DoGGy_sTiLL Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Da vi kaja puskam si igrata praa si grafikata i mi dava putq na kvadratcheta a demo-to si beshe super daje na ful grafika da e dam pak putq mi e na super golemi kvadrati kvo staa nzm s FX5200 sum <{POST_SNAPBACK}> i as sam FX-5200 sq po4vam da q instalitam dano nqmam problemi e nqkoi moje li da mi dade CD-KEY !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 i na mene mi be6e taka si4ko na kvadrati na si4ko High sas MX 440 sam na4i restartirai igrata i si4ko s opravia EDIT: kato dam na Online play mi dava 4e ima nqakakaf Patch ima li nqakakaf takaf ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Qvno ima, no i qvno e svalen ot site-a...ideq si nqmam zashto. I na men mi go iska, preprashta me kum site-a i ot tam mi otgovarq, 4e nqma takava direktoriq (saotvetno da ne govorim za file)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 i as sam FX-5200 sq po4vam da q instalitam dano nqmam problemi e nqkoi moje li da mi dade CD-KEY !! <{POST_SNAPBACK}> има си кейген в цд1 . @AGENT_ORANGE с 9600Pro@XT съм има още няколко качени скриина който иска да ги гледа сложих си неон ,имам много лоши джанти и някой друг спойлер сложих цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Neka niakoi da kaje dali ima bugove v igrata kato predisnata versia. Imam predvid dali otnovo izhvurlia Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 na mene mi nasi4a malko kartinata i zvuka :(na nqkoi drug s FX-5200 nasi4a li mu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 има си кейген в цд1 .@AGENT_ORANGE с 9600Pro@XT съм има още няколко качени скриина който иска да ги гледа сложих си неон ,имам много лоши джанти и някой друг спойлер сложих цък <{POST_SNAPBACK}> ShitHappen za kolko pari e ze taa karta 4e misla si zimam nova i s 4uda kakvo da si zema Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Neka niakoi da kaje dali ima bugove v igrata kato predisnata versia.Imam predvid dali otnovo izhvurlia <{POST_SNAPBACK}> не не изхвърля @Da_Devil моят съвет е да събереш около 250$ и да си вземеш (при условия ,че се модват до 12/6 поне 6800le ) или ,ако не 6600Gt ,тази карта ( моята ) е вече бегала стара работа иначе ,ако изчакаш до нова година .. и все още не си взел нищо ,а имаш около 100$ ще ти продам моята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 na4i sh triaa posabiram o6te malko pari 10x za saveta EDIT: triaa vida kolko $ imam sabrani i sh vida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Neka niakoi da kaje dali ima bugove v igrata kato predisnata versia.Imam predvid dali otnovo izhvurlia <{POST_SNAPBACK}> Че то и предишната не изхвърля с едни настройки на уиндоуса за буквата г Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 EDIT-нете първия пост както и под-заглавието на темата За поста да дадете линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Spored men tova e nqkva barliva versia na NFSU2 poneje oficialno o6te ne e izleznala a i e samo na 2 CD-ta.... smqtam da izchakam o6te nqkolko dena za da si svalq kavhestven variant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Spored men tova e nqkva barliva versia na NFSU2 poneje oficialno o6te ne e izleznala a i e samo na 2 CD-ta.... smqtam da izchakam o6te nqkolko dena za da si svalq kavhestven variant <{POST_SNAPBACK}> Браво на теб. А аз ще ти кажа че друга версия няма да излезе, защото това е официалната Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Spored men tova e nqkva barliva versia na NFSU2 poneje oficialno o6te ne e izleznala a i e samo na 2 CD-ta.... smqtam da izchakam o6te nqkolko dena za da si svalq kavhestven variant <{POST_SNAPBACK}> а ти като искаш си я вземи оригинална кой те спира .. тамън ще е официална и ще имаш качествен вариант ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Spored men tova e nqkva barliva versia na NFSU2 poneje oficialno o6te ne e izleznala a i e samo na 2 CD-ta.... smqtam da izchakam o6te nqkolko dena za da si svalq kavhestven variant <{POST_SNAPBACK}> xaaxxaxa tva m razbi ot siakade mi da tva e nai bugavata versia koiato sam vijdal to istinskoto she e 2 DVD-ta dvusloini !!!! hahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 hubavo de eeeee..... kazah samo edno predpolojenie kvo me nagrabihte... Pri polojenie che nikade ne sam prochel che e izleznala oficialno i 1000 choveka mi se oplakvat s problemite si ot taq igra kvo moga da si pomislq????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Ми помисли си че може проблема да е в тях ама нама нищо кво толкова всеки греши Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 А ве някой има ли като моя проблем пускам играта на най-високи детайли и си върви без проблем ама пътя е един такъв на квадратчета малки много гадно ако някой знае как да оправя?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Smenq se cracka.... (pone taka znam) http://ceassare.data.bg/Need.for.Speed.Und...ED/rld-nucd.rar Primerno s tozi (predpolagam)..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Iskam da pitam shithappen 6toto toi kato gledam ot nai mnogo vreme igrae.Zna4i ako moje6 da mi pomogne6 kade da nameriq paint i vinyl shop 6toto mi omrazna samo s tiq performence upgrades. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Не съм чел всички постове в темата и не съм много навътре в нещата,ама искам да попитам само демото ли е излезнало или вече и пълната версия!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Не съм чел всички постове в темата и не съм много навътре в нещата,ама искам да попитам само демото ли е излезнало или вече и пълната версия!? <{POST_SNAPBACK}> Цялата е излезнала ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Цялата е излезнала ! <{POST_SNAPBACK}> Ми що нещо не я намирам в Warez?Я дай линк! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/Need.for.Sp...und.2-RELOADED/ 6ti izvadi o4ite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Hora pomognete igrata mi ne6te da tragne vijte kvo data eto tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.