Jump to content
BulForum.com

Някой ми открадна 2 пощи.....

Amfetamin

Recommended Posts

Наскоро някй ми открадна 2 пощи...първо едната , а после и другата, проблема е че са ми от началото, и не им помня нито въпроси нито каквото и да е друго, освен паролите...Ако някой може да помогне ще съм му благодарен.

И тук не става въпрос за пощата на гаджето ми , а за мойта собствена и мога да го докажа.

Далеч съм от мисълта, да карам някой да прави нещо незаконно, просто имах нужда от съвет, но....май не го получавам, или поне нещо което аз незнам.

Ти си много интересне човек.

"Откраднаха ми две пощи. Някой ако може да помогне..." Да си казал сайт, поща, кога го разбра, каква е ситуацията около загубването им? Да не си пускал някое exe-це идващо от Skype, ICQ?

Никой не е телепат, екстрасенс или гледачка, че да ти каже какво да правиш, като казваш само - откраднаха ми 2 пощи. Каква помощ очакваш тогава, какви съвети?

не им помня нито въпроси нито каквото и да е друго, освен паролите

Е те паролите са половината, щом ги знаеш + знаеш каква ти е пощата, т.е. знаеш си потребителското име, което е другата половина имаш всичко. Не мога да разбера какво точно е откраднато?

Хахаха, как не можеш да разбереш бре?! Някой му е разбрал паролата, след което му я е сменил и сега не може да си влезне, защото паролите са други...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...