CrazySexyCool Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Продавам HTC Magic INFO: http://www.gsmarena.com/htc_magic-2714.php пълен комплект както си излиза от магазина гаранция 2 години за повече инфо ЛС Цена: 440 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Колко време е употребяван? Към кой е гаранцията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazySexyCool Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 Гаранционната карта е от 19.11.2009 24 месеца на мое име, купуван е от магазин в Хасково просто от там ми дадоха най-добра цена .. продавам го защото го изпуснах и има леко одраскано в долния ляв край. това е Магазина има сервиз и в Пловдив .... Причината за продажбата е леката драскотина, и че искам HTC Hero Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 А ти (и телефона) в Хасково ли се намираш или в Пловдив? След като е падал, даваш ли някакъв пробен период, ако се прояви дефект в следствие на падането? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazySexyCool Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 намирам се в Пловдив както казах има гаранция.... root-нат с последния софт ... тоест на HTC Hero Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Привет, я снимай мястото, където е ударен телефона. Имам интерес, но ако от магазина решат, могат да откажат гаранция поради този дефект (случвало ми се е вече, като проблема, който ми правеше, нямаше нищо общо с удареното място). Поздрави, приятен уикенд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laptopfen Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Привет, ......мам интерес, но ако от магазина решат, могат да откажат гаранция поради.... не "Ако решат", а 100% ще ти откажат гаранционно обслужване или ремонт поради механично увреждане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazySexyCool Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 не ми се занимава да го снимам .... ако някои има реален интерес да пише ЛС да се видим да го види как изглежда и така. не ми се вярва да откажат гаранционно обслужване за нещо такова .... още повече знаете че гсм от тази клас се продават на по-висока цена и то без гаранция ... не ми се занимава с *******...... идваш гледаш ако ти хареса взимаш .... аз зор нямам ако не винаги можеш да идеш да си го купиш от ВЕГА за 900 лв. или да си го поръчаш от някаде за 600 лв. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
black`d3vil Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Кой модел е 32A или 32B ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazySexyCool Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 32A 0009 288 RAM root-nat Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazySexyCool Posted November 24, 2009 Author Share Posted November 24, 2009 Prodaden molq zatvorete temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.