hop Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Мин. 3МВ L2 кеш. Предпочитания към Wolfdale. По възможност гаранционен, но не е задължително условие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Имам този Е8400(BOX) купен в началото на годината от РЕСЕТ. За 260лв е твой. Не е клокван. Не знам дали има останала гаранция. Може и да има, но не ми се вярва. В работеща машина е така, че може да си го пробваш, преди да се свали. Стои ми в офиса неупотребяван, защото целта за която беше взет не се състоя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelesss Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Имам този Е8400(BOX) купен в началото на годината от РЕСЕТ. За 260лв е твой. Не е клокван. Не знам дали има останала гаранция. Може и да има, но не ми се вярва. В работеща машина е така, че може да си го пробваш, преди да се свали. Стои ми в офиса неупотребяван, защото целта за която беше взет не се състоя. Последна оферта 240лв. Ако имаш желание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hop Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 Намерих си процесор. Благодаря за предложенията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.