firmajiq Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Продава следния лаптоп: Dell Inspiron 3800 P III 600 384MB (128+256) SDRAM 30GB няма оптично устройство и флопи (има дупка на multi-bey шината) батерия на 0, не зарежда другото - стандартно за модела: Видео Ати 8МВ с ТВ-изход, звук (не помня какъв беше), сериен, паралелен, 1 USB-порт (за съжаление не бутва през външно USB-устройство), 14" дисплей 1024х768 Запазен на външен вид. На захранването буксата му е ремонтирана, но работи без проблеми. капачето на левия бутон на stick-а (това е мишката тип ІВМ между клавишите, този лаптоп има и такава, и тъчпад) е разхлабено В комплекта влиза и оптична мишка Genius, както и PCMCIA мрежова карта D-Link DFE-680TXD Цената на комплекта е 120 лв. За връзка - скайп: miromannet , или на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 28, 2009 Author Share Posted November 28, 2009 Някой да дава 110 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted December 3, 2009 Author Share Posted December 3, 2009 Към лартопа има вече и оптично устройство - CD UltraBey. Добявам и USB port replicator Targus PA090. За съжаление няма му захранването (иска 5V 1А). За маломощни USB устройства върширабота, но за малко по-мощни - иска си външно захранване. Цената остава същата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milkobukov Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 pi6ete mi na skypeto sladur_pro98 zainteresovam sam imam parite i mi trqa laptop spe6no mnogo spe6no Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Вече е при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.