Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Abe hora! Na suprnova ima nqkva versiq na 3cd-ta. kajete zashto imame tazi na 2cd.

10x predvaritelno!

eeeeeeeeeми да. ама аз точно пък днеска сигурно няма да мога да се прибера до 10 часа вечерта. обаче утре не съм на училище :) . проблема е само че като ни сложиха дограмата, тия пидали за щорите още не са дошли и ся съм на голи прозорци и тва слънце блещи си *** мамата. то пък точно днеска е слънчево. тц тц тц.

eeeeeeeeeми да. ама аз точно пък днеска сигурно няма да мога да се прибера до 10 часа вечерта. обаче утре не съм на училище :) . проблема е само че като ни сложиха дограмата, тия пидали за щорите още не са дошли и ся съм на голи прозорци и тва слънце блещи си *** мамата. то пък точно днеска е слънчево. тц тц тц.

Igrata oshte ne sam e svalil, no sigurno shte e hiper qka.

@woox mi po tvoq vapros, ako tolkova ti se caka premesti kompa.

Лепни вестници по джамовете или някво одеало докато дойдат тея с щорите :) На някоя чужда сватба ше почерпиш за тоя съвет :D

вестници и плакати прозират... тва беше първото дето го пробвах. както и да е. ще изтрая до петък да не играя през деня. и без тва нямам време много.

мерси ...... ама какви са системните изисквания за играта(сори, но не съм чел темата). с моята 64 битова картичк а

Need for Speed Underground 2 will need the following PC system requirements.

CPU: Pentium III 933 MHz or higher

RAM: 128 MB or higher, 256 MB or higher for XP

HD-space: at least 1000 MB

Graphics Card: 32 MB or higher, DirectX 9.0

az sym s 1300 Mhz,256 Ram i GeForce 4,dano pone na low mi vurvi dobre :P

айде дерзайте - излезнала е цялата и е качена благодарение на Dreamer. - браво за което, чакам я от 3 седмици всеки ден да излезне :punk

бтв мойта конфигурация е :

GF4 MX440

nForce gigabit

AMD XP 2400+

512 DDR dual chanel ram

- и играта ми върви перфекно на мах детайли

айде дерзайте - излезнала е цялата и е качена благодарение на Dreamer. - браво за което, чакам я от 3 седмици всеки ден да излезне  :punk

бтв мойта конфигурация е :

GF4 MX440

nForce gigabit

AMD XP 2400+

512 DDR dual chanel ram

- и играта ми върви перфекно на мах детайли

лол мерси ,че ни каза и ние незнаехме .. може и да ти върви на макс детаили ,но едва ли изглежда толкова красиво без поддръжка на DirectX 9 така ,че недей се фука толкова ..

лол мерси ,че ни каза и ние незнаехме .. може и да ти върви на макс детаили ,но едва ли изглежда толкова красиво без поддръжка на DirectX 9 така ,че недей се фука толкова ..

копеле говоря на ква конфигурация играя за да може хората да си направят сметката на тяхната как ще върви.. не ми обяснявай за подръжките и Х-овете. Казвам как е при мен и някой с подобна машина ще знае че няма да има проблеми

копеле говоря на ква конфигурация играя за да може хората да си направят сметката на тяхната как ще върви.. не ми обяснявай за подръжките и Х-овете. Казвам как е при мен и някой с подобна машина ще знае че няма да има проблеми

OK. копеле, но тази информация дето я даваш не е много упътваща и някой с по-добра видеокарта от твоята (FX 5200) няма да се радва на същите резултати. нищо, че картата е по-бърза. мерси за нищо.

ihaa NFSU2 izleze :D sa moje da igraia sas nai goliam kef dokato HL2 izeze

ми той ще излезе другата седмица. или поне ДО другата седмица.

вестници и плакати прозират... тва беше първото дето го пробвах. както и да е. ще изтрая до петък да не играя през деня. и без тва нямам време много.

направи като мен - по 3 пласта плакати и заспива работата ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...