DUKE_MATRIXX Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Продавам HTC Hero, бял, 24 месеца гаранция. Закупен е от МТел. Състоянито му е перфектно. Няма драскотини. В комплект, оригинален със запазена опаковка: телефон, слушалки, зарядно, карта памет 2 Гб. Цена 700 лв. Снимките са реферирани от този сайт, и дават доста добра представаза устройството(пък и да не снимам отново аз). http://www.aukro.bg/item793038042-prodavam...ya.html#gallery За сериозни на телефон 0885/858337 или на лично съобщение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE_MATRIXX Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Нова цена 675 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Ако паднеш на 500 го взимам. От сега се записвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE_MATRIXX Posted November 19, 2009 Author Share Posted November 19, 2009 Поради не слабия интерес от различни потребители, с оферти от типа - "ако паднеш на толкова (поне половината от цената, че и по-вече някой път) или заменям с/у с доплащане." - при положение че давам чисто нов телефон с 24 месеца гаранция. На всичкото отгоре, имаше и случай, в който ми беше обеснено че и двамата (и купувача и аз) знаем, че сега било криза и нямало кой да ми го купи за тая цена. И че въобще скъпите телефони не вървяли добре на пазара. Предложението беше 450 лв. Демек дай ми телефона за толкова пък после аз ше го продам със няква горница. МЕРСИ съм ти аз. Няма да давам нещо което "Чистак Бърсак" на половин цена. Ще го подаря на жена ми и няма да се занимавам повече с глупостта или по скоро хитростта на някой хора. "Аман от тарика'ти раиш" викаше Христо Гърбов в един от скечовете си. Поне ще си го ползва с кеф. Моля темата да бъде затворена, приключих с продажбата. Благодаря за вниманието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 500 лева си беше съвсем разумна цена според мен, при положение, че тея белите от Мтел по някаква причина са плъзнали навсякъде и видях поне 6 оферти от 500 - 750лв. Всичките бяха "бял от Мтел, чисто нов с 2 години гаранция". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE_MATRIXX Posted November 19, 2009 Author Share Posted November 19, 2009 Такам, последен пост по темата - 5-6 оферти са в случая вече продадените телефони. Имало е оферти, на повечето като се разровиш ще видиш, че офертите вече са свършили. Естествено има и такива, които не са. Аз лично съм продал вече 2, два от чужбина и един от Мтел, които го подарих на жена ми(2 бели и един черен"белите на гърба имат тефлоново покритие против мръсотия). Като не ти отърва ... си го купи от там. Или като има оферта за 500 лв. купи го де, защо ме спамиш мен ..... о извинявай забравих, неможеш нали? Няма чисто нов с 24 месеца гаранция за 500 лв. КРИЗА било, като е КРИЗА не купувай бре. Сега разбира се ще се включат и други хора, които ще ми кажат има има. Аз съм купувал от там за 100лв друг ще каже за 245. Като има купувайте си ги от тях в противен случай Уорн и УОРН и най накрая бан. Прочети и правилата на форума. Не съм казал договаряне или каквото и да е друго. Обявил съм цена, или казваш ок или ми пишеш на лично. ЪПВАШ ми темата ей така без нищо, надявам се това да не остане незабелязано от модератотите. Дори и мен трябва да накажат задето въобще се занимавам да ти отговарям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Първо ако обичаш се успокой. Не съм жена ти, че да ми говориш така. Не съм ти и казал нищо за криза, за да ме набеждаваш мен. Аз ти дадох реална оферта и ти трябва да си поне малко доволен, че аз съм избрал твоето предложение пред останалите. Също искам да ти обърна внимание, че ако искаш да си въртиш бизнеса, трябва да си заплатиш съответната сума. Нормалните хора не продават 4 еднакви телефона от тук и там. Аз не ти правя предложение, а ти казвам цена, която съм готов да дам. Презастраховам се, когато случайно паднеш до тази цена, да не изскочи някой дето бил писал на ЛС. За враждебния тон също има правила. Не съм ти виновен аз, че ти правя открита оферта, а теб не те устройва. Можеше да напишеш единствено и само "Благодаря, но 500 лева на този етап не ме устройват". Или нещо от сорта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE_MATRIXX Posted November 19, 2009 Author Share Posted November 19, 2009 За W00X ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!! и по специално за офертите. http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=21176 - за да не се чудиш къде са. Ама ги прочети бавно. Моля някой от модераторите да затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.