Jump to content
BulForum.com

Купувам Чипове за Покер

Recommended Posts

Здравейте търся да закупя куфарче с покер чипове.Заинтересован съм основно за нещо старо и по-евтино,но може и нови такива.Ако някой има представа изобщо каде се продават подбни куфарчета да ми помогне.Мерси предварително.

FTP продават в онлайн магазина им. :) А в Пловдив съм виждал само в Шела, който вече стана новия McDrive на колелото до билата на 6ти септември

Здравейте търся да закупя куфарче с покер чипове.Заинтересован съм основно за нещо старо и по-евтино,но може и нови такива.Ако някой има представа изобщо каде се продават подбни куфарчета да ми помогне.Мерси предварително.

az moga da ti pomogna poker chipove no bez 4isla na tqh ako iskash moga da ti pratq snimki da gi vidish 4isto novi sa .samo 4ernite 4ipove sa otvarqni da se vidqt drygoto ne e barnato

В подлеза на пешеходния мост продават. Цената беше около 75 ако не се лъжа.

Да там има, в едно куфарче 30/30 сантиметра и вътре не ми изглеждат повече от 50-60 чипа...не си струват парите.В един БГ сайт гледах за 120 лева 500 чипа, което е доста по-добре.

• 1 year later...

Да там има, в едно куфарче 30/30 сантиметра и вътре не ми изглеждат повече от 50-60 чипа...не си струват парите.В един БГ сайт гледах за 120 лева 500 чипа, което е доста по-добре.

Продавам куфарче с чипове за покер. Ако те интересуват още пиши за повече инфо ;)

Поздрави !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...