zynth Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Някой да е чувал за интернет доставчик в Пловдив с името Линк+. Има такъв, просто явно аз не го знам (М-Тел предлага цифрова телевизия, която минава през ЛАН и в сайта им пише, че това е доставчика за Пловдив). Ако можете да ми дадете повече информация, ще съм благодарен, като например покритие и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Най-добре се обади на този телефон за повече информация 032/ 511 202 Мрежата се гради на принципа fiber to the building, покритие има в по-голямата част от града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Саит имат ли или офис ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 В Рилон център има офис. На Брезовска 12 и на богомил 98а Сайта е under construction Затова и препоръчвам телефона горе за сега, като най-достоверно място за информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Мерси за инфото. П.п. Се пак даи саита да го следя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 В момента просто е невъзможно да ти го дам. Мтел са избързали с информацията, и реално заявки ще започнат да се приемат след около месец. Тогава се очакват и сайта и т.н.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 А малко повечко информация за доставчика като цяло можеш ли да дадеш, дали освен цифрова телевизия ще предлага и интернет, телефония и тн.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 Мерси за инфото Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Пиннвам темата, при наличието на повече информация моля да се свържете с мен или с някой от колегите, за да редактираме постовете или направо zynth да адд-не сайта на фирмата + малко повече инфо, когато излезне такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 http://group9ltd.com/contacts Саит имат ли или офис ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Това не е саита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 но офисите и телефона съвпадат Това не е саита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Като гледам вече са дали и районите където има покритие. Райони: Южен Централен Кършияка Разкопаница Тракия Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcdoctor82 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Ами аз се вързах за Мтел Кварто и на мен ми дадоха за доставчик Линк+, обаче момичето в офиса на Мтел ми ,каза ,че такъв доставчик не съществувал и това било ДСС, звънках на *88и ми казаха, че е Линк + Та ме интересува тези Линк + къде им е офиса в Пловдив!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Е добре де като доидоха да ти го пускат от дцц ли доидоха? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 http://group9ltd.com/contacts това е оператора новото му е име е Линк+ Ами аз се вързах за Мтел Кварто и на мен ми дадоха за доставчик Линк+, обаче момичето в офиса на Мтел ми ,каза ,че такъв доставчик не съществувал и това било ДСС, звънках на *88и ми казаха, че е Линк + Та ме интересува тези Линк + къде им е офиса в Пловдив!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 От 20 дена има тема,явно имат и покритие и още нямат релано нищо освен един телефон?Сайта освен телефона няма как да сме сигурни,че тарифите и прочие са реални.От сега мога да предположа,че това ще е поредния лан доставчик >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyudmilsl Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Те Груп 9 си ги имаше преди време като ЛАН доставчик с покритие предимно в Кючука, после не знам къде изчезнаха. Ако наистина са те съм сигурен, че оптиката ще е мин за 10 блока и между тях на ЛАН, както са и повечето ЛАН доставчици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Офисите съм ги написал къде са Нищо общо нямаме с DCC И е Fiber to the Building Онзи сайт е прекалено стар и неактуален, затова и не съм го дал Да сайт няма, но има офиси, има телефон, който се интересува винаги може да се обади за конкретна информация А Мтел просто избързаха с пускането на информацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 тарифи/скорости/покритие ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcdoctor82 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Ами не са дошли да ме вържат още за Кварто ,казаха ми,че сега окабелявали трасето! Така били и с всички нови абонати в целия град! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 вече мина месец,а още ни вест,ни кост... наближава ли? В момента просто е невъзможно да ти го дам. Мтел са избързали с информацията, и реално заявки ще започнат да се приемат след около месец. Тогава се очакват и сайта и т.н.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Е наи после.Ето го и саита които чакахме http://linkplusbg.com/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 И след толкова чакане пак нищо и половина "Link Plus сключи договор и възложи на TriX поддръжка и инсталация на Quarto, както и доставка на високоскоростен интернет, телефония и видеонаблюдение." Само дето няма сайт http://www.trix.bg/ :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 И след толкова чакане пак нищо и половина "Link Plus сключи договор и възложи на TriX поддръжка и инсталация на Quarto, както и доставка на високоскоростен интернет, телефония и видеонаблюдение." Само дето няма сайт http://www.trix.bg/ :-D Сега видях, че саита на груп-9 не бачка.Маи има нещо общо с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.