Jump to content
BulForum.com

Търся медна ламарина 2-3 мм.

Recommended Posts

Трябват ми парчета медна ламарина с дебелина 2-3 мм.По складовете съм проверил - искат много пари!

п.с Като се имат впредвид - парчета, да не са листове ами парчета от листове, което ще рече 100x100, 200X200, 200x100 и т.н.

Прибавям и пояснението, че когато има размер примерно 200, то той е в милиметри :)

Трябват ми парчета медна ламарина с дебелина 2-3 мм.По складовете съм проверил - искат много пари!

Te само по складовете ги има на листове 200 на 100 см.

... или в складовете за метали. Сещам се за 2 такива:

-Ангел Стоилов (в посока с. Чишнигирово от дясната страна)

-Мастер Стийл Профайлс (ул. "Удроу Уилсън" N12 в кв. Изгрев зад преспите до "Щром")

гарантирам че и на двете места има каквото се търси дори мога да съдействам за въпросната "ламарина" от Мастер

Аве пичове(извинявам се за ъпа, ама в първия пост няма да ме разберете)ходил съм, ама искат да си купя ивица, която е отрязана от ширината на листа.Имаха четири ивици, най-малката от които беше 1000x200, и за нея ми искаха 60 лв!!!!!.Засега толкова голяма, не ми трябва.трябва ми парче 100 x 100 или нещо от рода.

На околовръсното също има един склад. И няма кво да ти четем първия пост , а ни кажи какви трябва да са размерите на парчето . Хубаво си дал цифри ама тва милиметри , метри , банани , кво ли са ? За дебелината само разбрахме ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...