vlaa Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 oniq problem s DirectX 9.0c dali 6a go pravi pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 problem hora! Kato sloja kraka i startiram igrata mi izkarva "speed2.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." i posle "close" i "details" help pls Dali e ot cracka ili ne6to s Dx9.0 pomognete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 ha 4estito izleze i parviq pack za igrata NFSUG2V1-1US.EXE se kazva fail4eto (4.6mb) kato zaredi autostarta na parvoto CD ima buton4e UPDATE koeto 6te vi prati na sayta kadeto e update-to apak za krack za nego spasqvayte se poedini4no za6toto pone az o6te ne sam tarsil Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 abe mamka mu neznam za6to no kato pusna igrata me izhvyrlq !?!?!?!? nqkoi ima li podoben problem ili pone znae kakvo e re6enieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 ha 4estito izleze i parviq pack za igrata NFSUG2V1-1US.EXE se kazva fail4eto (4.6mb) kato zaredi autostarta na parvoto CD ima buton4e UPDATE koeto 6te vi prati na sayta kadeto e update-to <{POST_SNAPBACK}> e dai nqkuv link de moje puk taka da mi se opravi problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Саундтрака е луд Играта също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 А ве някой има ли като моя проблем пускам играта на най-високи детайли и си върви без проблем ама пътя е един такъв на квадратчета малки много гадно ако някой знае как да оправя?!?! <{POST_SNAPBACK}> Същият проблем.Барам настройките,но няма промяна.И от крака не е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 problem hora! Kato sloja kraka i startiram igrata mi izkarva "speed2.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." i posle "close" i "details" help pls Dali e ot cracka ili ne6to s Dx9.0 pomognete abe mamka mu neznam za6to no kato pusna igrata me izhvyrlq !?!?!?!? nqkoi ima li podoben problem ili pone znae kakvo e re6enieto заредете 2-ри диск. иначе няма да тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 За целта има no cd crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 "vlaa" za kakvo ti e link be man kat si ima buton kat slantse i na nego pi6e "Check For Update" negramoten li si , drogiran li si am hayde za vsi4ki kioravi linka e sledniq:http://www.eagames.com/official/nfs/underground2/us/patches.jsp P.S. ne te savetvam da go slaga6 toq update predi da si nameril krack za nego a pone za momenta takav vse o6te nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 "vlaa" za kakvo ti e link be man kat si ima buton kat slantse i na nego pi6e "Check For Update" negramoten li si , drogiran li si <{POST_SNAPBACK}> ne we pi4 i dvete na vednuj sum Predstavq6 li si kva kombinaciq stava Puk i osven tva nemoga da vlqza v igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 e ti si tejak slu4ay togava ;-)) am pone nedey trovi foruma s gluposti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 nikoi li ne e tolkova preeban kat men sas amd 2500+ i GeForce FX 5600 (256 ddr vram) i da ne mu trygva igrata????????? kajete kak se opravq tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
dMX-f4n Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 abe hora q kajete dali 6te moga da igraq na full detail s tazi karta GeForce4 TI 4200 128mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 e ti si tejak slu4ay togava ;-)) am pone nedey trovi foruma s gluposti <{POST_SNAPBACK}> mi te na "tejkite slu4ai" nali tva im e prednazna4enito, da zanimavat horata s gluposti Awe ai sus zdrave i bez da se prai6 na tejuk. I gledai predi tva kwo sum pisal i sled twa mi govori kade pi6elo kat slunce "Check update" Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 A we hora ot odeve samo za problemi pishete. Igrata e ok. Instalirah ia, slojih cracka i vsicko e ok. V nachaloto imashe kvadratceta na putia ama kato e restartirah izcheznaha. Samo ne moga da nameria otkade da si boiadisam kolata. Ako niakoi znae da kaje. Imam veche 4000$ a nisto ne moga da si kupia. Na vsicko dava "zakluceno". Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 За целта има no cd crack NO CD Crack при положение че е инсталирана FULL. ами ако не е? A we hora ot odeve samo za problemi pishete.Igrata e ok. Instalirah ia, slojih cracka i vsicko e ok. V nachaloto imashe kvadratceta na putia ama kato e restartirah izcheznaha. Samo ne moga da nameria otkade da si boiadisam kolata. Ako niakoi znae da kaje. Imam veche 4000$ a nisto ne moga da si kupia. Na vsicko dava "zakluceno". трябва да намериш магазините из града. не става на готово като предната игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 трябва да намериш магазините из града. не става на готово като предната игра. <{POST_SNAPBACK}> Е поне не са ли отбелязани на картата тея магазини. От де да ги търся Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Е поне не са ли отбелязани на картата тея магазини. От де да ги търся <{POST_SNAPBACK}> Ami magazinite sa pylnite to4ki na kartata,a tezi koito imat dupka po sredata sa sastezaniq!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Е поне не са ли отбелязани на картата тея магазини. От де да ги търся не са отбелязани. като ги намериш, тогава ти се отбелязват на картата. тря да търсиш като луд. много гадно. не мога неон да си сложа щото незнам магазина къде е. също така и колата не мога да си пребоядисам. незнам дали са 4 магазина (за всеки вид части/услуга по един) или са повече от 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 +гаража са 6 ( ако го броим и него като такъв ) ще направя скриин къде точно се намира 1 Body Shop ,ако все още не сте го открили ! ,ако искате и някой друг магазин казвайте ! цък 19ти скриин ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 ne mi e qsno kak da si update versiata Need.for.Speed.Underground.2.Update.1.1-RELOADED davami neshto old file not founf Help Edit: Upravih si problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 slu4aino da vi se namira ot nqkude no-cd za tazi versiq? za6toto si iztrix 2ta diska i sega mi iska cd 2 i trqbva pak da go teglq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara_1912 Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Хора я подскажете защо пак съм преебан?! Играта си я инсталирам на full копирам крака от CD1 и като стартирам играта ми се показва черен екран и ме връща в експлорера?! Аре някой ако може да каже как да оправя скапаната грешка и с NoCD пача пробвах същата история Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 slu4aino da vi se namira ot nqkude no-cd za tazi versiq?za6toto si iztrix 2ta diska i sega mi iska cd 2 i trqbva pak da go teglq <{POST_SNAPBACK}> има си но цд в папката с играта ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.