Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Sega ia svaliam spored men demoto be6e super iako i 6te mi haresa.A kolkoto do kak 6te vurvi na razli4ni video karti moga da kaja 4e na moita fx5900xt kato s si4ko vklui4eno mi lagva zatova se nalaga da maxna anti analaisinga i varvi perfectno.Na mx440 ne sa pozvoleni si4ki efecti i zatova varvi mnogo dobre no hora s fx kartite ako iskat da se nasladiat na si4ki efecti 6te se naloji da turpiat laga ili da maxnat antianalaising...

шотове не мога защото фтп-то е пълно .. това което ми направи впечатление засега : играя я на 1024x768 всички детаили и т.н. включени на максималното възможно ( с изключение на Full Screen Antilaising или квото е там .. то ми е 1/2 ) колите отново не се чупят нищо им няма мамка му ! Sound Track-a е зашеметяващ аз като чух Terror Squad - Lean Back почнах са гърча от кеф :D нещото което не ми хареса : играта не изглежда като продължение с по-яка графика ами по-скоро като аддон ... незнам ,но не намирам чак толкова голяма разлика в графиката с 1-ца и сегашната .. засега това е

П.П. иначе играта има множество чаркалъци за тунинг добавени са дори стъкла за задно виждане :) опонентите поне на първата писта която играх бяха на medium трудност , не бяха кой знае какво водих ги с 4 секунди горе долу през всичките 3 обиколки.

шотове не мога защото фтп-то е пълно .. това което ми направи впечатление засега : играя я на 1024x768 всички детаили и т.н. включени на максималното възможно ( с изключение на Full Screen Antilaising или квото е там .. то ми е 1/2 ) колите отново не се чупят нищо им няма мамка му ! Sound Track-a е зашеметяващ аз като чух Terror Squad - Lean Back почнах са гърча от кеф   :D нещото което не ми хареса : играта не изглежда като продължение с по-яка графика ами по-скоро като аддон ... незнам ,но не намирам чак толкова голяма разлика в графиката с 1-ца и сегашната .. засега това е

П.П. иначе играта има множество чаркалъци за тунинг добавени са дори стъкла за задно виждане :) опонентите поне на първата писта която играх бяха на medium трудност , не бяха кой знае какво водих ги с 4 секунди горе долу през всичките 3 обиколки.

sled 1 4as i az sh go vida :D da vidime igrata kak e, a da pitam pak li po4va6 s tia koli kato na demoto ili s drugi ?

имаш да избираш измежду доста по-примитивни возила :) сега почнах "кариерата " и играя с Пежо 206 едвам крета тая количка в сравнение с ония от демото :)

леле баси якото .. като смених там на двигателя някви чаркове ся ръмжи като див звяр :) зарибявка ,иначе много ма кефи това ,че си се разкарваш из града и се състезаваш където искаш :)

ShitHappen, айде плс качи ги тея шотове на play.evrocom.net че и ние да видим за какво става въпрос :)

окей еи сега ще кача там няколко шота .. само да ги направя :)

хайде колекцииката засега е това : цък

След като ги качиш дай линк да ги видим че аз сигурно едва вечерта ще съм я инсталнал защото сега точно се върнах от даскало и я пуснах да се ДЛ :D :D :D

в галерииката малко по-горе има нови попълнения който иска да ги види :) иначе открих така да се каже друга част от града и вече имам спонсор както и нови джунджуриики по колата ( засега предпочитам колата ми да не е толкова красива колкото мощна за да мога да спечеля повечко пари които без това са си малко ) след като направя някой ъпгреид отивам при Dyno да тествам колата и съответно да я tweek-на за следващото състезание .. (на скрииновете съм показал за какво става дума ) открих U.R.L. (Underground Racers League ) която се провежда без трафик тоест само вие срещу опонентите ви (спонсорът ми ми плаща по 900$ за всяко спечело състезание от тази лига )

Това е за сега :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...