Jump to content
BulForum.com

Големият запой

exabyte

Recommended Posts

Мисля заглавието само говори, ама все пак да внеса малко инфо.

Идеята ми е, че скоро мисля да... подпийнем с авери та съм решил да взема 5 или 6 бутилки марков алкохол ( Jim, Jack евентуално 1бут. Baileys и т.н. ).Някой да има впечатления, къде по принцип алкохола е на по-добри цени?Даже и 1лв разлика да е, при 5 бутилки това си е кажи речи половин килограм ядки :bgrin:

Или примерно дали предлагат някъде промоции, от рода на тези комплекта с чаши.Така и така ще се дават пари... :)

В Метро естествено. Може да гледаш за черно jonny - продават го тези дни с комплект 2 чаши (не съм отварял комплекта но обикновено са 2). Baileys е в комплект с шейкър (поне нещо такова мернах днес в Пикадили, но ако го има там ще го има и в Метро). Аз бих предпочел чашите а не шейкъра ама ти ще си прецениш.

Всъщност в МЕТРО марковият алкохол винаги е бил доста по-скъп от колкото при разните дистрибутори на алкохол , и не говоря за 20-30-50ст. ми за 2-3лв нагоре ......

Отиди в Търговиите в склада на СИТЕКС и си купи всичко каквото ти трябва , гарантирам че на 5-6 бутилки марков алкохол ще спестиш поне едно 15тина лева......

В Метро естествено. Може да гледаш за черно jonny - продават го тези дни с комплект 2 чаши (не съм отварял комплекта но обикновено са 2). Baileys е в комплект с шейкър (поне нещо такова мернах днес в Пикадили, но ако го има там ще го има и в Метро). Аз бих предпочел чашите а не шейкъра ама ти ще си прецениш.

дам за нещо такова говорех :) Ми аз така или иначе имам тези дни път на там, ще направя една равносметка, но като съм сравнявал цените в кварталните магазини, Пикадили в МОЛ-а и Лексито, в Лексито разликата е надолу 2-3лв на бутилка.

Всъщност в МЕТРО марковият алкохол винаги е бил доста по-скъп от колкото при разните дистрибутори на алкохол , и не говоря за 20-30-50ст. ми за 2-3лв нагоре ......

Отиди в Търговиите в склада на СИТЕКС и си купи всичко каквото ти трябва , гарантирам че на 5-6 бутилки марков алкохол ще спестиш поне едно 15тина лева......

bgmaps? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...