Guest the_hot_guy Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Znae6 li otkade?Ot diska na igrata. Ili eto tuka sam go ka4il http://www.warez.ru:8080/FTP/GameZ/*Cracks/rld-nu2k.exe <{POST_SNAPBACK}> oleeee mersi mnogo mersi za barziqt i korekten otgovor super Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 haide tezi koito sa po-napred v igrata da pratqt po 1 screen shot ot map-a da vidq [pak i ne samo az] dali sam izpusnal nqkoi "shop" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 kak da ia drapna navednaj ? mnoooogo faila sa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 imam 2 vyprosa. pyrvo za6to kato pusna igrata na kvato i da e rezoliuciq mi dava edni kvadrat4eta takiva ne e iz4isteno kakto na minalata versiq. i 2oriq e koq opciq e za razmazvaneto na pytiq kato pusne6 nos i kato razvie6 bqsna skorost. tova e tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 kak da ia drapna navednaj ? mnoooogo faila sa ! <{POST_SNAPBACK}> Инсталираш си FlashGet и в този менаджер има опция да се зареждат повече от един фаил за сваляне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Инсталираш си FlashGet и в този менаджер има опция да се зареждат повече от един фаил за сваляне. <{POST_SNAPBACK}> За колко жреме става свалянето така! Щот аз съм с Get right i всички файлове е много мъчително да ги запишеш!!! Може ли да напишете и изискванията на играта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 За колко жреме става свалянето така! Щот аз съм с Get right i всички файлове е много мъчително да ги запишеш!!! Може ли да напишете и изискванията на играта! <{POST_SNAPBACK}> GetRight-a beshe hubav predi 3-4 godini izpolzvai ReGet ili FlashGet po-udibni sa i s pove4e funkcii [osobenno ReGet] Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Инсталираш си FlashGet и в този менаджер има опция да се зареждат повече от един фаил за сваляне. <{POST_SNAPBACK}> Vsichki programi veche go imat tova,na nego problema shte mu zapochne sled kato gi svali failovete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Ами аз се оплаках от играта, но не Вочно оплаках ами изказах разочарованието от първия поглед.За английския - ами не съм професор, да. Имам само Upper Intermediate i известно време пректика зад граница. Може пък да съм пропуснал някоя тънкост във владеенето на този "Труден" език. Геймплея прилича малко на GTA ама без да слизаш от колата, Саундтрака е лош, в сравнения с първия. Не знам какво хубаво има в графиката, като колите изглеждат като моделчета на Matchbox, може би е само в началото, не знам. Начина за Ъпргейд на колата не ме кефи - муден е. Не съм с мощна карта - ChaintechGF Ti4200-128DDR, но все пак мога да преценя и с тази. Дано по-нататък стане по-хубава че иначе право в коша. <{POST_SNAPBACK}> как ще ти хареса играта ,когато с тази карта не можеш да видиш 1/2 от ефектите ? Много пъти се опитах да кажа ,че на DX8 карти играта няма да изглежда както трябва .. ама кой ти слуша ... някъв се радваше ,че с Mx440 я е пуснал всичко на макс ... е да ама не .. аз на моя Радеон не мога да пусна AA на макс .. ,а той с карта която е 1/3 от моята .. ще пусне всичко на макс .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 hora imam mnogo stranen problem s igrata dokato karam iz grada na free nqmam nikakav problem oba4e re6a li da zahvana nqkakvo sastezanie o6te na parvite kadri wina ni se sriva s sin ekran i dokato vidq kakvo pi6e se restartira . strannoto e 4e izvartqh 2 ili 3 sastezaniq bez problem v na4aloto P.S. sa6tiq problem imah i s demoto i driveri smenqh i win preinstalirah i kakvo li ne i tova si e m/u drugoto na win XP MCE 2005 sam ako nqkoy ima sa6tite problemi da kaje kakvo da pravim Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 hora edinicata se cukashe on-line tazi ne moje iska cd-key mamka mu!ostava ni lan-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Аз сега свалям играта!!!Нямам търпение да я почна!Дано да е наистина яка!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Аз имам проблем при опита си да update-на играта на 1.1 Значи свалям аз update-те и ги разархивирам както пише в .nfo-то след това пише: 2. Copy over the original executable located in the original dir - и това го правя а след това: 3. Run the updater - къде е този updater ако мога да попитам,че никъде не го намерих Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 олее как се прецаках.... отивам в Кар Лот-а да си сменя Пежото с нещо друго...избрах си Нисана и си замених Пежото(което беше ъпргеиднато на мах),обаче си мислих ,че ъпгреидите и вида на старата ми кола ще се придадато на новата... ноооо НЕ!сега карам смешен НИСАН,които се тътри и по без това лагавия път... защо не са го направили като на стария Ъндърграунд?много гадно! просто ви го казвам ,за да не повторите същата грешка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 олее как се прецаках....отивам в Кар Лот-а да си сменя Пежото с нещо друго...избрах си Нисана и си замених Пежото(което беше ъпргеиднато на мах),обаче си мислих ,че ъпгреидите и вида на старата ми кола ще се придадато на новата... ноооо НЕ!сега карам смешен НИСАН,които се тътри и по без това лагавия път... защо не са го направили като на стария Ъндърграунд?много гадно! просто ви го казвам ,за да не повторите същата грешка... <{POST_SNAPBACK}> Я си отиди в гаража да погледнеж дали не те чака Пежото там Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 не нищо ,ще играя с тази вече и ще знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 aаааааааааа ебати играта мизерна... изтрих си стария профил и сега като дам да ми прави нов ме изхвърля от играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Аз имам проблем при опита си да update-на играта на 1.1 Значи свалям аз update-те и ги разархивирам както пише в .nfo-то след това пише: 2. Copy over the original executable located in the original dir - и това го правя а след това:3. Run the updater - къде е този updater ако мога да попитам,че никъде не го намерих <{POST_SNAPBACK}> http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/Need.for.Sp...e.1.1-RELOADED/ я погледни тук ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/Need.for.Sp...e.1.1-RELOADED/ я погледни тук ? <{POST_SNAPBACK}> Точно това свалих,но не намерих updater EDIT: Намерих го,sorry за глупавите въпроси Link to comment Share on other sites More sharing options...
dMX-f4n Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Abe xopa are nqkoi da mi kaje kak da si opravq problema. Na4i igrata tragva no kato igraq izvestno vreme po4va da zabiva i posle se opravq ama ve4e mn 4esto ze da go prai a pak mn se nerva. Nqkoi ako mi kaje ot kvo moje da e 6te sam mu blagodaren. PLS help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Abe xopa are nqkoi da mi kaje kak da si opravq problema. Na4i igrata tragva no kato igraq izvestno vreme po4va da zabiva i posle se opravq ama ve4e mn 4esto ze da go prai a pak mn se nerva. Nqkoi ako mi kaje ot kvo moje da e 6te sam mu blagodaren. PLS help me <{POST_SNAPBACK}> Проблема е в теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
dMX-f4n Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 QUOTE(dMX-f4n @ Nov 12 2004, 19:51 PM) Abe xopa are nqkoi da mi kaje kak da si opravq problema. Na4i igrata tragva no kato igraq izvestno vreme po4va da zabiva i posle se opravq ama ve4e mn 4esto ze da go prai a pak mn se nerva. Nqkoi ako mi kaje ot kvo moje da e 6te sam mu blagodaren. PLS help me Проблема е в теб E kaji v kvo moje da e problema de da ne e ne6to draiveri ili video karta. Kaji de pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 na demoto ne mi be6e si4ko na kvadrati a samata igra patia i zgradite + nebeto sa na kvadrat4ete da go eba pak igraia 2-ri poreden den ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Pi4ove iskam s edin friend da naprava online ama ne6to se ebava!! Na lan kato hostvam i toi ne me vijda i obratno...kajete nqkakva ideq pls!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 kato si v lan ima FILTRATE vliza6 tam i izbira6 kakvo da tarsi dali drag,drift.sprint.circuit v zavisimost na kakva pista e napravil hosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.