AlekS Posted May 30, 2004 Share Posted May 30, 2004 Само питам заслужава ли си играта? Да тегля 4 CD-та...?? EDIT:Може ли някой да даде screenshot-ове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted May 30, 2004 Share Posted May 30, 2004 Само питам заслужава ли си играта? Да тегля 4 CD-та...??EDIT:Може ли някой да даде screenshot-ове? Znae6 li kakvo.Vmesto da gleda6 screen shotove gledai treilarite v wareza.Mnogo po-pokazatelni sa.Igrata e super luda.Moje bi edna ot nai qkite igri v tozi janr.Svali si q!Nqma da sujalqva6. P.S Moje li nqkoi da mi dade nqkvi cheatove za taq igra 6tot stignah do nqkvi ogneni glavi i ne moga da gi mina.Stignah do tam det stanaha 5 i mi umruzna da bluskam.btw tva s tiq gorq6ti glavi e golqma izdunka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/True.Crime....Of.LA-RELOADED/ Хайде някой да пробва крака за да знам да свалям ли целият release или в комплект с другия ще стане. tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 AppName: truecrime.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: truecrime.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00272649 Ще я издърпаш ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Ами както е тръгнало така ще стане. 280mb от 2.3гб са реди вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Едно голямо Благодаря! на Dreamer. Ще пробвам дали върви...като я дръпна... P.S. Всичките рар-чета ли да дърпам или някои се повтарят ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 ama sega se ka4va drug disk li ??????? az svalih igrata predi 3 sedmici i togava ia instalnah na edin priatel si4kite diskove s deamon tools i posle predi da pusna igrata instalnah alcoloh 120 i mountnah disk 1 i igrata trugna kat pushka bez nikvi krakove a sega ia instalvam v nas i neshte:( dava mi greshka AppName: truecrime.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: truecrime.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00272649 probvah i s toia crack deto e w wareza i pak sushtata greshka ????? mnoo se draznia:( help me:( da durpam li nanovo igrata na novo li ste ia ka4ili sia???? e drupnah go purvia disk i pak taia greshka taia igra sigurno ne poddurja geforce fx shtoto sum s takava puk i gledam v readmeto ne pishe 4e poddurja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedMaster Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Narode pomagai... Sled startirvane na igrata o6te v na4aloto det po4va film4eto s helikoptera (det se razkazva za Istoriata) igrata ZABIVA...pomognete moliavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Ka4ih igrata varianta razor1911 i instalirah q prez Daemon-a ka4ih kraka i si tragna bez nikakvi problemi.Ako ste s Mx440 i nadolu grafikata e otvrat i iska po qk procesor.Pedalite sa q optimizirali za INtel.Prepora4itelni iziskvaniq P800 ili Athlon 1.5 Ghz-Po4ti dvoino Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Aide njakoi da dade njakvi idei po toja vypros: AppName: truecrime.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: truecrime.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00272649 crack-a li e kalpav, drug li da tyrsim? Za igrata chuh che zadyljitelno trjabva da se izkljuchat vsjakakvi virtual drives i dori syvetvat da se izkljuchi i-neta ot kabela. Javno ima otvratitelna zashtita naistina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 bati tupata igra maina AppName: truecrime.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: truecrime.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00272649 pisna mi s taia zabelejka na 1ghz sum s 512 ram s geforce fx 5600 128ram i za kvo ne trugva deba:((((( v edin priatel skapan komp trugna a v nas neshte mnoo tupo ((((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 napodobqva GTA, Max Payne, Driver no e mnogo zle ot kam grafikata [a ush sam si opanal videoto na MAX] da ne govora che mi seche i zvukat i igrata zabelqzal sam che ochakvanite zaglavia ili se okazvat mnogo bagavi ili im sa adski zverski iziskvaniata ne mi se vqrva nqkoi da nqma nikvi proble mi s neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Recommended System Requirements ю OS: Windows 98/Me/2000/XP ю CPU: Intel Pentium 600 MHZ ю RAM: 128 MB RAM or greater . ю CD-ROM: 12x drive or Better. ю Video: Direct 3D compatitable video card with 32mb of video ram or greater . ю Sound: Direct X 8.1 Compatible Sound Card . ю Input: Mouse and keyboard. ю Hard Drive: 2.83GB free or more. гледам доста хора се оплакват, че им "лагва' на доста по-стабилни конфигурации от посочената в info файла. какви са в действителност изискванията към тази игра? и един въпрос. видях на trailer-a само коли. мотори има ли и можеш ли да си "взимаш", която ти падне, като на vice city? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 гледам доста хора се оплакват, че им "лагва' на доста по-стабилни конфигурации от посочената в info файла.какви са в действителност изискванията към тази игра? и един въпрос. видях на trailer-a само коли. мотори има ли и можеш ли да си "взимаш", която ти падне, като на vice city? neznam tochno kakvi sa no pri men na: AMD Athlon XP 2000+ 1.67Ghz 768 MB Ram GeForce 4 Ti 4200 with AGP8X mi seche da mojesh da zimash kvoto vidish po patq no ne sa koi znai kvi kolite abe chesno davi kaja as pone e ochakvax mnogo taq igra no nesam vpechatlen izobshto mojexa dase postaraqt poveche izdatelite mnogo bagava sa e naprai li spored men Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 igrata e dosta zle kato upravlenie i grafika,abe vuobste ne si zaslugawa 4 cd-ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 ясна е работата. G-Unit, щом на теб ти насича на такава машина, аз изобщо няма да си правя труда да я свалям. ще си карам на gta и т'ва е. освен това предполагам, че няма възможност да си слушаш mp3-ки на pc-то, когато караш кола. друго си е да си пуснеш FLC(страшно пасва на този gang style. пробвайте) и да си бръмчиш с harley-то ..... жалко, че в headoff.com няма демо та поне да видя за каво става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Spored men igrata e s dosta po-dobra grafika ot GTA-VC a i ne samo spored men.Pi4ovete mnogo se zabavlqvat na multi i ima qki rejimi na igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Spored men ot tozi janr, nai-hubava e GTA...? Nali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 ave kajete kak da ia podkaram taia igra:( niama pri4ina da ne mi trugva Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_fox Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Problema e che sled kato q installna i sloja cracka, startiram go i dava error... s Ati Radeon 9100 pro sum i si slojih i nai novite driveri.. ama pak neshte... nqkoj ako moje da pomogne s nqkfa ideq... svalih q ot tuk: http://warez.ru:8084/gamez/True.Crime.Stre...Of.LA-RELOADED/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 nqma predstava zakvo nevi tragva samo shte kaja che e ochakvah mnogo taq igrisa i kato e vidqh nebqh mnogo vpechetlen ot neq s drugi dumi ostanah razocharovan ochakvah mnogo poveche da vida ot True Crime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Po vuprosa s lagvaneto i az do skoro imah tozi problem.Kato igraeh pod Windows98 prosto umirah ot lagvane,no kato pusna igrata pod XP ne lagva6e.Tozi fakt ne moga da si go obqsna tui kato vsi4ki igri pod 98 mi vurvqt mnogo po dobre za6toto XP-to gulta mnogo pove4e resursi.Moje bi pri4inata e nqkakuv virus,koito ne go otkriva nito edna anti virusna ili ne6to takova,za6toto preinstalirah 98 dva puti no nqma6e nikakuv rezultat.Ne znam pri vas kak e no pri men kato mi lagva6e kompa izob6to ne "misle6e",a obiknovenno kato mi lagva se skusva6e.Ako ima nqkoi koito znae na kakvo se dulji tova neka kaje 6toto ve4e ne se izdurja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted June 16, 2004 Author Share Posted June 16, 2004 Свалете си крак,ако не ви се хабят 4 диска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 vse pak e convertnata ot consoli-kakwo o4akvate?!?!? prosto kato razbrax,4e ne moje6 ti da upravlqva6 mernika,a e na autoaim mi stana qsno za kakwo stawa vupros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted June 17, 2004 Author Share Posted June 17, 2004 Не е на аути айм,а си местиш мерника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.