Rotting Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Мисля, че е я взех миналата година. Ето хронология на "проблема": - преди няколко месеца трябваше да прехвърля доста дивидита на голям хард - на някои от дисковете даваше cyclic redundancy check error, предполагах че е от дисковете - преди седмица записах към 70 audio cd-та, нямаше никакви проблеми - вчера трябваше да започна 25 dvd с data, шпиндел Sony dvd-r, но още на първия диск, на средна скорост ми дава, ако не се лъжа power calibration error. Флашнах фърмуеъра с 1.04 - ок, всичко останало е ок, по пак същата грешка. Друг съвет от гугъла е да сменя медията, можеше да купя други дискове, последните, които се записваха ок бяха вербатим, а тези най-вероятно щях да изхвърля. Трети съвет беше да почиствам лещата... И за по-лесно прескочих до Ера и взех една нова LG, даже и модела не ме интересуваше . Ако някой иска да я почисти или да сменя медията - начална цена 3лв стъпка 1лв блиц цена 15лв край на търга утре вечерта Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTL Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
·٠•Senatora™●•٠· Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Мисля, че е я взех миналата година. Ето хронология на "проблема": - преди няколко месеца трябваше да прехвърля доста дивидита на голям хард - на някои от дисковете даваше cyclic redundancy check error, предполагах че е от дисковете - преди седмица записах към 70 audio cd-та, нямаше никакви проблеми - вчера трябваше да започна 25 dvd с data, шпиндел Sony dvd-r, но още на първия диск, на средна скорост ми дава, ако не се лъжа power calibration error. Флашнах фърмуеъра с 1.04 - ок, всичко останало е ок, по пак същата грешка. Друг съвет от гугъла е да сменя медията, можеше да купя други дискове, последните, които се записваха ок бяха вербатим, а тези най-вероятно щях да изхвърля. Трети съвет беше да почиствам лещата... И за по-лесно прескочих до Ера и взех една нова LG, даже и модела не ме интересуваше . Ако някой иска да я почисти или да сменя медията - начална цена 3лв стъпка 1лв блиц цена 15лв край на търга утре вечерта Извинявам се за офтопика! Аз имам абсолютно същата записвачка и съм се сблъсквал с твоя проблем, и след флаш на фирмуера пак не стават работите. Проблема на тази записвачка е "DVD-R" неможе да записва такъв формат дискове. Пробвал съм поне 10 различни марки, но с DVD+R и DVD-RW няма никакви проблеми и без значение от марката на дисковете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 Значи засега остава за XTL на 10лв. Явно това, което съм описал не е само при мен и не е истински проблем. Както и да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.