Jump to content
BulForum.com

Оригинални футболни фланелки и бутонки за изкуствена трева

Recommended Posts

Информация за продавача:

телефони за връзка: 0883303***, 0883302*** (при интерес може да звъните по всяко време)

скайп: black.pl***

имейл: stanchev_****@yahoo.com

гр.Пловдив, за сериозни купувачи може и с куриер

1. Оригинални фланелки на Английския национален отбор, марка Umbro, нови с етикети, материята е уникално лека и приятна за носене, за всички фенове на английския футбол напомням, че идва световно ;)

Размери: M, L 3бр. Цена: 70лв. 65лв. 60лв. 55лв. 50лв.

England_front.jpg

England_front2.jpg

England_front3-1.jpg

England_front3.jpg

England_front5.jpg

England_front4.jpg

England_back1.jpg

England_back2.jpg

England_back3.jpg

2. Оригинална фланелка на Реал Мадрид, марка Adidas, размер М, цена: 70, 65лв. ПРОДАДЕНА!!!

Snimka

3.Фланелка марка Nike, серия Mercurial, размер М, Цена: 50лв. 45лв. ПРОДАДЕНА!!!

Snimka

4. Бутонки марка Nike, серия Mercurial, номер 44, Цена: 75лв 70лв. [/color][/size][/b][/i] ПРОДАДЕНИ!!!

Snimka

5. Бутонки марка Nike, серия Total 90, номер 42,43,44 Цена: 60лв. 55лв. 50лв. 45лв.

th_28112009742.jpg

Снимка

Снимка

Снимка

Снимка

Чисто нова е с етикетите. Нямалявам е на 45лв, но това е крайна цена, иначе ще се набутам жестоко. Преди малко бях на главната, да прегледам цените в официалния магазин, режат глави там... под 70лв няма нищо. Не мога да повярвам как хората си дават луди пари за стоки правени за пазар "Източна европа", които са с осезаемо по-ниско качество от тези правени за английския и немския пазар. Цената, която предлагам за нея е повече от добра и нямам намерение да падам повече. Ще видим кой ще си я носи с кеф :)

Бутонките ще пътуват с еконт. За сега ги пиша като запазени, защото винаги има вероятност купувача да не отиде да ги вземе. Ако ги вземе ще пиша веднага, че са продадени.

Сезона е такъв , че сега няма как да е носа , но блузката ми харесва имам и жълта същата на меркуриал , а иначе ползвам отстъпка в магазините на Найк така , че цените не са ми точно такива . И все пак веднага бих ти изкарал 30 лева за нея :)

Сезона е такъв , че сега няма как да е носа , но блузката ми харесва имам и жълта същата на меркуриал , а иначе ползвам отстъпка в магазините на Найк така , че цените не са ми точно такива . И все пак веднага бих ти изкарал 30 лева за нея :)

Мерси за оферата, но вече изкараха 45 лева за нея :)

Артикули 2,3,4,5 са ПРОДАДЕНИ!!!

Купивача да си ги носи с кеф :)

ех баси тъпотията дееба и циганина дето съм :@ , кажи има ли я някъде тая блузка в Пловдив ?

Както ти казах видях подобна в Темпо Спорт в Екселсиор, но днес минах пак да проверя едни цени и вече я нямаше. Поразгледай другите магазини, може да намериш, но цената ще е отчайваща :)

Нова цена за фланелките на Англия: 60лв.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...