Jump to content
BulForum.com

Продавам HTC Magic

Recommended Posts

Гаранционната карта е от 19.11.2009 24 месеца на мое име, купуван е от магазин в Хасково просто от там ми дадоха най-добра цена .. продавам го защото го изпуснах и има леко одраскано в долния ляв край. това е :)

Магазина има сервиз и в Пловдив ....

Причината за продажбата е леката драскотина, и че искам HTC Hero :)

А ти (и телефона) в Хасково ли се намираш или в Пловдив? След като е падал, даваш ли някакъв пробен период, ако се прояви дефект в следствие на падането?

Привет,

я снимай мястото, където е ударен телефона. Имам интерес, но ако от магазина решат, могат да откажат гаранция поради този дефект (случвало ми се е вече, като проблема, който ми правеше, нямаше нищо общо с удареното място).

Поздрави,

приятен уикенд.

Привет,

......мам интерес, но ако от магазина решат, могат да откажат гаранция поради....

не "Ако решат", а 100% ще ти откажат гаранционно обслужване или ремонт поради механично увреждане!

не ми се занимава да го снимам .... ако някои има реален интерес да пише ЛС да се видим да го види как изглежда и така.

не ми се вярва да откажат гаранционно обслужване за нещо такова .... още повече знаете че гсм от тази клас се продават на по-висока цена и то без гаранция ... не ми се занимава с *******...... идваш гледаш ако ти хареса взимаш .... аз зор нямам :)

ако не винаги можеш да идеш да си го купиш от ВЕГА за 900 лв. :) или да си го поръчаш от някаде за 600 лв. :)

Поздрави :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...