Was ist? ? ? Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Абе ще ми се да я дръпна,но не знам дали ще ми тръгне.При вас как е??С Daemon Tools ли да отворя диска???Щото четох за някакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pSiHoPaTa_n Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 Daemon Tools да си използвал? ami izpolzvah da . obache pa kneshte. sled tova probvah s Alkohol 120% i s neia ne stana. prbvah i s istinsko CD obache pak nishto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Така, аз я подкарах. Направих следното: 1. Записах и четерите (да четерите) CD-та на дискове с Acohol 120%. 2. Инсталирах си играта от дисковете. 3. Сложих image-а на първи диск в Daemon Tools. 4. Пуснах играта. И ми тръгна. Не съм имал никакви проблеми. Само дето май има значение с какво записваш и от къде инсталираш. Иначе играта е изродска. Веднъж само да свикнеш с оправлението и е много забавна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 22, 2004 Author Share Posted May 22, 2004 Въпрос имейджа дето го моунтна свален ли беше от варез-а или правен от теб? И какъв формат беше имейджа:iso,bin,ccd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Ами чакай да видя... Mount-нах cxz-tcsolaa.ccd. Това, което свалих от warez-а. Не съм правил нищо сложно или специално. Само това долу. Но мисля че играта ТРЯБВА да се инсталира от истински дискове. Демек да е записана на дискове. И 4те диска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Ами чакай да видя... Mount-нах cxz-tcsolaa.ccd. Това, което свалих от warez-а. Не съм правил нищо сложно или специално. Само това долу. Но мисля че играта ТРЯБВА да се инсталира от истински дискове. Демек да е записана на дискове. И 4те диска. az e imam zapisana na CD-ta obache prai problemi kat poisko ftoroto CD a kato e instaliram ot HDD prai problemi na 3-to CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 23, 2004 Author Share Posted May 23, 2004 Трябва да се моунтне сваленият диск cxz-tcsolaa.ccd.Тва е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Alex Успя ли да я подкараш няй накрая? Ако си успял и да се оправиш с контролите, играта си я бива. А с всичките умениия се правят много красиви неща. Чак и multiplayer има. AGENT_ORANGE Ако ти дава проблеми имаш проблеми със свалените дискове. До колкото знам единствения проблем, който би дошъл от инсталация от харда е, че после ще си иска диска. Не знам какво можеш да направиш, но ще трябва да свалиш някои части на ново. Нещо не ти се е свалило правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 23, 2004 Author Share Posted May 23, 2004 Да бе върви.Тая игра е просто супер.Тъкмо се научих от един дядо да хвурлям хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 Не бе, Alex, то ти можеш да хвърляш, той те научава на ново хвърляне. Научава те да им плетеш ръцете. То се прави с хвърляне + punch + jump kick. Докато го направя дори веднъж ми се отели вола. После има и по-хубави. А също разправят, че можеш да награбиш противник и да се пазиш с него, както правят лошите със заложници. Казват, че само трябва да идеш до него и да натиснеш grapple. При мен нещо не става, ама ти кажи ако оспееш да го направиш. И ако иматш желание, дай да си направм един multiplayer. Разправят, че било интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 ALEX, на мен ми дава същата грешка! Какво направи ти, за да ти се оправи ? Маунтнал съм всички дискове и съм ги записал даже! ПОМОЩ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 ALEX, на мен ми дава същата грешка! Какво направи ти, за да ти се оправи ? Маунтнал съм всички дискове и съм ги записал даже! ПОМОЩ! na4i instalirash si daemon tools versiq 3.46 i dawash desen buton na ikonkata na programata(dolu do 4asownika)tursih menito emulation i cukash vurhu RMPS.I si q instalirash.Posle kato e puskash ot ikonkata na igrata iska CD1 i si go mountwash nego i trqbwa da tugne Megdu drugot garfika e dosta gomnqna i upravlenieto susto.Taq igra ka4ili e pravena za playstation Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 Иконката на DEAMON TOOLS стана зелена. (V3.44) Откъде трябва да инсталирам играта? От виртуалните дискове или от истинските.Аз съм я качил от истинските. Когато щракна на иконката ми дава, че неможе да открие диск Номер 1. Какво да направя? Когато я качвах не бях включвал "RMPS". Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 Така, нека да кажа още веднъж. Инсталирай си играта от записаните дискове, ония дето ги слагате в CD устройството, не от дисковете на харда. След това просто си mount-ваш CD 1 с Daemon Tools и си готоф. Аз така направих и до сега няма проблем. Само ако дам на Daemon Tools друг диск, тогава не може да тръгне. Ако сте си я инсталирали от imagе-ите на харда, тогава играта няма да ви върви. Ще си иска диска и нищо няма да я оправи. Тогава вероятно ще трябва да ън-инсталирате и преинсталирате от записани дискове. Ако не става, кажете. Аз това вече веднъж го казах, но не оставам с впечатление някой да го е прочел. A, и Daemon Tools-а ми е от преди към година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 27, 2004 Author Share Posted May 27, 2004 За да върви след инсталацията,е необходимо да се лоудне имейдж-а,който е свален от интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Това което направих : -Качих играта от истински дискове. -Мount-нах си и четерите диска (като пускам първия във виртуалния drive) -Пуснах играта от иконката. Показа ми съобщение : CD/DVD Emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Na men igrata mi e zapisana na diskove.Instalira se normalno dokato ne poiska disk2.Togava ne razpoznava nito edin disk ot trite kato vtori. PS:Diskovete ne sa zapisani s Alcohol 120%.Vuzmozno li e tva da e problema ??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAH4O Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Moje li nqkoi da mi napi6e kak da si pusna igrata ako nemam zapisva4ka? Probvah s daemon 3.46, no mi dava error Help me plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Sempliok Да, най вероятно това е проблема. Явно са и сложили някаква свинска защита на тая игра. В nfo файла изрично беше казано с последния Alcohol 120%. Не знам защо, но явно има значение. simbata И на теб така. Ако не си с Alcohol 120%, сигурно това ти е проблема. Идеята да запишеш дисковете с него е да не разбере играта че са записани и да си мисли, че са матрични. всички Ако сте направили така както си пише в nfo файла (нали го прочетохте?) и пак не става, тогава не знам. Аз направих така и ми тръгна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pSiHoPaTa_n Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 SORRY Problema ne e bil v igrata, problema e bil v moia Windows. Inache igrata e mnogo gotina i lesno se svikva s upra vlenieto!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 Качих играта на дискове с Алкохола! И то - както пише в nfo файла! Неще! Дава ми горенаписаното съобщение за грешка! Откъде сте? Можете ли да ми дадете дисковете? Аз съм от Пазарджик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 29, 2004 Author Share Posted May 29, 2004 Качих играта на дискове с Алкохола! И то - както пише в nfo файла! Неще! Дава ми горенаписаното съобщение за грешка! Откъде сте? Можете ли да ми дадете дисковете? Аз съм от Пазарджик. Ей начи.Виждате ли ги тия архивчета.Като ги разархивирате ви изкачат 3 файла.Маунтвате разархивиратните фаилове и тръгва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 OK.Май нямам шанс да си я кача. Всичко възможно направих.Маутнал съм всичко и съм го записал. Сега ще изтрия всичко и ще се опитам за последен път да инсталирам играта. Значи, 1.Записвам я на истински дискове с Alchohol 120 %.(с настройките написани в nfo-файла) 2.Инсталирам играта от истинските дискове. 3.Манунтвам 1 диск със "Deamon TOOLS" (ако не стане - пробвам с Virtual CD) 4.Пускам играта от иконката създадена на десктопа. Ако стане - стане, ако не ...здраве да е... P.S.Благодаря на всички за отговорите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Az uspqh da q installna,oba4e se poqvi drug problem.PC-to mi e Intel Celeron 1GHz 256MB SDRAM i GeForce4MX440 64MB i taq igra mi lagva kato za svetovno na vuznojno nai niskite detaili rezolyciq.....Ne znam za6to e taka i ako nqkoi drug ima su6tiq problem da kaje kak q e opravil ili da dade nqkva ideq.btw izpolzvam poslednite driveri i kogato pusna Options>Display ne moga da cukna vurhu Adapter.Moje bi v tva se krie problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 29, 2004 Author Share Posted May 29, 2004 МОето ПЦ е същото само дето съм с ДжиФорс 256 с 32 РАМ и ми вървеше перфектно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.