Jump to content
BulForum.com

Авто CD плеяр Сони

Recommended Posts

мп3 формат поддръжка?

НЕ само CD формат , с всички функции и глезотии

но аз неплозвам и това купил съм си един ФМ трансмитер и си пускамс флашка музика по Радио Тунерът

НЕ само CD формат , с всички функции и глезотии

но аз неплозвам и това купил съм си един ФМ трансмитер и си пускамс флашка музика по Радио Тунерът

имаш предвид само АУДИО формат ?

Това сериозно ли е ползвано само три месеца?!

да кое те очудва

внесен мие от германия можеш да видиш че преди 3 месеца си тъсрих тук оригинален касетофон за пежо 306 (мисля че я изтрих чрез модератор тази тема) в последствие мой познат ми го предложи за тази сума да ми го свали от автомобил който внесе , касетофона е напълно оригинален нее китайски ментак , и си ди плейрът не прескача свири си перфектно и на пръв поглед си личи че нее лашкан и чукан , търсих му кутйка з апанела нямаше в оназзи кола причина запродаване

моторджия съм искам да си взема с неговите пари , части за мотора който стягам за сезон 2010

ползвах си флашка до сега имам един 2 дисказа тест дисковете който чете са Аудио формат очно както казва човека 20- 25 песни на диск не изписва имена на изпълнители на станцийте ми направи впечетление че на катра фм изписва коя песен кой е изпълнява тва незнам как сам активирал чесно да ти кажа

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...