Bat'Geni Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 проблем с лсд самсунг губи светлината след време дори като го настроя слагам брайтнес на 80 и след време само пада на 45 помагайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Възможно ли е да има някакъв сензор за външната светлина, от който да се влияе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Много е възможно. Моя Sharp губи целия цвят в рамките на секунди ако се пусне определена настройка в осветено помещение. Въпроса е, че не знам дали стойностите за яркост падат и цифром в менюто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Май ти е в Shop Mode. Освен яркостта, променят ли ти се и другите параметри на картината към default след време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat'Geni Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 Май ти е в Shop Mode. Освен яркостта, променят ли ти се и другите параметри на картината към default след време? ДА мисля че точно това става сам си минава към дефаулт иначе Панасоника дето го имам е така губи светлина в зависимост от времето Тъмно светло Как мога да го поравя Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Задръж бутона Menu дето е на самия телевизор в продължение на 5 или 8 сек (не помня вече). Така превключваш между Shop Mode и Dynamic. Остави го на Dynamic и си настрой картината по твой вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.