exabyte Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Мисля заглавието само говори, ама все пак да внеса малко инфо. Идеята ми е, че скоро мисля да... подпийнем с авери та съм решил да взема 5 или 6 бутилки марков алкохол ( Jim, Jack евентуално 1бут. Baileys и т.н. ).Някой да има впечатления, къде по принцип алкохола е на по-добри цени?Даже и 1лв разлика да е, при 5 бутилки това си е кажи речи половин килограм ядки Или примерно дали предлагат някъде промоции, от рода на тези комплекта с чаши.Така и така ще се дават пари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 В Метро естествено. Може да гледаш за черно jonny - продават го тези дни с комплект 2 чаши (не съм отварял комплекта но обикновено са 2). Baileys е в комплект с шейкър (поне нещо такова мернах днес в Пикадили, но ако го има там ще го има и в Метро). Аз бих предпочел чашите а не шейкъра ама ти ще си прецениш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Всъщност в МЕТРО марковият алкохол винаги е бил доста по-скъп от колкото при разните дистрибутори на алкохол , и не говоря за 20-30-50ст. ми за 2-3лв нагоре ...... Отиди в Търговиите в склада на СИТЕКС и си купи всичко каквото ти трябва , гарантирам че на 5-6 бутилки марков алкохол ще спестиш поне едно 15тина лева...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 В Метро естествено. Може да гледаш за черно jonny - продават го тези дни с комплект 2 чаши (не съм отварял комплекта но обикновено са 2). Baileys е в комплект с шейкър (поне нещо такова мернах днес в Пикадили, но ако го има там ще го има и в Метро). Аз бих предпочел чашите а не шейкъра ама ти ще си прецениш. дам за нещо такова говорех Ми аз така или иначе имам тези дни път на там, ще направя една равносметка, но като съм сравнявал цените в кварталните магазини, Пикадили в МОЛ-а и Лексито, в Лексито разликата е надолу 2-3лв на бутилка. Всъщност в МЕТРО марковият алкохол винаги е бил доста по-скъп от колкото при разните дистрибутори на алкохол , и не говоря за 20-30-50ст. ми за 2-3лв нагоре ...... Отиди в Търговиите в склада на СИТЕКС и си купи всичко каквото ти трябва , гарантирам че на 5-6 бутилки марков алкохол ще спестиш поне едно 15тина лева...... bgmaps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Става въпрос за тези на Брезовско. Там почти всичко е с някой и друг лев по-надолу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 http://www.sitex.bg/?p=about Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Питай Рънъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 мерси на отзовалите се.като напазарувам ще споделя Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 http://www.sitex.bg/?p=about Ей верно. Тези ги бях забравил а ужким щях да си взимам от тях G.F. 18 Мерси че ми напомни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.