w00x Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 според мен Street Racing SYndicate ще е по-добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Само според теб. Няма начин някоя игра да се конкурира с новото НФС. Само че темата Underground вече се изчерпва требва да мислят нещо друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 според мен Street Racing SYndicate ще е по-добра. <{POST_SNAPBACK}> Това сериозно ме съмнява - отзивите за PS2 версията не са много добри... Но все пак ще яка... А има и ченгета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Тва щеше да е яко да има ченгета ама не само да те гонят и блъскат а да те хващат и да ти конфискуват колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 spored men igrata 6e varvi kat pu6ka na GB RADEON X800 PRO/256M DDRIII ! mnooooo kinti maa mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 spored men igrata 6e varvi kat pu6ka na GB RADEON X800 PRO/256M DDRIII ! mnooooo kinti maa mu <{POST_SNAPBACK}> На това казваш щяло да върви като пушка? А на това тук: AMD Athlon 64 FX-55 ASUS A8N-SLI 2х 6800Ultra 2GB Corsair XL На това направо ша отлети за Луната. Само, че има проблем. Не само е мноо кинти ми и нема откъде да си купиш някои от нещата в момента освен ако нямаш яко връзки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 аз ако имам пари да си го купя, ще намеря начин. ти не бери грижа Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Abe pichove,goliamo razocherovanie e tova demo be! Mislia,kato izleze pulnata versia da si ia instalna i ako e sushtata boza... ebasi iazuk che tolkova ste izpisali za taia igra i iazuk za chakaneto. Kvi sa teia raboti za iziskvaniata be?NFSU mi vurveshe na 800x600 sas vsichki nastroiki do dupka i bluari i chudesii i mnogo malko mi lagvashe,samo na dve-tri mesta na pista a tva smotano demo sum go pusnal na 640x480 i vsichko OFF i Low i mi nasicha iako. Ai siktir(zaradi pravilata na foruma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Съгласен съм много кофти демо.Аз си мислех, че ми върви горе-долу добре, ама след дълга игра като пуснах за малко първата част то там колите направо летят всравнение с тва демо Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 На това казваш щяло да върви като пушка?А на това тук: AMD Athlon 64 FX-55 ASUS A8N-SLI 2х 6800Ultra 2GB Corsair XL На това направо ша отлети за Луната. Само, че има проблем. Не само е мноо кинти ми и нема откъде да си купиш някои от нещата в момента освен ако нямаш яко връзки. <{POST_SNAPBACK}> кое точно не може да си купиш ? ти ми дай парите пък аз всичкото ще си го купя Иначе на такова Пц остава и да не тръгне някоя игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 кое точно не може да си купиш ? ти ми дай парите пък аз всичкото ще си го купя Иначе на такова Пц остава и да не тръгне някоя игра <{POST_SNAPBACK}> Дъното ще се появи официално след средата на този месец и мостчето, което свързва двете карти и ги прави на SLI не расте по дърветата. Все пак говоря за момента и не за след 1 месец. И какво значи ако имах пари? Колко пари 1 млн. ли? Аз ако имах толкова пари нямаше да се занимавам с такива простотии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Abe pichove,goliamo razocherovanie e tova demo be! Mislia,kato izleze pulnata versia da si ia instalna i ako e sushtata boza... ebasi iazuk che tolkova ste izpisali za taia igra i iazuk za chakaneto. Kvi sa teia raboti za iziskvaniata be?NFSU mi vurveshe na 800x600 sas vsichki nastroiki do dupka i bluari i chudesii i mnogo malko mi lagvashe,samo na dve-tri mesta na pista a tva smotano demo sum go pusnal na 640x480 i vsichko OFF i Low i mi nasicha iako. Ai siktir(zaradi pravilata na foruma) <{POST_SNAPBACK}> Това че ти лагва, не означава че играта била бъгава. Нормално е. Има по добра графика и следователно по-големи изисквания Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 според мен играта ще лагва по-малко от демото. При мен на ъндърграунд 1 така ми беше-демото ужасен лаг, играта си върви ноирмално. единствено light glow-а ми я прецаква супер много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 А уе разбрах че играта е излязла ама неофициялно. Ако някой знае нещо повече да казва. #torrents !pre *need*for*speed* Проверете и се убедете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Съгласен съм много кофти демо.Аз си мислех, че ми върви горе-долу добре, ама след дълга игра като пуснах за малко първата част то там колите направо летят всравнение с тва демо <{POST_SNAPBACK}> Аз имам AMD athlon XP 1700+, 256 DDR RAM, дъно K7S5A, G-Force 4 MX 440 64MB DDR. Демото всичко на мах. Никав лаг! И anti-alias -а е на мах... Да живей Щайгата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 А уе разбрах че играта е излязла ама неофициялно. Ако някой знае нещо повече да казва.#torrents !pre *need*for*speed* Проверете и се убедете. oффф. като е излезла си я свали. ние ще чакаме да я release-нат официално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Аз имам AMD athlon XP 1700+, 256 DDR RAM, дъно K7S5A, G-Force 4 MX 440 64MB DDR. Демото всичко на мах. Никав лаг! И anti-alias -а е на мах... Да живей Щайгата!!! <{POST_SNAPBACK}> Priateliu,nai veroiatno e zashtoto videoto ti ne podarja directX9 i polovinata efekti ne ti bachkat Az sum s AMD Barton2500+/Soltek nForce2/ViVo GB Radeon9200 128-128/512-400 i mi lagva,no pdurjam tezata,che veroiatno pulnata versia shte raboti po-dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Priateliu,nai veroiatno e zashtoto videoto ti ne podarja directX9 i polovinata efekti ne ti bachkatAz sum s AMD Barton2500+/Soltek nForce2/ViVo GB Radeon9200 128-128/512-400 i mi lagva,no pdurjam tezata,che veroiatno pulnata versia shte raboti po-dobre <{POST_SNAPBACK}> Ne nai-veroiatnono a napravo si e taka. Az sum s Asus ATI Radeon9550 i mi nasicha leko na max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Това че ти лагва, не означава че играта била бъгава. Нормално е. Има по добра графика и следователно по-големи изисквания <{POST_SNAPBACK}> дрън дрън та пляс по-добра графика -да ,но не чак толкова ,че да е 2х по-тежка от предишният Underground Найстина да изчакаме играта да излезе и тогава ще се разбере .. @N_Igma постни някой скриин да видим де ?! и ,ако може с FRAPS фреимовете да покажеш ,че малко измислено ми звучи твоето изказване .. П.П. и все пак мене много ме радват двигателите .. доста яко ръмжат като стартирам и цялата стая се тресе от баса яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 http://www.eagames.com/redesign/editorial....rc=nfsu2_102804 Който намери да пуска линк . Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 не е толкова тежка играта. на мен на high ми върви почти идеално (като се има впредвид, че все още съм с gf2 mx 440 и целерон 900mhz). естествено без такива гъзарии като motion blure и headlights и crowds. ама на демото ми бачкат и light trails, а на предната не можех да ги пусна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 не е толкова тежка играта. на мен на high ми върви почти идеално (като се има впредвид, че все още съм с gf2 mx 440 и целерон 900mhz). естествено без такива гъзарии като motion blure и headlights и crowds. ама на демото ми бачкат и light trails, а на предната не можех да ги пусна. <{POST_SNAPBACK}> Картата ти е ограничена на DirectX 7, то по default повечето ти яки ефекти не работят и аз не виждам кво може да ти насече Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecNaz Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 не е толкова тежка играта. на мен на high ми върви почти идеално (като се има впредвид, че все още съм с gf2 mx 440 и целерон 900mhz). естествено без такива гъзарии като motion blure и headlights и crowds. ама на демото ми бачкат и light trails, а на предната не можех да ги пусна. <{POST_SNAPBACK}> GF2 mx 440 !? Ne bqh vijdal takova 4udo, no i tova 4udo ne poddyrja Dx9 taka 4e vsyshtnost ne ti e na high Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 явно не съм се изразил правилно. знам, че не поддържа directx 9. имах предвид, че го играя на high с всичко, което ми позволява картата да включа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 igrata moje da se zakupi ! BANG ako nekoi jelae da si ia kupi za 40$ az 6e 4akam piratsko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.