dravko Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Искам 15бр от 14W, дали има още?Моля за контакти... Бе то и аз искам 10 бр., ама от вчера ни вопъл ни стон на ЛС - не знам какъв е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanxxx Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 от кой град си Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 24, 2009 Author Share Posted November 24, 2009 От Пловдив. Съжалявам, ако не отговарям веднага на ЛС, но проверявам при първа възможност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 И аз си купих цяло кашонче от тези крушки (14w=75). Светят по-силно от досега използваните от мен 30w Prostar, който са дори с 1 'ребро' в повече и много по-големи като големина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE_MATRIXX Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 И аз искам да закупя 10-15 броя. Моля телефон за контакт. И адрес ако може. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Аз ще искам 5 броя по 14W и 5 броя по 11W Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 В кашончетата са по 40 броя, отстъпка за по-големи количества. Телефон и контакти давам на ЛС. А връзки да ми намериш луминисцентни тела Osram спектър 827? Купувам по цяло кашонче от 18 и още едно от 36 ватовите! http://prikachi.com/images.php?files/1220689x.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
samodiva85 Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Здр. Колко ще струва доставката до София с наложен платеж по Еконт на 40бр 60 вата Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 15, 2009 Author Share Posted December 15, 2009 А връзки да ми намериш луминисцентни тела Osram спектър 827? Купувам по цяло кашонче от 18 и още едно от 36 ватовите! http://prikachi.com/images.php?files/1220689x.jpg Здравей, не мога да ти намеря въпросните тела, съжалявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
samodiva85 Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Здр. Дано да не ставам досадна с въпросите си, но тези крушки имат ли някъква гаранция и ако да как се удостоверява това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 17, 2009 Author Share Posted December 17, 2009 Здр.Дано да не ставам досадна с въпросите си, но тези крушки имат ли някъква гаранция и ако да как се удостоверява това. Гаранцията е същата, каквото е и на всички останали места, където се продават подобни крушки т.е. никаква на практика. На самите крушки пише 10 години гаранция, но няма да Ви лъжа, че е реална. Единственото, което мога да поема като личен ангажимент е в случай, че някоя от крушките Ви дефектира ще Ви я заменим. Който Ви каже нещо друго за някакви официални гаранции и прочие - лъже. Но все пак Вие си знаете най-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pif4o77 Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Крушките са супер днес си взех 4 броики. Светят чудничко само за сравнение крушката с която бях до днес беше Осрам 21 вата сега сложих филипс 14 вата и свети също толкова колкото и 21 ватовата на Осрам дори за по достоверно го замерих с светломер . Коректен продавач, на заплата ще си взема още 3-4 броики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayata Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 От Пловдив. Съжалявам, ако не отговарям веднага на ЛС, но проверявам при първа възможност. Искам и аз да си закупя малко от тези енергоспестяващи крушки....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doc Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Ако се продават все още, бих желал да закупя 6 бр. 14W и 4 бр. 11W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikikunc Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 ако има още и аз ще взема 4 х 14W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gepard_ Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Може ли цена на кашон и за двата вида на ЛС? Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo961169 Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Ще има ли проблем да ми пратиш 23 бр. 75W до Варна по ЕКОНТ с наложен платеж. Ако не, кажи да ти оставя координати.Дай все пак цена и за цял кашон. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 Ще има ли проблем да ми пратиш 23 бр. 75W до Варна по ЕКОНТ с наложен платеж. Ако не, кажи да ти оставя координати.Дай все пак цена и за цял кашон. Поздрави. Няма проблем да ги пратя, дай координати. За кашон вече не правим отстъпки, понеже останаха много малко и ги продаваме само на дребно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo961169 Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Здравей, изпрати ми с наложен платеж 25 бройки 75W на адрес: Варна, ЗПЗ, Офис на Еконт до поискване. Получател: Георги Павлов 0887602282 Поздрави. Съжалявам че не го пускам на ЛС, но така и не намерих от къде. Използвай тази иконка -> , която е точно под ника ти. Знам, че е с нея но тя не ми излиза никъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 Здравей, изпрати ми с наложен платеж 25 бройки 75W на адрес: Варна, ЗПЗ, Офис на Еконт до поискване. Получател: Георги Павлов 0887602282 Поздрави. Съжалявам че не го пускам на ЛС, но така и не намерих от къде. Използвай тази иконка -> , която е точно под ника ти. Знам, че е с нея но тя не ми излиза никъде. Утре ти ги пращам. На мен не ми дава да ти пращам ЛС, явно поради някаква причина тази функция не работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlaraAleks Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Аз искам 3бр. от едните и 3бр от другите.Дай корднати да мина да ги взема от Пловдив съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 Крушките свършиха, моля темата да бъде затворена/изтрита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.