nai-dobroto uskorenie+maximalna skorost. V zavisimost kolko izpolzvash daden oborot davash tolkova ot sinioto...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...