Mmitaka Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 CDX-4240R модел 3 месеца експлоатация снимки http://dimitropolis.snimka.bg/advertising/...0r.442671.0.big цена 100 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 мп3 формат поддръжка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mmitaka Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 мп3 формат поддръжка? НЕ само CD формат , с всички функции и глезотии но аз неплозвам и това купил съм си един ФМ трансмитер и си пускамс флашка музика по Радио Тунерът Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacho Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 НЕ само CD формат , с всички функции и глезотии но аз неплозвам и това купил съм си един ФМ трансмитер и си пускамс флашка музика по Радио Тунерът имаш предвид само АУДИО формат ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Това сериозно ли е ползвано само три месеца?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mmitaka Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 Това сериозно ли е ползвано само три месеца?! да кое те очудва внесен мие от германия можеш да видиш че преди 3 месеца си тъсрих тук оригинален касетофон за пежо 306 (мисля че я изтрих чрез модератор тази тема) в последствие мой познат ми го предложи за тази сума да ми го свали от автомобил който внесе , касетофона е напълно оригинален нее китайски ментак , и си ди плейрът не прескача свири си перфектно и на пръв поглед си личи че нее лашкан и чукан , търсих му кутйка з апанела нямаше в оназзи кола причина запродаване моторджия съм искам да си взема с неговите пари , части за мотора който стягам за сезон 2010 ползвах си флашка до сега имам един 2 дисказа тест дисковете който чете са Аудио формат очно както казва човека 20- 25 песни на диск не изписва имена на изпълнители на станцийте ми направи впечетление че на катра фм изписва коя песен кой е изпълнява тва незнам как сам активирал чесно да ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mmitaka Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 продаден свалете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.