Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
i as sam FX-5200 sq po4vam da q instalitam dano nqmam problemi e nqkoi moje li da mi dade CD-KEY !!

има си кейген в цд1 .

@AGENT_ORANGE с 9600Pro@XT съм

има още няколко качени скриина който иска да ги гледа :) сложих си неон ,имам много лоши джанти и някой друг спойлер сложих :) цък

има си кейген в цд1 .

@AGENT_ORANGE с 9600Pro@XT съм

има още няколко качени скриина който иска да ги гледа :) сложих си неон ,имам много лоши джанти и някой друг спойлер сложих :) цък

ShitHappen za kolko pari e ze taa karta 4e misla si zimam nova i s 4uda kakvo da si zema

Neka niakoi da kaje dali ima bugove v igrata kato predisnata versia.

Imam predvid dali otnovo izhvurlia

не не изхвърля

@Da_Devil моят съвет е да събереш около 250$ и да си вземеш (при условия ,че се модват до 12/6 поне 6800le ) или ,ако не 6600Gt ,тази карта ( моята ) е вече бегала стара работа :) иначе ,ако изчакаш до нова година .. и все още не си взел нищо ,а имаш около 100$ ще ти продам моята :)

Spored men tova e nqkva barliva versia na NFSU2 poneje oficialno o6te ne e izleznala a i e samo na 2 CD-ta.... smqtam da izchakam o6te nqkolko dena za da si svalq kavhestven variant  ;)

Браво на теб. А аз ще ти кажа че друга версия няма да излезе, защото това е официалната :woot

Spored men tova e nqkva barliva versia na NFSU2 poneje oficialno o6te ne e izleznala a i e samo na 2 CD-ta.... smqtam da izchakam o6te nqkolko dena za da si svalq kavhestven variant  ;)

а ти като искаш си я вземи оригинална кой те спира .. тамън ще е официална и ще имаш качествен вариант !

А ве някой има ли като моя проблем пускам играта на най-високи детайли и си върви без проблем ама пътя е един такъв на квадратчета малки много гадно ако някой знае как да оправя?!?!

Не съм чел всички постове в темата и не съм много навътре в нещата,ама искам да попитам само демото ли е излезнало или вече и пълната версия!? :confused :)

Не съм чел всички постове в темата и не съм много навътре в нещата,ама искам да попитам само демото ли е излезнало или вече и пълната версия!? :confused  :)

Цялата е излезнала !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...