Dunc Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Аз не разбирам сега за нея, обаче сега за първи път я виждам да я има в български магазин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Аз не разбирам сега за нея, обаче сега за първи път я виждам да я има в български магазин. Даже Pro Evolution Soccer има за Wii. Имаше и някакви фитнес игрички. Хващаш контролерите и правиш упражненията, които ти показват. И ако объркаш, те карат да ги преповтаряш. Супер зарибявка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 wii e golqma zaribqvka vednuj daje na bowling nqkaksi uspqh da hvurlq topkata nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Хващаш контролерите и правиш упражненията, които ти показват. И ако объркаш, те карат да ги преповтаряш. Супер зарибявка. Шегуваш се, нали? За мен единствените "играчки" си остават компютърните игри (такива с повечко кръв). Имало е периоди на суша, но като цяло имам усещането, че завинаги ще си остана геймърче по душа. Е, иска ми се да си имам от онези играчки на 3 колела, които струват колкото 3 апартамента в София, но това вече е за темата за мечтите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Шегуваш се, нали? За мен единствените "играчки" си остават компютърните игри (такива с повечко кръв). Имало е периоди на суша, но като цяло имам усещането, че завинаги ще си остана геймърче по душа. Е, иска ми се да си имам от онези играчки на 3 колела, които струват колкото 3 апартамента в София, но това вече е за темата за мечтите. Има и такива игри. Имаше една игра, на която си някакъв боец и меча ти се мести като си местиш контролера. Замахваш, блокираш и т.н. Зарибявка е ти казвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Уийй-то е доста голяма зарибявка , ако не беше толкова излишно като разход бих си го взел , ама няк'си за сега разума в мен надделява Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 аз като малък си играех с колички само после играех компютърни игри с колички пак. Сега в свободното си време пак си играя с количка edit: Blitz^^ възможно е, но е малка вероятността да е била същата някак познато ми звучи....само дето аз продължавам да играя Ф1 игри и чат-пат като съм на кеф въртя дрифтове на LFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 Добре, че нямам кола! Или още по-добре, че нямам мотор! Сигурно тези две неща са причината да съм още жив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Уийй-то е доста голяма зарибявка , ако не беше толкова излишно като разход бих си го взел , ама няк'си за сега разума в мен надделява Еее, Злобиле, доживях да те видя да кажеш такова нещо! Ша та черпя една бира! Иначе, да, ако имах излишни пари за харчлък щях да си взема и аз едно Wii или DS и да ги наблъскам с нови и стари неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 аз като малък си играех с колички само после играех компютърни игри с колички пак. Сега в свободното си време пак си играя с количка И аз съм тръгнал по тоя път, само че като DON_CHEFO още съм на LFS. Някой ден мисля да се заробя с нещо такова, което ще гълта всичките ми пари по този начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Като големи дечковци си имаме Nintendo DS. И Xbox. И ако си завъдим пари, ще си купим и Wii, и Xbox 360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Шшш вий кво павите??!! Всички възможни конзоли. Искам някой път да ви дойда на гости ама после не знам дали ще мога да си тръгна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.